Femeile cu gatul lung, semn de eleganta - cum sa-l puneti in evidenta?

Femeile sunt mereu ingrijorate de aspectul fizic si de probleme cum ar fi solduri mari, gat scurt sau lung, bustul prea mic sau prea mare. Lucruri pe care altcineva poate nici nu le observa. Insa daca aveti gatul lung trebuie sa stiti ca acesta a fost considerat mereu un semn al elegantei. Daca esti fericita detinatoare a unui astfel de gat, nu te afii sa-l arati, daca esti insa ingrijorata si il consideri un defect trebuie sa apelezi la mici trucuri care sa te faca sa te simti bine in propria piele. Ai avantajul de a purta aproape orice tip de decolteu. Daca doriti sa para mai mic purtati bluze cu guler mare, coliere stil cravata si cercei rotunzi.
Va puteti juca cu orice stil si o multime de detalii. Iata aspectele cele mai importante pe care trebuie sa le luati in considerare:
1. Esarfa - acest accesoriu trebuie sa fie nelipsit. Creeaza-ti o colectie din mai multe materiale si culori si invata de pe internet cat mai multe modalitati de a le lega.
2. Cerceii mici
Evita cerceii lungi sau tip candelabru si alege mereu cerceii tip bulina, cu clips sau ac, mici si cat mai scurti.

3. Bluza la baza gatului sau pe gat
Iarna poti purta linistita halenca sau alte bluze care se inchid cat mai sus pe gat, iar vara opteaza pentru decolteul rotund mai inchis (in niciun caz cel larg in V).

4. Coliere la baza gatului
Sunt o multime de coliere la baza gatului care abia asteapta sa fie puse la un gat gratios si lung. Evita-le pe cele lungi, in cascada si bucura-te de modelele care doar tie iti vin bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.