Euro Credit Cassa

Tocmai am vorbit azi cu o cunostinta pe care nu am mai vazut-o demult si a inceput sa se planga ca nu gaseste un credit avantajos si rapid si a gasit o firma parca Euro Credit Cassa dar nu e sigur de ea, sa nu fie vreo teapa si m-a rugat daca nu cumva pot afla despre aceasta firma. Din pacate pentru el nu am gasit mai nimic pe net. Voi stiti ceva despre Euro Credit Cassa?

164 de comentarii:

  1. BUNA SEARA! DA EU SI MAMA MEA AM TRIMIS ACTELE PE FAX LA CLUJ LA EURO CREDIT CASSA. CREDITELE S-AU APROBAT SI TREBUIE S APLECAM LA CLUJ SA SEMNAM CONTRACTELE SI SA LUAM BANII. ESTE AVANTAJOS, IN SENSUL CA POT APLICA LA ACESTE CREDITE SI PERSOANELE CARE FIGUREAZA CA RESTANTIERI SI PENSIONARI PESTE 70 DE ANI.CREDITELE SE ACORDA PE O PERIOADA DE 5, 10 SAU 15 ANI. EXEMPLU: LA 45000 LEI RATA ESTE DE 300 LEI/LUNA PE 15 ANI. FARA IPOTECA . CA SI GARANTIE SE DEPUNE 2,5% DIN VALOAREA CREDITULUI PLUS PRIMA RATA, BANI CARE SE RECUPEREAZA LA SFARSIUL PERIOADEI DDE CREDITARE. ESTE OK! FIGUREAZA LA MINISTERUL DE FINANTE SI REGISTRUL COMERTULUI. ASTA POT SA VA SPUN ACUM, RESTUL VA DECIDE VIITORUL . TELEFOANE LA CARE SA SUNATI 0364100000, 0364100002 SI FAX 0364100003. SA NU UIT: SE CER ACTE PUTINE DE EX FLUTIRASI DE SALARIU PE ULTIMILE 3 LUNI SI CONTRACT DE MUNCA, COPIE CI SI FACTURA UTILITATI TOATE TRIMISE PE FAX. CONTRACTUL SE SEMNEAZA LA CLUJ SAU DE CATRE O PERSOANA IMPUTERNICITA PRIN NOTARIAT. SPER SA VA FI FOST DE FOLOS INFORMATIILE MELE SI DACA IN VIITOR SE VA DOVEDI CA A FOST TEAPA, NU MA INJURATI SI EU VOI FI PRINTRE TEPUITI.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cred ca e teapa,avand in vedere ca cer drept o garantie inainte ca ei sa va acorde imprumutul.e parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru mai multe detalii cititi articolulu urmator:http://www.newsbucovina.ro/actualitate/8366/Romanii-nu-s-au-saturat-de-jocuri-de-tip-Caritas

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am fost azi la ei dar nu m-au prea lamurit; stiu ca trebuie data o taxa de inregistrare la semnarea contractului; intrebarea mea este: daca dam taxa de inregistrare si apoi ei nu ne mai dau banii??? va rog pe cei care au aplicat sa mai scrie ce se intampla

    RăspundețiȘtergere
  5. BUNA SEARA! AM REVENIT. EU LUCREZ INTRO BANCA SI CREDITE SE ACORDA DIN CE IN CE MAI GREU. NU RISTI, NU CASTIGI. PANA LA URMA CE AM DE PIERDUT? 2000 LEI. NU SUNT PUTINI DAR NICI MULTI. DUPA CE VOI SEMNA CONTRACTUL DE CREDIT SI POATE VOI AVEA SI BANII VA DAU VESTI. PROBLEMA ESTE CA VOR SA SE EXTINDA IN TARA.EU SUNT OPTIMISTA. AZI,AM AVUT O DISCUTIE CU UNUL DINTRE CONSILIERII DE LA CLUJ. I-AM SPUS URMATOARELE: PENTRU A MERGE LA CLUJ, TREBUIE SA IMI IAU 4 ZILE CONCEDIU FARA PLATA= 320 LEI, CAZARE SI TRANSPORT= 1000 LEI, COMISIOANELE BANCII= 2000 LEI (TOTUL PENTRU 2 PERSOANE. TOATA CHELTUIALA APROX 4000 LEI.SI IN FINAL AM INTREBAT-O ”DACA E TEAPA?” LA CATE SE INTAMPLA IN ROMANIA! TOTUSI AM IMPRESIA CA ESTE UN NOU CARITAS. AS VREA SA MA INSEL.VA MAI TIN LA CURENT.DACA MAI AFLATI SI DUMNEAVOASTRA OAMENI BUNI CATE CEVA DATI-NE DE VESTE. NU VEDETI CA NUMAI IN VREMURI DE CRIZA APAR JOCURI GEN BINGO, CARITAS?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai e o problema: daca nu cunosti limba maghiara cu greu te intelegi cu cineva de acolo. Adica, daca nu sunteti din zona probabil nici nu stiti ce semnati.....Am vrut sa aplic si eu la ei, dar nu prea cred ce zic. Adica mi se pare sunt povesti de adormit copiii. De ex: au o reclama in ziar(Cancan sau Libertatea) in care spun ca, iti dau 5500 ron in trei ani platesti o rata fixa de 170 lei/luna. La un calcul simplu, inseamna ca platesti o dobanda de 620 lei in trei ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Si pe deasupra iti iei inapoi si taxa de inregistrare(500 ron) pe care o platesti la semnarea contractului si astepti sa primesti banii. Bani care vin, citez:``in primele saptamani ale lunii viitoare``.....La intrebarea mea, care dintre cele patru(saptamani), raspunsul a fost acelasi, in primele saptamani.....or asta poate sa insemne ca, poti primi banii si in primele 9-10 saptamani ale lunii viitoare!
    Nu vreau sa fiu uracios sau nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, dar mi se pare imposibil sa platesti o dobanda atat de mica. M-am interesat si in nici o banca din lumea asta nu exista o asa dobanda. Daca ar fi IFN, astia ar lua pielea de pe tine(Provident sau alte societati din astea). Bineinteles ca este alegerea fiecaruia si cand iti arde buzunarul nu mai tii cont unde te bagi si la cine apelezi.
    Ar mai fi o solutie - sa fie Euro Credit Cassa, Armata Salvarii? Sau poate Dan Diaconescu a infiintat o societate de ajutat nevoiasii(app. poate ar face, ca toti suntem muritori de foame).
    Chiar o sa urmaresc rezultatul si ca orice roman de buna credinta, astept sa se intepe altii inaintea mea, ca sa nu ma intep eu. Daca merge fac si eu un credit la ei, desi cred ca tot Providentul ne mananca pe toti!
    Astept rezultatul persoanelor de mai sus, care culmea, stiu o gramada de lucruri bune despre ei ca sa pot sa iau si eu teapa, ca doar de, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
    Motanul Somnoros.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma intreb daca nu este ceva genul CARION, o firma care a avut acum ceva ani....un fel de banca tiganeasca ..... se poate sa dea credit, dar doar la un nr mic de persoane.....in limita banilor pe care i au luat din taxa de inscriere. eu am intrebat sub ce forma dau banii (cash sau virament)... raspunsul lor a fost "oricum"; si am intrebat unde se platesc apoi ratele si cum, iar dnul de acolo "oriunde, la banca, la posta, se completeaza doar o simpla foaie de la milenium" ... chiar vreau sa merg pe la milenium bank sa vad daca intr-adevar colaboreaza cu ei

    RăspundețiȘtergere
  8. BUNA SEARA! NUMELE MEU ESTE ALEXANDRA SI AM SCRIS ARTICOLELE DIN 24(17:46) SI 25.01(20:51). AM STAT FOARTE MULT DE VORBA CU CONSILIERII DE ACOLO SI LUCRAND IN CREDITARE DE CEVA ANI LE-AM PUS ZECI DE INTREBARI. ACELASI LUCRU MI-AU SPUS SI MIE, CA BANII SE POT VIRA IN CONTUL DE CARD SU CONT CURANT PERSONAL DESCHIS LA O BANCA, SAU PERSONAL DE LA EI DE LA CLUJ. CE MA DERANJEAZA FOARTE TARE ESTE REFUZUL DUMNEALOR DE A-MI TRIMITE CONTRACTUL DE CREDIT SA IL CITESC INAINTE DE A MA URCA IN MASINA SI SA PLEC ACOLO. DACA TOT BAT 800 DE KM, MACAR SA STIU PENTRU CE. DACA PATRONUL ESTE BAIAT SARIOS SI NU FUGE CU GARANTIILE NOASTRE SI OAMENII ISI PLATESC RATELE POT AVEA VIATA LUNGA. DACA NU.........SI PENTRU CA MAMA STIE A VORBI SI UNGURESTE MAINE AM SA O ”OBLIG” SA VORBEASCA CU DSOARA CONSILIER. ORICUM, CU MINE AU FOST FOARTE AMABILI, DAR LE SPUSESEM CA MAMA MEA ESTE ARDELEANCA. DRAGII MEI VA TIN LA CURENT SI CU ALTE DETALII, IMEDIAT CE AM NOUTATI SAU DE CE NU, BANII! SUNT ORI PREA OPTIMISTA, ORI PREA .....

