Cum sa aplicati corect creionul de buze? | Rujul rosu ideal in functie de culoarea tenului

Folositi creionul de buze pentru a crea un contur de durata, de asemenea nu uitati de baza pentru ruj si luciu de buze, care vor creste si mai mult rezistenta rujului. Cel mai bine este sa alegeti nuanta creionului dupa urmatoarele principii:
- coincide cu nuanta naturala a buzelor
- completeaza nuanta rujului sau a luciului de buze.
Iata cum sa aplicati creionul de buze:
1. Trasati o linie de-a lungul liniei naturale a buzelor si puteti aplica creionul pe toata suprafata buzelor, pentru a crea o baza mata si a creste rezistenta rujului. Apoi aplicati rujul sau luciul de buze. De asemenea, puteti folosi doar creionul de buze.
2. Pentru a face buzele sa arate mai pline, incepeti prin aplicarea fondului de ten, astfel veti masca linia naturala a buzelor. Apoi trasati o linie cu creionul pe partea exterioara a conturului buzei superioare si inferioare. Dupa aceasta puteti aplica rujul sau luciul de buze. Luciul de buze este preferabil sa fie aplicat doar pe mijlocul fiecarei buze, astfel le veti face sa arate mai pline.
3. Pentru a face buzele sa arate mai subtiri, aplicati fond de ten, astfel veti masca linia naturala a buzelor. Apoi trasati cu creionul de buze o linie pe partea inferioara a conturului buzelor. Acoperiti toata suprafata buzelor cu creion, pentru a crea o baza mata. Dupa aceasta puteti aplica rujul sau luciul de buze.
Buzele rosii reprezinta stilul clasic care nu se va demoda niciodata. Cu toate acestea, trebuie sa stiti cum sa-l modernizati. Nu este recomandat sa machiati si restul fetei la fel de expresiv, pentru a nu crea o concurenta. Dati preferinta fondului de ten in nuante luminoase si folositi doar putina pudra.
Iata cum obtineti buze rosii perfecte:
- aplicati baza de ruj pe toata suprafata buzelor, astfel veti impiedica imprastierea rujului
- cu ajutorul creionului trasati o linie pe conturul natural al buzelor, de asemenea puteti acoperi cu creionul intreaga suprafata a buzelor, pentru ca nuanta sa se mentina o perioada mai indelungata
- cu ajutorul pensulei aplicati rujul rosu de la mijlocul buzei inferioare spre margini; puteti folosi si pensula pentru estomparea fardului de pleoape, insa in acest caz va trebui neaparat sa spalati bine pensula inainte de a o folosi in acest scop
- stergeti atent buzele cu un servetel si aplicati rujul inca o data (cu cat mai multe straturi aplicati, cu atat mai rezistent va fi machiajul)
- aplicati pe mijlocul buzelor luciu de buze (daca veti acoperi buzele in intregime cu luciu, nu veti putea evita imprastierea rujului)
- corectati toate imperfectiunile cu ajutorul unui disc de vata si a demachiantului de ochi.
Rosul ideal in functie de culoarea tenului:

  • piele de culoare deschisa: nuantele visinii si portocalii
  • piele bej sau maslinie: nuante de rosu clasic
  • piele de culoare inchisa: nuante intunecate de fructe, rosu caramiziu sau rosu profund.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.