Trucuri pentru a intra mai repede in forma maxima

Sunteti amortiti dimineata, cand va ridicati din pat, si incordati seara, dupa o zi de munca obositoare? Corpul vostru sufera din cauza unei circulatii deficitare si a pierderii de energie. Pentru aceasta problema, masajul este solutia ideala. Masajul ne ajuta sa ne trezim, sa ne destindem, elimina apa din tesuturi, alunga paloarea tenului si multe alte beneficii. Profitati de toate binefacerile unui masaj tonic, cu accesorii si produse pe masura. Pentru a va dinamiza, oferiti-va un masaj cu mainile goale, fara crema, a tuturor partilor corpului, de 20 de ori, care va permite activarea circulatiei dar mai ales trezirea miilor de receptori nervosi ai epidermei.
Aceasta stimulare ii transmite creierului mesaje de stare de bine, sub forma unui influx nervos care va traverseaza din cap pana-n picioare. Iata trei trucuri pentru a intra mai repede in forma maxima:
  1. Incarcati-va de energie - lipiti-va palmele si frecati-le cateva secunde, pana cand simtiti ca se incalzesc. Aceasta senzatie corespunde unei concentrari de energie. Lipiti-va apoi palmele pe fata, pe umeri, abdomen si sale, pentru a raspandi aceasta energie.
  2. Alungati somnolenta - inclinati capul si asezati-va o palma pe ceafa. Frictionati-o cu o miscare de du-te vino, la inceput foarte usor, apoi din ce in ce mai repede. Gestul acesta aduce sangele spre corp si asigura o mai buna irigare a creierului, care se limpezeste in cateva minute.
  3. Destindeti-va spatele - rasuciti un prosop de baie, cat mai strans cu putinta, si treceti-l in dosul umerilor. Miscati-l spre stanga si dreapta, coborand lent de-a lungul coloanei vertebrale, pana in zona rinichilor. Urcati apoi din nou cu masajul, pana la ceafa.
Sau mai puteti apela la masajul ayurvedic, ce se practica de un maseur specializat si dureaza aproximativ o ora, iar rezultatul este destinderea totala. Aceasta metoda originara din India consta in frictionarea corpului cu uleiuri naturale, imbogatite cu plante aromate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.