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna din nou :) am mai fost azi pe la ei si am vb cu o dsoara de acolo, paralela cu ce se intampla in lumea creditelor, dar a fost bine deoarece am putut sa o "trag de limba" sa spuna mai multe, iar concluzia discutiei este urmatoarea: mi s-a confirmat ca este un fel de Carion precum am presupus; ei bani nu au, dar vor sa dea in functie de cati bani aduna din taxele de inscriere si prima rata .... cand iti vine randu sa iei nu se stie, "poate dura 1-2luni sau chiar mai mult, dar daca dai vreo 4-5 rate in avans pe langa taxa de inscriere si prima rata ai sanse mai mari sa iei". le-am cerut si un contract sa vad ce presupune, dar nu au vrut sa-mi arate, au spus ca doar in momentul in care e aprobat creditul; probabil maine merg cu actele si sa vad ce urmeaza, ca nu pierd nimic; vreau sa vad ce se mai intampla....iar daca vine vorba de bani, ma retrag :) ............... va tin la curent daca mai am alte vesti; poate din cei care au aplicat inaintea mea au reusit sa ajunga la contract si ne pot da mai multe informatii....

    RăspundețiȘtergere
  10. Pt dna/dnul cu mama care au trimis actele prin fax la Cluj si ziceau ca urmeaza sa semneze contractul si sa ia banii: ce s a intamplat? ati vazut contractul? ce scrie in el? ati dat taxa de inscriere? si cand va dau banii? (paul)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma copii, nu v-ati invatat minte deloc. Cum apare ceva prea bun sa fie adevarat cum toata lumea se inghesuie. Conform unui serial de pe Discovery despre hoti: "Daca ceva pare prea bun ca sa fie adevarat, probabil ca nu e!"
    E o teapa de tip caritas in care din avansuri si rate platite in avans "se vor" da credite prin tragere la sorti. Daca vrei mai repede, platesti mai multe rate in avans. Daca nu poti astepti sa-ti vina randul.
    Sa fim seriosi: ce institutie de credit nu-ti ofera detalii clare despre dobanzi, penalitati, termene de plata, bla, bla? Mai ales ca sunt obligati prin lege.
    Va raspund tot eu: Tzeparii!
    Apropo, baietii nu sunt la prima isprava. Mai sapati. E un neamt si un ungur.
    "Neamt" a fost si ala de la MTS Leasing! Scursurile de genul lor apar cand sistemul de creditare bancar e prea scump sau prea stufos si acum e momentul lor.
    Hai, aveti grija!
    Va pupa Oco.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am gasit urmatorul articol: http://www.adevarul.ro/locale/satu_mare/Euro_Cassa_a_-uitat-_sa_restituie_banii_deponentilor_0_188381211.html

    Eu am mai fost vineri pe la ei si foarte multa lume semna contracte; din acte am vazut intr-un contract scria ca banii se dau prin tragere la sorti; daca este cineva care a semnat contract din cei care citesc il rog sa-l scaneze si sa-l posteze sau macar sa scrie ca-l are si dau o adresa de mail sa-l trimita;
    si apropo..........daca pt 15 ani dobanda era de 1.33% acum au marit o la 2.6%

    RăspundețiȘtergere
  13. Am fost si eu vineri la ei,fiind in domeniul financiar am pus niste intrebari...raspunsurile vagi si la distanta de subiect.am sa ma duc marti "cica sa semnez contractul"si am sa va spun mai multe despre el....cel mai probabil e ceva gen Carion.inca nu am auzit pe nimeni sa fi primit bani aici la Cluj.iar raspunsul e acelasi pe la sf lui februarie se va stii citi bani au fost alocati...va scriu marti seara dupa ca vad contractul.

    RăspundețiȘtergere
  14. apropo pe acea fisa de date scrie f clar ca se aduna bani iar in ultima zi a luni se organizeaza o adunare generala.aici se decide care dintre contracte vor fi indreptatite la achitarea dreptului de cumparare.

    RăspundețiȘtergere
  15. te rog daca mergi marti si semnezi contractul scaneaza-l si trimite-mi-l pe mail; si pe mine ma suna saptamana viitoare sa-mi spuna daca e aprobat si daca se aproba ar trebui sa dau 1500 lei avans, ceea ce pt mine e salarul pe 2 luni ........ si nu m-as risca sa iau atatia bani imprumut si sa ii pierd. adresa mea este: paulcristian80@yahoo.com ; multumesc mult, Paul

    RăspundețiȘtergere
  16. am fost am semnat contractul si asteptam teapa......

    RăspundețiȘtergere
  17. nu vi se pare interesant ca achitati prima rata in avans inainte de a primi banii?

    RăspundețiȘtergere
  18. cineva spunea ca a fost si a semnat contractul..ne puteti spune ce scria in acel contract? scrie cum sunt tragerile la sorti si cine beneficiaza primul de ele? sau termenul la care trebuie sa va primiti banii? normal in momentul in care semnati contractul ar trebui sa se incheie si o asigurare pentru bani..de catre cine este incheiata asigurarea? sau asigurarea se incheie in momentul primirii banilor efectiv? dubios mi se pare ca nu gasim date efective pe net despre aceasta societate in afara datelor despre firma in sine..

    RăspundețiȘtergere
  19. doar ce am vorbit la telefon cu o domnisoara de acolo si am aflat ca intradevar cer putine acte..contractul de munca SAU ultimii 3 fluturasi de salariu, factura si CI..nu se lucreaza cu dobanda ci cu procentaj fix pe care il platesti societatii in sine, nu este IFN ci o societate care se autofinanteaza, taxa platita la inceput este o taxa unica in contul societatii, si include "totul", ce o insemna asta,bani care se recupereaza la finele contractului, plus prima rata ca un exemplu, la 40.000 lei pe 15 ani perioada, rata este de 268 lei ... iar banii se dau pe baza a "AMORTIZARE ANTERIOARA" ..intelegeti...nu stiu ce sa zic..succes celor ce au intrat in hora...

    RăspundețiȘtergere
  20. INCA N-A LUAT NIMENI BANI ?? SI EU AM DEPUS ACTELE , OARE LA CE SA MA ASTEPT ?

    RăspundețiȘtergere
  21. si eu am depus actele, dar nu m-as risca sa dau taxa de inscriere si prima rata pt ca sunt vreo 15 milioane; de aceea va rog din suflet pe cei care au semnat sa mi trimita un contract pe mail paulcristian80@yahoo.com ; nu ma intereseaza datele celui care a semnat, poate lipsi paragraful cu datele personale, ma intereseaza lucrurile generale din contract; VA ROG DIN SUFLET ....., PAUL

