Cura de slabire mancand ca un rege

Cu dieta ca un rege poti slabi 2 kilograme pe saptamana mancand pe saturate.
La micul dejun:
Mananca pe saturate: paine cu dulceata, miere, nutella, margarina sau unt, legume, musli (sau cereale) cu nuci, migdale, fructe (in loc de lapte se amesteca cu smantana subtire sau cu suc de fructe). Bea - dupa cum ti-e pofta - o cafea indulcita, un suc de fructte.

Nu ai nevoie (proteine): oua, soia, produse animaliere - carne, peste, pasare, salam, sunca, lactate - lapte, branza, iaurt. Ai voie sa consumi unt sau smantana.


Pranz: glucide plus proteine;
Mananca pe saturate de toate: supa, ciorba, carne, peste, orez, cartofi, legume, fructe, salata, paine; te poti rasfata si cu un desert (prajitura, ciocolata, inghetata). 

Intre pauza dintre pranz si cina (5 ore). Nu trebuie sa mananci nimic. Poti sa bei apa, cafea fara zahar sau zaharina, ceai neindulcit. La fel ca in pauza dintre micul dejun si dejun, sunt total interzise sucurile de fructe, limonada, cola etc.

Cina: proteine;
Mananca pe saturate: carne, peste, pui, oua fierte sau prajite, salam (unul de buna calitate), sunca, branza de vaci, telemea, iaurt, legume (fara mazare, fasole, linte, fasole de soia, alunele, porumbul).
Nu ai voie glucide: cereale, paine, cartofi, porumb, fasole, linte, mazare, fasole de soia, alune, sosuri, fructe, dulciuri, sucuri de fructe, cola, orice bautura care contine zahar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.