Magnetoterapia alunga durerile

Se stie de mii de ani ca toate fiintele sunt influetate de energia magnetica a Pamantului. La fel de cunsocut este faptul, ca atunci cand apar blocaje energetice, problemele de sanatate isi fac de cap. Iti poti restabili echilibrul celular apeland la terapia cu magneti.
Cum functioneaza
Cand unul din organele tale are de suferit, campul biomagnetic afectat poate fi refacut cu ajutorul magnetoterapiei.
Aceasta tehnica actioneaza la nivel profund, stimuland refacerea tesuturilor si inlaturand simptomele neplacute. Aplicarea magnetilor creste fluxul sangvin, alina durerea si grabeste vindecarea. Nu are efecte secundare si se foloseste concomitent cu medicamentele prescrise de medic sau cu alte terapii alternative, precum fitoterapia sau homeopatia. Doar femeile insarcinate sau cele care sufera de afectiuni severe au interzis la magnetoterapie.

Energia produsa de magneti este benefica intregului organism. Totusi, terapia trebuie personalizata, in functie de starea de sanatate a fiecarui pacient. Durata tratamentului depinde de gravitatea si de vechimea afectiunii care te macina. Poti apela cu incredere la magnetoterapie daca suferi de oricare din afectiunile de mai jos:
- ateroscleroza, tulburari de circulatie, probleme ale inimii;
- reumatism, artrita, spndiloza, probleme ale aparatului locomotor, fracturi, paralizii;
- insomnii, depresie nevroze;
- pietre la bila sau rinichi;
- disfunctii sexuale, sindrom premenstrual, prostatita;
- probleme dermatologice, eczeme, arsuri.

Terapia de acasa
Poti beneficia de energiile campurilor magnetice si la tine acasa daca magnetizezi apa sau alte bauturi pe care le consumi zilnic. Ai nevoie de un bol de plastic sau din sticla in care torni lichidul pe care doresti sa-l magnetizezi. Asezi bolul pe un magnet si-l lasi acolo cel putin 60 minute, fara a depasi durara de 12 ore. Starea de sanatate ti se va imbunatati in numai cateva saptamani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.