    RăspundețiȘtergere
  22. "Naivitatea, impreuna cu dorinta de a dispune de sume considerabile de bani in timp foarte scurt ii caracterizeaza si astazi pe multi dintre romani", a spus Plaiasu. El a aratat ca mergand pe aceeasi linie ca si jocul Caritas demarat in Ardeal, atat de mediatizat si cu consecinte extrem de pagubitoare asupra populatiei, s-a constituit si ideea a doua societati depistate in aceeasi zona, mai precis in judetul Satu Mare. "Activitatea de baza a acestora era atragerea de fonduri in special de la persoane fizice, urmata de formarea de grupuri, prin tragere la sorti, in cadrul carora sumele erau redistribuite, sub forma unor credite, acordate in conditii foarte avantajoase. Astfel, cu o reclama atragatoare, o tinuta sobra si cu denumiri inspirand multa seriozitate si corectitudine (SC EURO CREDIT SRL si SC EURO CASSA SRL - parca inducand ideea unor societati de creditare europene), aceasta activitate a starnit din nou interesul romanilor. Ideea acestei activitati s-a bazat pe faptul ca exista romani care nu pot beneficia de creditele bancare sau care nu obtin de la banci banii suficienti pentru satisfacerea integrala a nevoilor. Mai simplu spus, exista persoane care ar plati in avans anumite sume de bani in speranta obtinerii unui imprumut, in conditii cat mai avantajoase si intr-o perioada cat mai scurta. Rapiditatea obtinerii creditului acordat din fondurile constituite, consta in norocul fiecaruia de a fi extras aleator din lista.", a mai spus secretarul de stat. "Jocul Caritas" a mers pe acelasi principiu din punct de vedere al acumularii de bani, cu diferenta ca in acest caz, depunatorul nu mai obtinea sume de 7-8 ori mai mari, ci primea un credit acordat pe o perioada de 8 ani. Insa, istoria acestor jocuri s-a repetat si acum, banii agonisiti poate cu greu de multi dintre deponenti avand o unica destinatie - buzunarul organizatorilor, respectiv ai patronilor celor doua societati.

    RăspundețiȘtergere
  23. Asociatii SC EURO CREDIT SRL sunt Merk Johann Stefan, cetatean german si Zsomborgi Laszlo cetatean ungur, care detin si calitatea de administratori. La cea de-a doua societate, SC EURO CASSA SRL, asociat unic este SC EURO CREDIT SRL, iar administratori sunt aceeiasi doi cetateni straini. Sediul ambelor societati se afla la aceeasi adresa, dar ei mai detin 8 puncte de lucru in judete diferite. Incepand inca din anul 2000 pana la sfarsitul anului 2003, cele doua firme au reusit impreuna sa colecteze ca fonduri provenite de la peste 2300 de deponenti, din care o parte sunt clienti activi (care isi platesc ratele), clienti pasivi (care nu platesc cu regularitate) si clienti retrasi care nu mai platesc deloc si au facut cerere de retragere, sume in valoare totala de 13,2 miliarde lei, respectiv SC EURO CASSA SRL - 11,7 miliarde lei si SC EURO CREDIT SRL - 1,5 miliarde lei. Pentru administrarea fondurilor de la deponenti, societatile au perceput o taxa de inscriere plus TVA , care reprezinta aprox. 3% din valoarea imprumutului si un comision de 0,5% plus TVA, aplicata la ratele lunare pe toata perioada rambursarii de 8 ani. Aceste sume reprezentau de fapt veniturile societatiilor si trebuiau sa fie singura sursa din care sa se gospodareasca, acoperind toate cheltuieli de administratie (intretinere, chirii, dezvoltare etc.). Cu toate ca beneficiau de aceste venituri, in suma 11,2 miliarde lei, administratorii SC EURO CREDIT SRL si SC EURO CASSA SRL nu s-au multumit cu atat. Din fondurile colectate de la deponenti in suma de 13,2 miliarde lei, pana la sfarsitul lunii decembrie 2003, acestia nu au redistribuit decat suma de 6,3 miliarde lei, reprezentand imprumuturi acordate doar la 180 de persoane.

    RăspundețiȘtergere
  24. BUNA ZIUA! DOMNULE ANONIM, CAND MAI TOTI ROMANII AU PROBLEME FINANCIARE SE AGATA DE ORICE RAZA DE LUMINA CARE S-AR PUTEA ARATA LA ORIZONT. PENTRU MULTI DINTRE ROMANI LUMINITA DE LA CAPATUL TUNELULUI ESTE FOARTE DEPARTE, NICI MACAR O LICARIRE...........ALEXANDRA.

    RăspundețiȘtergere
  25. Firma asta a fost si prin Bucuresti. A incasat tot asa banii in avans si dusa a fost. verificati la sectia 1 politie si veti vedea cate reclamatii sunt inregistrate pentru inselatorie.

    RăspundețiȘtergere
  26. in contract scrie ca banii se aloca prin amortizare(adica prin achitarea ratei pt. mai multe luni odata)sau prin tragere la sorti.

    RăspundețiȘtergere
  27. nu am auzit sa fi luat nimeni bani daca stiti ceva va rog sa scrieti....speranta moare ultima ...

    RăspundețiȘtergere
  28. eu am semnat contractul si astept banii am mai vorbit cu o doamna si a zis ca e programata pe 15 02 2011 sa ia banii

    RăspundețiȘtergere
  29. e normal sa nu ia nimeni bani pina acum pentru ca de abia a inceput trebuie sa asteptam

    RăspundețiȘtergere
  30. Am fost,am semnat,am depus ,la datoriile mele 1000 lei+600 deplasarea nu-i valoare...!sper... că nu-i degeaba.
    Aduce-ti-mi nişte bani şi mie, vă dau o hârtie la ei si vă chem eu să va dau cat va trebuie in 5,10 sau 15 ani..

    RăspundețiȘtergere
  31. NU VA FACETI SPERANTE!!!!Sunt din Cluj am fost si eu acolo,am vorbit cu "consultanta" Karacsonyi Maria si i-am aratat articolul de mai sus(http://www.newsbucovina.ro/actualitate/8366/Romanii-nu-s-au-saturat-de-jocuri-de-tip-Caritas).a rosit, a zis ca este o "coincidenta de nume a firmei" am avut o mica discutie cam urata si la plecare mi-a cerut sa nu fac "propaganda".deci,daca aveti bani de aruncat mai bine dati-i la un azil de batrani sau o casa de copii orfani nu la smecherii astia!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. si eu merg vineri sa semnez contractul , sa vedem ce iese , dar daca vad in contract scris tragere la sorti , nu voi semna , asa o pot lungi 3 ani sa nu ies veci , oricum le sparg vreo 2 geamuri:)):))

    RăspundețiȘtergere
  33. eu cred ca cei care au depus actele in ianuarie la inceputul lunii ar fi trebuit sa ridice banii daca era ceva corect.Cred ca este o mare prostie sa avem incredere,MAI ALES CA NIMENI NU A RIDICAT BANI SI PLUS DE ASTA BANII SE IAU PRIN TRAGERE LA SORT???????/

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna la toata lumea!!!
    Eu sunt din Cluj si am cunostinte bancare,credite e.t.c.
    Am vorbit si ungureste si romaneste cu ei si sunt afonii in aceea ce priveste creditele.va pot spune un singur lucru SUNT MARI TEPARI!!!!!!!!!
    pun pariu ca in pana in luma Mai firma se topeste ca gheata!!!!!!!!!!!
    Firma e intr-o cladire frumoasa,inchiriata unde se agsesc si alte firme.Cand intri la ei te inmoi si crezi ca l-ai prins pe dumnezen de picior..din contra luati bingo.
    OAMENILOR FITI ATENTI!!!!!! NICI O FIRMA DIN LUME CARE ITI ACORDA UN CREDIT UN IMPRUMUT NU TI CERE BANI IN AVANS SI NICI SA ITI PLATESTI IN AVANS RATA!!!!! ESTE O MARE MINCIUNA SI EI APELEAZA LA NAIVITATEA OAMENILOR.Din pacate asa de bine e facuta firma ca nu se poate atinge nimeni de ea.INCA...Asteptati oameni buni bani..Eu zic ca la pastele cailor!!!!!
    Mult sucees si atentie la ce semnati!!!!!!!!
    O A din Cluj

    RăspundețiȘtergere
  35. fratilor si eu trebuie sa semnez contractul dar dupa voi anuntatima si pe mine daca e teapasau nu si mie i-mi miroase ceva

    RăspundețiȘtergere
  36. salut din nou
    si pe mine m au chemat saptamana trecuta sa l semnez, dar inca n am fost; mai astept poate imi trimite cineva pe mail din cei care au semnat; as vrea sa merg la un avocat cu contractul sa vad exact cum sta treaba ; paulcristian80@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. ESTE O MAREEEEEEEEE TEAPA,ACEST JOC AFOST SI IN BUCURESTI,SI AU AVUT ACELASI CONDITI,BANI INAINTE,SI NE PROGRAMA PESTE O LUNA SAU DOUA,AU LA SECTOR.1 OGRAMADA DE PLINGERI PENTRU INSELACIUNE.NUUUU DEPUNETI BANI INAINTE CA O SA PLINGETI DUPA.

