Fotostars.eu iar o pacaleala?

Cum am mai scris si in alte postari, concursurile tip vot: trimiti link la 10000 de oameni sa iti dea click si tu castigi diverse premii sunt pacaleli.
Asa se intampla si cu www.fotostars.eu.

5 comentarii:

  1. Oare sa fie chiar asa,o pacaleala????

    RăspundețiȘtergere
  2. haha, pt cel anonim : vezi mai terchea berchea ca e pacaleala? nimeni nu a castigat si site-u o picat Cannot connect to the database because: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111)

    RăspundețiȘtergere
  3. da chiar asa...eo am facut pt mine un cont pe fotostars si dupa ce am terminat de strans voturile akma nu ma mai lasa sa intru pe acel site
    deci cred k este chiar o pacaleala

    RăspundețiȘtergere
  4. dap este sigur pt ca scrie ca si eu mam inscris si am obtinut voturile necesare.si acolo scrie ca ii gata concursul in data de 11.o4.2010.si nu scrie nici un castigayor.in plus miam facut un cont aiurea si mi la acceptat cu toate ca nu au voie pt ca email ala nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu mi-am facut un cont pe fotostars si a intrat pe mn al cui este siteul si tot imi spunea ca as fi buna de fotomodel...pt ca am picioare de fotomodel si chestii... Mi-a spus sa ii dau o poza cu mine....dar stati linistiti ca nu i-am dat :-j..Ded3'

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.