Divortul, pragul dintre a fost si va fi

Dupa o zi vine alta, dupa un an urmeaza altul, dupa o dragoste poate aparea o iubire si mai mare si implinita. Si tot asa... Capatul cu adevarat nu exista, ci sfarsitul unei etape si inceputul alteia.
Ati inceput cu astfel de intentii mari (casatoria) dar astazi casnicia voastra este in picaj? Durerea emotionala exista la amandoi, si luptati cu sentimentul de uimire, intrebandu-va cum relatia voastra a ajuns la divort, atunci cand a inceput atat de puternic.
De regula, divortul este vazut ca un moment greu, o mare suferinta si mai ales, un sfarsit urat al unei relatii pe care ati visat-o vesnica.
Desigur, este vorba si de orgoliul ranit fiindca erati convinsi ca v-ati gasit jumatatea. Asa apar gandurile negre si frustrarile, credinta ca ati ajuns la capatul dragostei, ca niciodata nu veti gasi omul potrivit, ca veti ramane singuri - singuri.
Eroare! Divortul este doar sfarsitul unei relatii gresite si al incompatibilitatii, iar asta nu poate fi decat un lucru bun. V-ati pacalit? Ei, da, se intampla chiar si in problemele importante. Considerati ca ati invatat ceva despre viata si dragoste. O asemenea experienta ajuta:
- sa fiti mai atenti la nevoile celuilalt
- sa comunicati mai mult
- sa oferiti si sa primiti incredere.
Dupa ce se vor termina toate problemele, veti fi liberi si mai intelepti. Si gata sa va indragostiti din nou! Pentru ca doar ati confundat pe el/ea cu jumatatea voastra. Acum sunteti pregatiti sa gasiti jumatatea voastra adevarata.

Citat optimist: "Daca nu ti-am adus nici o fericire, iti las prin despartire o ofranda a eliberarii." Rabindranath Tagore

Voi ce parere aveti despre divort? Ati trecut printr-o asemenea experienta neplacuta? Daca da... Ne puteti povesti cum ati reusit sa treceti mai departe?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.