    RăspundețiȘtergere
  38. dar nimeni nu a primit banii pana acuma???

    RăspundețiȘtergere
  39. dar nimeni nu a primit banii??? Spuneti-mi va rog pt ca vreau sa merg si eu.

    RăspundețiȘtergere
  40. buna seara...
    ..am fost si eu pe acolo luni si a doua zi adica marti m-au sunat si mi-au spus ca ma incadrez la suma ceruta..
    ..vineri 11 februarie m-au chemat sa semnez contractul...am vorbit cu o gramada de persoane si tuturor li s-a parut ciudat ca trebuie sa platesc in avans prima rata...plus restul de comisioane......nu prea cred ca o sa-mi vina banii peste o luna

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna ziua,
    am fost ieri la ei cica sa semnez contractul aici in Cluj,mi-au dat sa citesc regulamentul cind am cerut o copie mi s-a spus ca nu se poate sa imi dea...totul era f alambicat si facut in asa fel incit sa nu intelegi nimic,eu care sint broker si am cunostiinte am inteles f putin..ideea este de felul urmator:se strang acei bani,si se face un grup...la sfirsitul perioadei adica dupa o luna se face cica adunearea grupului la care fiti siguri ca nu ve-ti fi invitati,pt a va marii sansele ei va cer sa depuneti mai multe rate in avans asa ve-ti avea prioritate la acordarea banilor(eu zic prioritate la tzeapa).in acel asa zis regulament scrie ca se poate face prin tragere la sorti sau prin imi scapa exact termenul(acordare directa zic ei) si ei nu prin tragere la sorti zic ca acorda sumele.Pe contract nu este scris nicaieri ca tu primesti bani intr-un anumit termen minim...ce este stipulat ca tu iti primesti bani pina la sf perioadei pt care ai optat sa detii acel "credit" in cazul meu 15 ani.adica tu depui acuma suma+ratele si astepti 15 ani brat la brat cu speranta.
    este o copie palida a celor de la Carion doar ca aici iei tzeapa...PPS

    RăspundețiȘtergere
  42. ATENTIE ,MARE TEAPA !!!!!!!!!
    NU AVETI INCREDERE !!!!!!!!!!
    FRAIEREC LUMEA ,NU AVETI INCREDERE ,VA IAU BANII SI NU MAI ACORDA NICI UN CREDIT !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  43. ...sau exista posibilitatea ca cei inscrisi acum lunile ianuarie-februarie sa ia aceste sume promise...asa si-ar face publicitate..lumea ar veni si apoi cand si-au umplut sacul sa plece...who knows?..sunt programata vineri sa semnez contractul....inca oscilez intre da si nu...dar cam miroase a sarlatanie

    RăspundețiȘtergere
  44. am fost si eu la ei si din cate am inteles , prima rata se va retine atunci cand primesc banii . nu trebuie sa dau nici un ban , doar sa ma duc cu actele necesare . ar fi bine sa fie adevarat , m-as bag si eu (cine nu s-ar baga) ... ma gandeam ca poate ei merg pe varianta castigului minim dar pe perioada indelungata . nu fac ca si restul bancilor care trag pielea de pe tine . poate ca din ratele care le vin lunar de la clienti , dau imprumut la alti clienti si tot asa . numarul de clienti se mareste , deci si castigul se mareste .

    RăspundețiȘtergere
  45. Hellllllllauuuu !!! Sunteti in eroare everybody ! Euro Credit Cassa din Cluj,nou infintat in Cluj, nu este banca el nu acorda credite...''finantare '' daca asi cunoaste cu totii ce inseamna cuvantul nu ati fi in eroare!Ei ne ajuta sa cumparam ceva bunuri pa care max in 3 luni trebuie si sa clarificam prin acte, ce am facut cu banii !!!adica sa cumpar o casa,masina ,uz casniz etc...asa ca ei nu au dobanda, este un procent adica adaos suma care ziceti voi ca este dobanda...am fost cu un jurist si m-a lamurit f bine...si OCOSELOR care erati prezenti la societate se vedea clar in actele semnate de client ca de 0 ori apare cuvantul ''dobanda''. Deci, despre ce vorbim !?

    RăspundețiȘtergere
  46. Am citit toate aceste comentarii si ma doare!!! Una la mana e faptul ca nimeni nu are curajul sa-si arete identitatea... Eu zic ca asta este minim scandalos! Adica arunc cu cacat in cineva, dar nu am tupeu, sa spun, cine sunt, ci ma ascund in spatele "anonimitatii"... Sunteti jalnici!
    A doua la mana e faptul ca, in afara ultimei persoane, care a fost destul de destept sa vina cu un jurist, nu cu propriile cunostinte juridice... Toti sunteti mult mai afoni decat despre cine spuneti asta!
    A treia... stimate paulcristian80@yahoo.com... Ar terbui sa stii ca fiecare contract este un act confidential intre partile care le semneaza!
    Adica nu se da pe mail, pe forum, pe nici o cale la terte persoane, mai ales ca acele persoane nu prezinta nici o garantie! Iar pentru cei care cer contractul pe mail... Fiecare contract este intocmit de avocati, juristi, persoane competente, fapt ce costa ff mult! Voi daca ati cheltui a caruta de bani doar ca acele contracte sa fie intocmit, l-ati da pur si simplu la oricine? Si daca cel care-l cere e chiar concurenta si asa vrea sa faca rost de acte?
    Dar cel mai suspicios lucru ce reiese din toate aceste discutii: aici toata lumea stie ca e teapa cu majuscule si multiple semne de exclamatie, totusi, merg sa semneze contractul, platesc banii... Mie mi se pare cel putin penibil...
    Iar la final, stimata O A din cluj... daca esti chiar asa de tare in domeniu, ma intreb cum de nu stii de acele doua banci de locuinte, care chiar sunt banci si fac servicii de creditare, in concordanta cu Euro Credit Cassa, care nu este banca, care nu ofera credite, care nu are dobanzi... Dar, ca informatie, pe acelasi palier din aceeasi cladire frumoasa isi are sediul unul din aceste banci de locuinte... Daca tot sunteti acolo, ia treceti si la ei si intrebati...
    Cu stima? tuturor anonimilor!

    RăspundețiȘtergere
  47. salut; ai dreptate ca procentul ala nu se numeste dobanda, dar ce mai conteaza cum se numeste? pe mine cel putin ma intereseaza cand ne dau banii? (asta daca se dau); pentru ca din cate am auzit nu scrie nicaieri ca banii se dau in data "x" a lunii "y"

    RăspundețiȘtergere
  48. Dute la un camatar si primesti pe loc banii, vai cate persoane paralele exista in viata asta ...

    RăspundețiȘtergere
  49. http://www.youtube.com/watch?v=v8mn6jqGjqs
    Vreti bani cu termeni promois...va stau la dispozitie...oferta prin filmulet...Va astept !!!

    RăspundețiȘtergere
  50. Bannnnnnnngggggggggggggg !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  51. dragilor....
    ..eu am fost programata vineri la 13.30 sa ma duc sa semnez contractul...nu m-am dus pentru ca este clar o sarlatanie..daca aveau o evidenta stricta ma sunau sa vada ce s-a intamplat..plus de asta nici nu sunt interesati daca ai alte datorii,daca ai alte persoane in intretinere..daca poti sa faci fata ratelor...nu cred ca a fost vreun dosar respins..prea usor e totul...concluzia?..fiecare sa vina sa dea avansul..ei il strang si pleaca...

    RăspundețiȘtergere
  52. Aiiaiiiai !!!Dureros ce cap au unii ! stai domnule, acuma sincer ! Euro Credit Cassa ne ajuta pe noi sau invers.Daca sunteti asa de lenesi sa mergeti la ora programata sau macar sa dati un apel pana la societate,credeti ca mai sunteti bine privit ca siguranta ???!!!chiar le multumesc in numele lor ca nu iau pe toate lumea in serios,ca vai de capul lor ce fel si fel de oameni vreau numai sa fuga cu banii lor !!! Apropo analiza dupa cum am inteles de la dl consilier se face de analistii societatii. Consilierii nu decid daca cu alte rate mai incadram sau nu pt cererea respectiva !!!Asa ca oameni buni, bagativa mintiile in cap si sa fiti mai calculati,ca asa numai de ras va facecti cu atatea afirmatii paralele...

