Tipuri de pensule pentru machiajul ochilor - cum creati efectul smokey eyes?

Indiferent daca sunteti novice sau expert in machiaj, pentru a obtine efectul dorit, aveti nevoie de pensule cosmetice de calitate. Iata care sunt cele patru tipuri de pensule potrivite pentru realizarea machiajului ochilor in mod profesionist, si cum sa le folositi in mod corect:
1. Pensula pentru estomparea fardului de pleoape
Perii naturali permit aplicarea si estomparea usoara si eficienta a fardului de pleoape cu minerale. Este perfecta pentru fardul de baza.

Mai intai aplicati fardul de pleoape cu minerale pe zonele care necesita o mai mare intensitate cromatica (de-a lungul liniei genelor sau pe colturile exterioare ale ochilor), apoi estompati. Este foarte important ca pensula sa fie periodic curatata, deoarece in fiecare zi folositi diferite nuante.

2. Pensula pentru fard-accent
Perii de forma conica permit aplicarea si estomparea exacta a fardului-accent pe cuta pleoapei pentru a da profunzime privirii pastrand insa un aspect natural. Este perfecta pentru conturarea pleoapei superioare si crearea efectului de "ochi fumurii".
Aplicati fardul de pleoape cu minerale dinspre coltul exterior al ochiului catre cel interior. Pentru a da luminozitate privirii, aplicati cu varful pensulei nuante mai deschise in colturile interioare ale ochilor.

3. Pensula pentru gene si sprancene
Pensula de forma oblica va permite aplicarea conturului de-a lungul liniei genelor si pe sprancene. Perii rigizi, de cealalta parte a pensulei, sunt destinati pentru pieptanarea genelor si sprancenelor oferindu-le un aspect sanatos si ingrijit. Pensula va indeparta cocoloasele si excesul de rimel.
Folositi aceasta pensula pentru a aplica fardul de pleoape cu minerale pe linia genelor sau sprancenelor, pentru a corecta grosimea liniei sau pentru a estompa conturul creionului oferind privirii un aspect delicat.

4. Pensula plata pentru "smokey eyes"
Perii scurti ai acestei pensule va permit sa estompati frumos creionul de ochi sau fardul de pleoape de-a lungul liniei genelor si sa creati efectul de "smokey eyes". Aceasta pensula este intrumentul preferat in procesul de creare a efectului pronuntat de "smokey eyes". Rezultatul creeaza impresia ca ati lucrat o ora intreaga la alegerea si estomparea nuantelor. In cele mai multe cazuri, aceasta pensula permite aplicarea si estomparea fardului chiar si in zonele mici ca forma si marime.
Pentru a crea efectul de "smokey eyes", estompati creionul de ochi de-a lungul genelor cu miscari circulare usoare. Pentru a da privirii un aspect mai expresiv, aplicati un fard de pleoape de o culoare mai intensa de-a lungul liniei genelor prin miscari ascendente. Apoi, estompati fardul pana la obtinerea efectului dorit. 

La crearea efectului "smokey eyes" nu va limitati in folosirea nuantelor. Practic toate nuantele arata perfect in aceasta tehnica. Nuantele de albastru, mov si chiar cele de maro pot crea impresia de "smokey eyes".
Pentru crearea efectului "smokey eyes" este actuala folosirea nuantelor albastrii. In plus, un astfel de machiaj se va combina perfect cu orice culoare a ochilor si nuanta a pielii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.