Ce te avantajeaza daca ai bust mic

In mod ideal fiecare femeie ar trebui sa fie fericita si confortabila cu corpul pe care il are. Din pacate, multe femei nu sunt. In primul rand trebuie sa stiti ca nu toata lumea iubeste bustul mare, fiecare are propriile preferinte, si bustul mic chiar poate fi o caracteristica foarte atragatoare. Atata timp cat sunteti sanatoase, incearcati sa fiti fericite cu corpul vostru. Si nu schimbati, ce natura v-a dat, insa puteti aduce mici imbunatatiri si puteti apela la cateva artificii cu ajutorul vestimentatiei. Iata ce va avantajeaza:
1. Aplicatiile bogate
Fie ca e vorba de topuri cu volanase mari si suprapuse, de camasi cu jabouri bogate ori funde supradimensionate, fie de la incretituri si fronseuri, toate vor da impresia de un plus de volum in zona pieptului.
2. Materialele fluide
Evitati pe cat posibil hainele mulate. Materialele vaporoase ca matasea, voalul sau sifonul sunt mult mai potrivite, caci urmaresc discret linia corpului, mascand anumite parti.

3. Imprimeurile mari
Flori, buline, forme geometrice, imprimeu abstract, dungi late si colorate...puteti alege orice, atata timp cat exista un contrast puternic intre nuanta de fond si imprimeu, astfel incat acesta sa iasa cat mai bine in evidenta.

4. Decolteurile rotunde
Orientati-va spre piese cu decolteuri mici, finute, nu foarte departe de baza gatului, cu forma rotunda sau in "U". Gulerul stil barca e de asemenea potrivit in cazul vostru. Pentru ocaziile speciale, purtati o rochie care are in zona decolteului o aplicatie bogata stil colier sau o rochie cu decolteul foarte mic si spatele gol. Insa evitati decolteurile adanci in "V".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.