    RăspundețiȘtergere
  53. Sandor Puscas ma numesc,am un salar minim pe economie,acum cativa ani am avut intariere la un credit si am ajuns in situatia rau platnicilor.Am depus actele la Euro Credit Cassa,si peste 5 zile m-au contactat ca cererea este respinsa...Voi cum ati primit aprobarea?!va rog ajutatima poate mai incerc o data...

    RăspundețiȘtergere
  54. paul> dupa nume imi dau seama ca esti o persoana din firma (daca nu toti 90% sunt maghiari)
    iar contractul e acelasi la toate persoanele; ca doar n ati facut cate un model la fiecare; este un tipizat in care se trec doar datele acelei persoane; daca nu aveti nimic de ascuns si dati banii la oameni asa cum ziceti trimite mi contractul cadru sa l studiez; orice banca iti da contractul sa l vezi; la voi cand l am cerut nu mi l ati dat, decat urma sa l primesc in momentul in care dadeam banii ..... ori sa risc sa dau 15 mil .... in ziua de azi ............. tu ai risca sa fii in locul meu?

    RăspundețiȘtergere
  55. buna, am semnat si eu contract cu ei luna trecuta pe suma mai mica, pe perioda de 5 ani, rate fixe.
    Mi s-a promis ca la inceputul lunii februarie primesc creditul. Abia acum in 15 feb am primit banii, 2 saptamani intarziere dar i-am primit. Nu stiu daca si altii sunt asa norocosi dar tre sa tinem conht si de faptul ca firma s-a deschis abia luna trecuta.
    Mi se pare ok firma.
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  56. salut; pt pers care a primit banii... era vorba de oferta cu 5500 lei, rata de 170lei sau de 15000 lei imprumutati pe 5 ani?

    RăspundețiȘtergere
  57. http://www.ziuadecj.ro/eveniment/clujenii-isi-baga-banii-intr-un-nou-caritas--61033.html

    domnii de la euro cassa ce parere au de acest articol?

    RăspundețiȘtergere
  58. mda... deci pana la urma nu a primit decat o persoana banii ??? Dl sau D-na care ati primit banii , ce comisioane a-ti dat domnle , ca suntem si noi curiosi, v-au cerut bnii in avans ?

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna nu mai inteleg nimic domnul acela de mai sus chiar si-a primit banii si inca repede dupa cum spune deci e teapa sau chiar se si dau bani?Ca vad ca is multi care zic ca numa au semnat contract de banii luati nu mai zic nimic.Nu stiu ce sa zic ca si eu as vrea sa incerc si nu stiu ce sa fac.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  60. apoi persoana care spune ca a primit banii poate fi chiar cineva de la ei de la firma, ca doar oricine are acces la acest blog ....

    RăspundețiȘtergere
  61. SI EU AM TRIMIS ACTELE PRIN FAX ASTEPT SA MA SUNE DAR DUPA CE AM CITIT COMENTARIILE NU STIU CE SA FAC MAM CAM DEZAMAGIT.

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna seara. Am sunat azi la firma si am vorbit cu o doamna care mi-a zis ca i-mi trebuiesc urmatoarele acte: fisa fiscala, fluturasu de salriu pe ultimile trei luni, factura de utilitati, copie CI. Daca nu am fisa fiscala pot sa trimit contractul de angajare. fluturas de salariu poti sa faci pe calculator, iar contractul de angajare chiar daca ai fost dat afara sau ai plecat la alt loc de munca un ex. ramane la tine. Deci eu cred ca este teapa

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna ma numesc Andrei si am fost si eu azi si am semnat contractul si am platit si suma de 641 ron si acum imi pare asa de rau.Mie mi-au spus ca in martie primesc bani.am vreo speranta sau astept degeaba

    RăspundețiȘtergere
  64. http://www.ziuadecj.ro/eveniment/euro-credit-se-fereste-de-explicatii-si-risca-suspendarea--61298.html

    cititi ....

    RăspundețiȘtergere
  65. ce tampenie..... eu vreau bani imprumut..nu??? dar la astea tre sa le dau eu bani..ci ca...si chiar cateva rate..:::)))) .....nimeni pe lumea aceasta care da bani imprumut nu face asa ceva............ desteaptate romane din somnul cel de moarte....... ciprian

    RăspundețiȘtergere
  66. buna ziua. eu am fost la ei pe 20 ianuarie si nici azi 21 februarie nu am primit nici un ban. este teapa clar. m-am temut de la inceput dar imi iau o gasca de interlopi si ii fac praf. le amenint familiile. sper sa vada si ei aceasta postare. am da 1300 ron. nu ma uit la banii dar asa ptr gest ca am mers 1000 de km. intram peste ei acolo de dracii ii gaseste. va spun dupa 28 cand mi-au zis ca imi dau banii.

    RăspundețiȘtergere
  67. Stati linistititi ca si ei au destule spate !!!asa ca vai cu amenintariile voastre... doar nu credeti ca sunt niste copii de pe strada ...asa ca va astepta cu drag pasii facuti de oricine !!!

    RăspundețiȘtergere
  68. aveti mare grija sa nu semnati nici un contract. in momentul in care ati semnat contractul si le-ati dat banii nu mai vedeti nici un leu.nu pot sa-mi dau seama cum poate functiona un grup de excroci in mijlocul clujului.

    RăspundețiȘtergere
  69. Buna!am fost si eu astazi la sediul lor, in momentul in care a aparut si Garda Financiara plus Politia Economica! Dupa cum reiese totul este in regula probleme minore sunt ca la orice institutie...fara alta amende fara suspendare ...inseamna ca totul este in regula...pe mine m-a convins faptul cu dupa atatea reclame anti negative societatea este privita cu nota 9 fara alte penalitati sau suspendari cum a aparut in mai multe articole...asa ca eu raman cu parere buna !!! Byyyy

    RăspundețiȘtergere
  70. "Fraierii si aerul nu se termina" niciodata....vorba unui delicvent.Succesuri depline la toti cotizantii la PIB-ul Ungariei.

    RăspundețiȘtergere
  71. eu cred ca sunt smecheri pt ca nu stiu ce agentie de nevoi personale cere bani de inscriere 2000 lei eu nu am auzit asa ceva de cand ma stiu stai atenti este teapa

    RăspundețiȘtergere
  72. am pierdut apartamentul la caritas,am pierdut 100.000ronla fni,am primit tzeapa la doua firme care duc oamenii prin spania ...akuma vreau sami fac o firma simi tre bani ca sa pornesc afacerea mam gandit la astia oare mior da banii pana la urma le iau ex voi face ca ei va trag tzeapa haideti la mine ca va dau eu bani!!!!!))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna ziua.
    Am fost si eu azi, 24 februarie la sediu in cluj, am vorbit cu o domnisoara consultanta blonda si putin cam aroganta.
    Analiza ce mi-a facut-o este foarta vaga.Mi-a dat o copie sa am si eu si sa citesc mai bine despre ce e vorba. nu am gasit pe foaie un cod unic de inregistrare, un sediu social sau ceva date despre firma. Aceste lucruri imi dau de banuit, iar faptul ca se dau bani inainte de a lua creditul este un alt semnal de alarma ca e TEAPA.
    Sfatul meu: nu va bagati in asa ceva!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  74. Daca nu ne dau banii le rupem capul la unguri!!
    Zsolt,Karacsani ,etc sa nu credeti ca scapati, de banii care i-am dat va zboara dintii din gura!!! Nu va jucati ca iese foarte rau!!!

    RăspundețiȘtergere
  75. Nu va bateti voi joc de clujeni mai haimanalelor!!!
    Garda Financiara,Politia municipiului Cluj,Protectia Consumatorului ar trebui sa-si faca datoria si sa-i inhate pe toti cei care lucreaza la firma respectiva!Este clar vorba de infractiunea de inselaciune(ceea ce se intampla acolo intruneste toate conditiile),abuz de incredere,escrocherie si probabil evaziune fiscala!!Probabil si D.I.C.O.T Cluj ar trebui sesizat!!

    RăspundețiȘtergere
  76. SunT In REGULA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE... Sunt CINSTITI CA TARA SI PATRIA NOASTRA ...

    RăspundețiȘtergere
  77. Este anuntat cineva ca poate ridica banii? Au avut intrunirea consiliului de administratie pe 28 feb. Haide-ti sa discutam lucruri concrete.

