Antibiotice naturale Fares - o arma foarte puternica impotriva bolilor sezonului rece



Antibioticele sunt o grupa de medicamente care se folosesc in tratarea bolilor infectioase provocate de bacterii, asa cum s-a constatat din momentul descoperirii lor. Dar utilizarea lor fara discernamant a facut sa ne confruntam astazi cu germeni rezistenti la antibiotice si cu alte numeroase efecte secundare, in special candidoza. Frecventa si usurinta cu care se administreaza antibioticele, mai ales copiilor, duce la scaderea imunitatii acestora, repetarea episoadelor infectioase si distrugerea florei intestinale.
Ca intotdeauna, si in cazul acesta, natura ne ofera solutii, prin numeroase plante medicinale care au actiune antibacteriana, antivirala si antimicotica. Echipa de specialisti de la Fares Orastie a conceput o gama de antibiotice din plante medicinale, care va va fi de un real folos. Produsele BIOSEPT au efect antibiotic confirmat prin testari clinice si de laborator. Asigura tratamentul infectiilor, indiferent de localizarea acestora: respiratorii, digestive, urinare si cutanate. Sunt disponibile in trei forme:
- sirop
- capsule
- uleiuri esentiale.
Astfel incat sa puteti folosi produsul de care aveti nevoie in functie de severitatea infectiei, varsta sau preferinta voastra pentru o anumita forma de prezentare.
Produsele BIOSEPT de la Fares au in compozitia lor frunze de maslin, scoarta de salcie alba, lichen de piatra, muguri de plop, cuisoare, uleiuri esentiale de cimbru, geraniu, lamaie, Ravensara aromatica, cuisoare si tea-tree, echinaceea, sovarv, cimbrisor, extract de Andrographis paniculata, ghimbir, scortisoara.
Eficienta terapeutica evidentiata clinic si in laborator reprezinta argumente pentru initierea tratamentului antiinfectios cu produsele BIOSEPT ca alternativa naturala a unui medicament de sinteza, cu efecte la fel de bune, dar neagresive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.