Taloane cu premii la Cinema City


Toate persoanele fizice care achiziționează unul sau mai multe bilete la cinematografele Cinema City România în timpul perioadei promoționale, pot participa la promoție. Pentru fiecare bilet achiziționat, cumpărătorul va primi de la casier un talon răzuibil. Mai multe bilete achiziționate reprezintă mai multe taloane răzuibile, numărul de taloane răzuibile acordat fiind egal cu numărul de bilete achiziționate.
Premii:
1 autoturism MITSUBISHI ASX
1 Excursie în Republica Dominicană, la un hotel de 5* all inclusive (Bilet de avion dus- întors, Taxe de aeroport, Transfer aeroport – hotel – aeroport, 7 nopți de cazare la 5*, All inclusive, Asigurare medicală, Concierge) Pachetul este pentru 2 persoane și este valabil de la 1 noiembrie 2013 până pe 31 martie 2014 exceptând perioada 20 decembrie – 10 ianuarie; rezervarea trebuie făcută în 2 săptămâni după ce intră în posesia voucherului.
2 Bilete de avion Luthansa – Sunt valabile pentru călătorii până în 31 martie 2014, destinația se alege pe rutele Lufthansa, în limita locurilor disponibile, rezervarea trebuie făcută la 2 săptămâni după ce intră în posesia voucherului.

premii la casa de bilete
premii barul si cafeneaua din incinta CInema City

Perioada campaniei 12 iulie - 31 august 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.