    RăspundețiȘtergere
  78. Am fost la ei, am participat si la adunare din cate am inteles vineri se finalizeaza lista la notar si se dau banii. Sper ca primesc babii sapt viitoare. Daca nar fi in regula firma nui lasa garda si protectia consumatoruluivsavcontinue activitatea

    RăspundețiȘtergere
  79. Am sunat si ne-au spus ca a avut loc consiliu de administratie ,sa-u aprobat un nr. de credite si de luni incep sa dea bani.

    RăspundețiȘtergere
  80. A luat cineva bani pana acuma?

    RăspundețiȘtergere
  81. Sa speram ca asa va fi si atunci nu mai are nimeni nimic de obiectat !!

    RăspundețiȘtergere
  82. buna tuturor!sincer si eu am un mare semn de intrebare;am fost la ei in 24 feb ,in 25 feb seara am fost sunata ca mi s-a aprobat creditul de 15ooolei dar citind prin ziar si forum nu am mai avut curajul sa ma reintorc si sa duc banii cca 700lei.Ceea ce ma socheaza este ca nu am mai gasit nimic prin presa despre ei,sunt acceptati ca cinstiti si de buna credinta de Protectia Consumatorului,Politie si Garda Financiara?A primit cineva banii promisi si dupa cat timp?multumesc,Angela

    RăspundețiȘtergere
  83. am citi un articol din 01.03.2011si datorita faptului ca cca 1000de persoane au aplicat politia a sesizat si garda financiara.Dar un raspuns clar,negru pe alb din partea politiei si a garzii financiare in presa tot nu apare...din 1000 de oameni oare chiar cati au primit bani?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  84. cred ca e teapa anului.vad ca nu are nimeni curaj sa spuna daca aluat bani si dupa ct timp.eu am depus pe 28-29 ian.si inca nu am fost ales.sperante nu prea am,dar astia string banii de la prosti ca mine si la urma ori fug,ori sint arestati.In Ungaria asa sa intimplat si daca a luat cineva a luat mai putin dct a cerut.Eu zic sa nu ne imbatam cu apa rece.TEAPA,TEAPA,TEAPAAAA

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna. Am primit banii. Am cerut 20000 si m-au sunat ca imi transfera banii dupa cateva ore mi-a aparut in cont. Dupa cum am auzit nu primeste toata lumea in luna asta. Cateva se amana pe aprikue. Noroc!!

    RăspundețiȘtergere
  86. In sfarsit am primit banii!!! Nu stiam c sa mai cred, am crezut ca-i tzeapa. Chiar aveam mare nevoie, Dumnezeu m-a ajutat!!

    RăspundețiȘtergere
  87. e o mare teapa. a mai fost o firma de genul asta in bucuresti care chipurile dadea credit cu copie dupa permis de conducere si buletin. depuneai o taxa la inceput si in 3 luni te duceai sa ridici creditul cand colo..... ei au disparut cu tot cu banii de la pacaliti.avea sediu in cladirea SPECTRUM prin 2007/2008 nu mai stiu sigur.sunt unul din pacaliti. si am pierdut destul atunci

    RăspundețiȘtergere
  88. http://ziuadecj.ro/eveniment/cei-care-vor-credit-de-la-euro-credit-cassa-risca-sa-si-piarda-banii--62344.html

    RăspundețiȘtergere
  89. vreau sa stiu ce-i care at-i luat baii ce suma at-i lasat pentru amortizare.

    RăspundețiȘtergere
  90. Nu va lasati pacaliti de Euro Credit Cassa.deschideti link-ul


    http://www.citynews.ro/cluj/economic-25/sc-euro-credit-cassa-joc-piramidal-111313/

    RăspundețiȘtergere
  91. In urma cu doua zile am postat un comentariu aici, care nu a aparut... In acel comentariu exista o chestie care poate sa arate ca nu neaparat cei de la euro credit sunt cei rai, ci cel care-i incrimineaza pe ei... Faptul ca acest comentariu nu a aparut imi lasa de inteles odata ca acea persoana este cu mult mai multe probleme pe cap si a doua chestie ce cred e ca are ceva si cu acest forum, ceea ce inseamna ca toti sunteti corupti!!!

    RăspundețiȘtergere
  92. Interesant este ca nu gasesc nici un contact cu persoanele care verifica comentariile postate aici si decid care postare apare si care nu... Dar sunt curios si rog cu respect sa mi se raspunda aici in mod oficial la intrebarea de ce nu a apararut postarea mea in care am facut referire la comisarul sef al CJPC? Acel post demonstreaza ce fel de om este el si ce a facut... Asa ceva de ce nu postati voi, cei de la sextinio? Sunteti pe o mana cu el sau detine el si acest blog? Astept raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  93. Oare de ce nu primesc nici un raspuns? Pentru mine e clar: marsovenii cu vagonul... E clar! Mircea Radu are mana bagata peste tot! Ce lui nu-i convine, ca doar scrie despre cacaturile ce a facut el, nu apare... Iar daca o firma nu-i da plicul gros incepe cu incriminari, verificari, amenzi si postari peste tot sa-i calce... ca doar traim in Romania si aici toti isi permit... Un om care e acuzat de multiple fraude, precum utilizare a creditului societatii in interes personal si in interesul altor societati, gestiune frauduloasa, abuz de incredere, înselaciune, fals si uz de fals sau concurenta neloiala poate sa conduca o institutie de control si verificare... Asa ceva doar in Romania vezi. Pe vremea comunismului au fost acele musamalizari din partea partidului unde nu te puteai baga... Nu ne-a placut, desi aveam locurile de munca asigurate, salarii decente, locuinte primite de la stat si asa mai departe... Am vrut democratie... Si ce s-a schimbat? Acum nu mai fura partidul... Fura cei care au fost atunci in partid si acum sunt tot la conducere! Asemenea oameni intr-o tara de drept, nu de marsovenii, cum este la noi, nu ar vedea lumina zilei doar de dupa gratii lungi ani de zile... La noi? Conduc instiutii de inalt nivel sa poata sa-si faca smemariile si mai linistiti! Va multumesc... Sper doar ca cei care au postat in acest forum sa citeasca, asta daca va aparea aceasta postare si sa-si traga concluziile fiecare...

    RăspundețiȘtergere
  94. Cei mai mari mincinosi si gunoaie sunt la aceasta societate.N-au rusine , dar nu scapa magarii usor...

    RăspundețiȘtergere
  95. Nu cenzura mesajele care nu va convin : teparii astia au o singura sansa -
    sa se mute din Romania ca altfel dam noi de ei ... si nu va iesi bine deloc.
    Va rupem capul neghiobilor pentru toate marsaviile pe care le-ati facut inseland sute de oameni onesti care si-au pus speranta in voi Urmatorul sediu al acestei societati ar trebui sa fie Penitenciarul Gherla!!!

    RăspundețiȘtergere
  96. @muresan daniel
    va rog sa folositi un limbaj adecvat, am cenzurat mesajele pentru ca aveau expresii vulgare.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  97. Ce se mai stie de ei? au dat bani la cineva?

    RăspundețiȘtergere
  98. Ieri am trimis prin fax actele necesare pt un credit iar dupa cateva ore m-au sunat ca s-a aprobat creditul de 45000 pe 15 ani si urma ca maine sa merg sa semnez contractul si cica in 10-11 aprilie imi dau banii.Dar dupa ce am citit pe aici i-am sunat din nou si cica cu cat platesc mai multe rate anticipat am sanse mai mari sa primesc banii,daca nu ii pot primi in decursul celor 15 ani de creditare.Asa ca luati-va gandul de la asa ceva daca nu vreti sa luati teapa serios vorbind

    RăspundețiȘtergere
  99. Buna. Eu am primit banii in 11 martie 12000ron dar am asteptat vreo 3 saptamani si am pus si amortizare 30 rate

    RăspundețiȘtergere
  100. http://ziuadecj.ro/eveniment/noile-caritasuri-incep-sa-faca-victime-la-cluj--64043.html

    RăspundețiȘtergere
  101. Am facut si eu contract cu eurocredit in februarie si azi m-au sunat ca primesc creditul saptamana viitoare. Sper ca nu mai trebuie sa achit nimic ca chiar nu mai am bani. Daca primesc banii va anunt

    RăspundețiȘtergere
  102. Buna ziua.
    Sistemul acesta de creditare functioneaza in vest de mult timp. Am incheiat contract cu ei in ianuarie si am inteles la inceput totul. Am si primit suma in martie. Singura diferenta intre sistemul acesta si o banca este perioda de asteptare. Dar si dobanda e mult mai mica,si sunt rate fixe. In prezent in romania nuti permiti credit de la banci.

