www.oetker.ro - de Paste, bucatarii iscusiti sunt rasplatiti

Participantii se pot inscrie in Promotie oricand, incepand cu data de 20 Februarie 2014 (ora 00:00:01) si pana la data de 23 Aprilie 2014 (ora 23:59:59).
Acestia vor trimite codurile in oricare dintre urmatoarele doua modalitati:
- Prin expedierea, in perioada 20 Februarie–23 Aprilie 2014, a unui SMS la 1878 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) continand codul unic din interiorul etichetei promotionale.
- Online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotie. Acest formular va fi completat de catre Participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: Codul unic, numarul telefonului mobil (numar valid activ in retelele Orange, Vodafone sau Cosmote).
Indiferent de modalitatea de inscriere (web sau SMS), participantii la promotie trebuie sa pastreze eticheta/etichetele promotionale continand codul unic si ambalajul/ambalajele, in original, pentru validarea ulterioara a premiului.
Premii:
- frigidere, masini de spalat vase, masini de copt paine, aragaze, robot bucatarie si cuptor cu microunde, cuptoare electrice, lade frigorifice, hote electrice, pachete mic dejun, excurie in Germania, regiunea Bielefeld pentru 4 persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.