Sucuri si cocktailuri de legume pentru sanatate si silueta

Atat sucurile si shake-urile de fructe cat si de legume sunt bune in orice privinta. Sunt excelente arzatoare de grasimi, cresc forta organismului de a se apara contra bolilor, actioneaza impotriva carentelor, infrumuseteaza pielea si purifica organismul. Urmatoarele amestecuri explozive va aduc in forma, va dau un plus de vitamine si o portie suplimentara de energie. Iata 11 sucuri si cocktailuri de legume:
1. Red Veggie:
- Se adauga intr-un mixer de mare putere 2 morcovi, 1 ardei rosu mic, 100 g sfecla rosie si 2 rosii iar la final se adauga jumatate de lingurit ulei de in, piper, 1 legatura de patrunjel si optional o mana de nasturel tocate marunt. Se amesteca bine pana se obtine o pasta fina, se serveste imediat impreuna cu un sos picant de rosii sau asa cum e.
2. Avocado Special:
- Intr-un blender se amesteca bine 2 avocado mici, 10 linguri lapte de cocos, 100 ml apa minerala, piper si 20 g seminte de floarea-soarelui.
3. Life Plus:
- Se amesteca in blender 150 g castraveti cu 100 g frunze de telina, 150 g fenicul, 150 g sfecla rosie, 150 g morcovi si un catel de usturoi. Se amesteca bine pana se obtine o pasta, si in caz ca nu va incap toate ingredientele puneti cat incape si apoi puneti pe rand restul.
4. Mambo Power:
- Se pun in blender 100 g ardei galben, 250 g castraveti, 150 ml suc de rosii sau pasta de rosii, 1 lingura de patrunjel, 1 lingura de ceapa rosie sau arpagic, 1 lingura suc de lamaie, piper, sare si 3 linguri de smantana 12 % grasime. Se amesteca bine pana se obtine o pasta fina.
5. Verde-alb:
- Se amesteca in blender 450 g castraveti, 200 ml lapte batut, 1 lingurita de marar, 2 linguri suc de lamaie, curry, piper Cayenne si 2 linguri de patrunjel.
6. Popeye's love:
- Se amesteca bine intr-un blender 3 frunze de varza, 5 frunze de spanac, 5 morcovi si 3 mere.
7. Mix picant:
- Se stoarce sucul de la 3 ridichi negre si se amesteca in blender cu 2 rosii, 1 ardei verde, 1 ardei rosu si putin hrean.
8. Pentru nervi puternici:
- Se amesteca in blender 175 g sfecla rosie, 175 ml suc de mere, 250 ml suc de morcovi si 2 linguri de smantana 12 % grasime.
9. Cocktail aromat:
- Se pune intr-un shaker 200 ml zeama de varza murata, 75 ml suc de rosii, sare roz himalayana, 1 lingurita de chimen macinat, un praf de boia de ardei dulce si se agita bine.
10. Mos Ene:
- Se amesteca bine intr-un shaker 250 ml suc de telina cu 150 ml suc de rosii, 1 lingurita de patrunjel tocat si 300 ml suc de morcovi.
11. Jalapeno Heat:
- Intr-un blender se amesteca 300 g castraveti, 25 g ardei Jalapeno, 300 ml suc de rosii si putin hrean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.