    RăspundețiȘtergere
  103. Sunt niste escroci care insala lumea de bani nu stiu de ce nu se ea masuri odata sa-i inchida .

    RăspundețiȘtergere
  104. Am incheiat contract cu ei in luna februarie si nu am luat nici in prezent banii 15000 lei si am lasat pentru amortizare 30 rate.sunt niste escroci care isi bat joc de oameni.daca vrei sa reziliezi contractu nu primesti inapoi numai rata si aia in termen de 30 zile

    RăspundețiȘtergere
  105. Scrie clar in contract care sunt conditiile pentru reziliere. Eu am citit contractul si am inteles clar ca este o perioada de asteptare. Cine nu poate citi si vrea bani fara sacrificii sa iasa la cersit. Eu am primit banii. Normal am facut si amortizare dar conditiile tot sunt mai avantajoase ca la banca.

    RăspundețiȘtergere
  106. din pacate toti ne invartim in jurul cozii....nimic concret,eu trebuia sa ma duc maine dar am renuntat,am aflat ca lumea nu ridica bani,ati vazut ca pana acum sunt doar comentarii despre ce urmeaza sau ce speram sa se intample..,fericiti?prea putini sau deloc,daca inainte de a aplica ne punem intrebarea daca luam sau nu bani ,daca-i teapa sau nu....ceva nu_i in regula ,bafta!

    RăspundețiȘtergere
  107. TOTUL IMI PARE IDEM INSTANT SAVING SERVICE DIN BUCURESTI,FIRMA,SOCIETATE SAU CUM VRETI SA O NUMITI ....TOT TEAPA RAMANE,AM CONTRIBUIT SI EU LA BUNASTAREA DIN BUZUNARUL UNUI MARE SARLATAN.
    TOTUL ERA OK ACOLO,PERSONAL,BIROURI,ACTE,CASIERIE,LUMEA VENEA IN NUMAR MARE SI ACEALASI MOD CU O TAXA SI RATA CEVA INAINTE,,,IN CAZUL MEU AM PIERDUT 2000 LEI,,
    DOSARE APROBATE RAPID ,FIXAT TERMEN DE ACORDARE SUMA SI SURPRIZA CEA MARE .DUPA CATEVA LUNI DE ACTIVITATE ACOLO LA ACEL SEDIU,CAND A FOST VB DE ACORDARE CREDITE,(NU STIU DACA A LUAT CINEVA ORICUM POATE IN NUMAR F MIC DOAR PT A CREA O CREDIBILITATE) FIRMA A DISPARUT,TELEFOANELE INCHISE SI MAI FA CEVA DACA POTI...TOTUL ERA INREGISTRAT LA CAMERA DE COMERT,REPET PAREA TOTUL IN REGULA ,CU EXCEPTIA CERERII INAINTE DE ACORDAREA A UNOR SUME...CEEA CE AR TREBUI SA DEA DE GANDIT SI DE ACEEA VA SPUN SA NU FACA SI ALTII CA MINE CA APOI SA PLANGA.AM AJUNS APOI LA SECTIA 1 POLITIE,DOSARE ANGRO ERAU ACOLO...SI CE CREDETI CA SE MAI REZOLVA CEVA??ATATA TIMP CAT LI SE PERMITE SA FACA ACEST LUCRU CU ASA O USURINTA SI NU SUNT VERIFICATI LA SANGE MAI ALES CA EXISTA CAZURI DE INSELATORIE,RECENTE CHIAR.NU VB DE ANI IN URMA...CARITAS ,FNI...ACUM UN AN.
    DECI CE PUTEM FACE OAMENI BUNI SA STOPAM ASTFEL DE LUCRURI??ESTI TOT TU ACUZAT,JUDECAT CA AI APELAT DE BUNA VOIE,,,PAI ALTFEL CUM SA MAI FACI FATA LA VIATA DE AICI???
    CHIAR CREDETI CA AU LUAT MULET PERSOANE CREDIETLE ASTEA?VA POT DA PE FAX TIPUL DE CONTRACT FOLOSIT DE ISS SI DACA NU E ACELASI NU STIU CE SA ZIC...CATA INDRAZNEALA AU,,SI DACA NU MA INSEL TOT UNGUR ERA CHIPURILE PATRONUL...O SA VERIFIC..DAR ACUM ASTEPT SA VEDEM DACA SE MAI REZOLVA CEVA PRIN INSTANTA,DAR OMUL NU MAI ERA DE GASIT,NORMAL...DOAR PERSONALUL A FOST SE PARE GASIT DE POLITIE...DECI ITI FACI O FIRMA,PE CARE NU O VERIFICA NICI DRACU MAI ALES CAND E VB DE BANI ,OAMENI BUNI,ATRAGI OAMENI DISPERATI CARE AU POATE SI ASA PROBLEME SI CAUTA SOLUTII SI DUPA CE ITI FACI O SUMA BUNA DISPARI IN NOAPTE,RAMANE UN SPATIU GOL SI NIMENI NU MAI STIE NIMIC DE TINE,TE INTREBI CHIAR DACA NU AI VISAT CA AI TRECUT PE ACOLO...ASA CEVA E FOARTE USOR SA SE INTAMPLE LA NOI SE PARE...DACA DORITI IMI DATI NR FAX SI VA TRIMIT CONTRACTUL MEU DE LA ISS.NU VA INCREDETI OAMENI BUNI..ORICUM TREBUIESC PAZITI NON STOP.V AM SPUS PROCEDURA ,EXPERIENTA TRAITA.

    RăspundețiȘtergere
  108. Ati mai primit careva bani?ca vadca nici nu-i mai verifica nimeni si nici nu-i inchid

    RăspundețiȘtergere
  109. teapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

    RăspundețiȘtergere
  110. eu am primit acuma in mai dupa 2 luni

    RăspundețiȘtergere
  111. dar la timisoara a fost cineva?au si acolo reprezentanta.eu acolo am vorbit.urmeaza sa trimit actele.stiti ceva au fost probleme si aici?

    RăspundețiȘtergere
  112. buna ziua imi puteti spune si mie la ce numar ati sunat? va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  113. in ziarul libertatea gasiti un anunt cu nr d telefon adresa.

    RăspundețiȘtergere
  114. la timisoara e tot acelasi lucru!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  115. multumesc pentru raspuns, dar nu gasesc numarul de telefon am cumparat ziarul si nu am gasit! poate ma puteti ajuta cu un numar de telefon?

    RăspundețiȘtergere
  116. OAMENI BUNI NU VA MAI BAGATI BANII IN PROSTII CA SUNT NISTE SARLATANI ACEEASI TREABA AI SI LA TIMISOARA CA SI LA CLUJ PROSTEALA PE FATA VA IAU BANII SI NU-I MAI VEDETI ;NICI CREDIT ,NICI BANI

    RăspundețiȘtergere
  117. este cineva care a depus actele la timisoara si a avut dosarul aprobat? banii i-a primit cineva? eu am fost si m-am depus actele, acum astept sa vad dc se aproba dosarul. sincer nu stiu ce sa cred, mi-e si mie teama ca e teapa.

    RăspundețiȘtergere
  118. buna anonim de pe 19 mai 2011 ma intereseaza sa stiu adresa si un numar de telefon de la timisoara. astept un raspuns

    RăspundețiȘtergere
  119. Am primit jumatate din suma ceruta. De rest am facut rambursare anticipata. Nu stiu ce sa zic. Pare in regula dar trebuie amortizare pentru a primivcat mai repede suma cerut

    RăspundețiȘtergere
  120. buna ziua.ati reusit careva sa luati creditul?

    RăspundețiȘtergere
  121. ati mai luat careva bani?ca si eu am fost sunata sa mi sa aprobat creditul si sa depun suma

    RăspundețiȘtergere
  122. Eu am fost sunat sa ma duc dupa bani maine. Am facut conyractul in mai. Mai revin cu detalii dupa ce primesc suma.

    RăspundețiȘtergere
  123. buna ziua.dmnl.de mai sus ati fost sa ridicati banii? cat garantie ati depus?

    RăspundețiȘtergere
  124. dmn. ati mai luat careva bani de la ei??????????/

    RăspundețiȘtergere
  125. allllllllllooooooo nimeni nu a luat banii de la ei?

    RăspundețiȘtergere
  126. Da vineri am obtinut 70% din suma ceruta dar pe termen mai scurt. Numa cu optiunea prioritara poti sa iei banii.

    RăspundețiȘtergere
  127. 2013 lei am depus si 17000 am obtinut dar in 2 luni...

    RăspundețiȘtergere
  128. MIE MIAU CERUT 9000 CA SA DE PUN PENTRU SUMA 50000 EURO, SI NUSTIU CE SA FAC.

    RăspundețiȘtergere
  129. Poate ma ajutai si pe mine daca va rog. Am primit suma de la ei si acuma am ramas fara servici si nu am achitat ultima rata si am primit notificare de la firma. Care sunt consecintele in cazul acesta?? Ma da in judecata? Va rog ajutatima daca puteti. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  130. Am ridicat si eu banii de la ei vineri. Sper ca totule ok numai este o perioada de asteptare pana se ridica banii

    RăspundețiȘtergere
  131. DUPA CAT TIMP ATI RIDICAT BANII?

    RăspundețiȘtergere
  132. AM primit banii dupa o luna si cateva saptamani, cred ca depinde si de tipul contractului ca eu am facut ceva prioritar

    RăspundețiȘtergere
  133. Wow,cate commenturi. Eu am luat banii dupa 2 saptamani.Am incheiat contractul in ultima zi a lunii si in 13 am avut banii.Contractul a fost def 5500 dar am renuntat la o parte si am ramas cu aprox 4200..

    RăspundețiȘtergere
  134. SICE SUMA ATI DEPUS?

    RăspundețiȘtergere
  135. eu la 5500 ron am depus 390 Ron

    RăspundețiȘtergere
  136. Cine spune ce suma trebuie depusa pentru suma ceruta?
    Cu cat depui mai mult cu atat obtii o suma mai mare?
    Care o fi perioada maxima de rambursare?

    RăspundețiȘtergere
  137. Sincer nu stiu ce sa zic in legatura cu firma asta. Am citit destule pe internet despre ea. As vrea sa discut telefonic cu perosoanele care au primit banii, sa stiu ca e in regula daca fac un imprumut. Am actele necesare, le-am si trimis prin fax, dar mi-au cerut o suma inainte....de ce oare? Astept raspuns pe mada_1k@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  138. A mai fost o firma in afara de ei cam 2 luni in Cluj pe care i-au inchis ca nu au dat banii la nimeni. Acum aceasta fima a reaparut sub alta denuimire, dar cu aceeasi angajati. Se gasesc pe strada Brancusi si raspund la nr. 0752458068. La telefon nu-ti da nici o informatie concreta. Ar fi bine sa aveti grija la ei, ca probabil nu vor da banii nimanui nici acum... Daca la Favorit Solution se da banii, asa cum am citit mai sus, poate e mai bine sa asteptam la astia, decat sa ne traga teapa ceilalti...

    RăspundețiȘtergere
  139. imi spune si mie cine a ridicat bani de la proexteron, favorit solution? am faost sunata de catre ei ca miau aprobat si sa ma duc cu banii la ei. oare nu este o teapa? va rog sami raspundeti care au luat bani de la eii si cat a durat?

    RăspundețiȘtergere
  140. va rog frumos vreau si eu un nr de telefon de la cei care au primit banii

    RăspundețiȘtergere
  141. AM DEPUS AZI BANII LA EII SA VAD EAU TEAPA? VA ROG SPUNETIMI ATI MAI LUAT CAREVA BANII DE LA EI
    ?

    RăspundețiȘtergere
  142. buna ziua ,ati mai luat careva banii

    RăspundețiȘtergere
  143. am primit creditul de la ei dupa 2 luni, poate sami ia casa daca nu platesc ratele??

    RăspundețiȘtergere
  144. creditul este maree ? ce valoare ati primit?

    RăspundețiȘtergere
  145. buna, ati mai luat banii de astea ca si eu astept?

    RăspundețiȘtergere
  146. ati mai luat careva bani de la ei?

    RăspundețiȘtergere
  147. a luat cineva bani din bucuresti/va rog un nr de tel...ms

    RăspundețiȘtergere
  148. vinerea trecuta am primit imprumutul de la ei, se dau bani ca au mai primit mai multi in ziua respectiva dar am asteptat si eu 3 saptamani, bafta!

    RăspundețiȘtergere
  149. am primit 180 mil.. lei vechi

    RăspundețiȘtergere
  150. de cand ati depus banii? vb de aceeasi adresa cotita 9?

    RăspundețiȘtergere
  151. de nu isi da nimeni un nr de tel.din cei care au luat?

    RăspundețiȘtergere
  152. domnilor ati mai luat bani de la ei vb de aceeasi adresa cotita 9 ca sant mai multe firme?eu am depus la ei si au trecut o luna jumate si nimic cica au depus altii mai multe rate de 30

    RăspundețiȘtergere
  153. La favorit solution nu se da nici un ban sunt niste mincinosi din martie am depus la ei 30 de rate in avans si nu am primit nici un ban ,am anulat contractu si am primit raspuns ca peste 15 ani o sa primesc banii inapoi adica nici odata,asa ca cine spune ca o primit bani de la ei sunt niste persoane care lucreaza la ei sa prostesca oamenii ...

    RăspundețiȘtergere
  154. buna ,ati mai luat careva bani? eu astept de 2 luni si nimica

    RăspundețiȘtergere
  155. oameni buni ati mai luat careva bani de la nesimtii astia?

    RăspundețiȘtergere
  156. astept de 2 luni si nimic miau zis ca in ianuarie a luat cineva banii sunati sau scrieti un mesaj corcioveiut@yahoo.com 0754022168

    RăspundețiȘtergere
  157. si eu am primit creditul dupa 4 luni de asteptare, si nu suma care era trecut in contract.. dar dupa ce am citit ma bucur, macar am primit o parte

    RăspundețiȘtergere
  158. eu am primit cu 27 luni oferite, in august si nici nam platit rate de atunci, a mai primit cineva , ce se intampla daca nu platesc?

    RăspundețiȘtergere
  159. eu am de pus dosarul la eii de 3 luni si nam primit nimica am cedat 60 rate , ma suna astia ca sa platesc si rate pe banii care nu iam luat? cred ca e teapa

    RăspundețiȘtergere
  160. a-ti luat careva banii de la ei daca a-ti reziliat contractul?n-am luat bani de la ei dar am platit rate.FURT PE FATA!!

    RăspundețiȘtergere
  161. http://www.evz.ro/detalii/stiri/fenomen-grav-caritasurile-unguresti-fac-ravagii-printre-romanii-disperati-dupa-un-credit-96117.html

    RăspundețiȘtergere
  162. Din cauza crizei economice, Guardian Compania Finanţe a venit cu un sistem pentru a ajuta la privilegiul mai puţin, financiar declasate, persoanele cu venituri slabe venituri, proprietarii de afaceri mici şi şomeri care caută ajutor pentru recapitalizare şi mai mult.

    Compania Guardian Finance oferă în prezent privat, societate comercială, şi creditele de nevoi personale cu dobândă foarte minimă, iar rata de scăzut, de 3% în termen de un an de la 30 ani şi perioada de rambursare la orice parte a lumii. Ne da împrumuturi în gama minimă de € 5,000.00 la maxim de € 500,000,000.00

    Vă rugăm, nu ne oferă cu următoarele informaţii, dacă interesat.

    1) Numele Intreg:
    2) Ţara:
    3) Suma de împrumut Necesare:
    4) Împrumut Durata:
    5) Numărul de telefon:
    6) Ocupatia:

    Noi oferim o decizie rapidă şi poate aranja o ofertă condiţionată în 48 de ore. Toate răspunsurile trebuie să fie transmise la adresa companiei noastre e-mailuri: loan@guardianfinance.h-jamil.com sau vă putem oferi site-ul nostru unde puteti sa ne contactati. De îndată ce vom primi aceasta de detaliu, vom procesa dvs. de împrumut pentru aprobare.

    Cel mai bun respect,
    Dr. Daniel Dylan
    Guardian Finance Company.

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.