Concurs Purina 2014 - bucura-te de promotii si inscrie-ti pisica in concurs!

Purina Pro Plan este o gama de hrana pentru pisica, realizata din ingrediente de cea mai inalta calitate, atent selectate si usor digerabile, care furnizeaza o nutritie excelenta, ce aduce beneficii, dovedite stiintific, sanatatii pisicilor. Purina Pro Plan va invita sa va inscrieti pisica la concursul "Se cauta vedeta!", desfasurat in perioada 15 februarie - 31 martie 2014. La concurs participa toate magazinele de hrana pentru animale semnalizate cu materiale promotionale Pro Plan Pisica. Pentru a participa trebuie sa cumparati in perioada concursului un pachet Pro Plan Pisica in ambalaj promotional de 400 g sau 1,5 Kg. Dupa care trebuie sa parcurgeti pasii de mai jos:
- intrati pe pagina de Facebook Pisici Delicate si dati "Like"
- accesati aplicatia "Se cauta vedeta!", inscrieti codul pronotional ce se afla pe ambalaj si uploadati o poza cu pisica alaturi de pachetul promotional Pro Plan Pisica achizitionat
- la final creati un profil al pisicii completand un formular cu nume si prenume stapan, numar de telefon, adresa de e-mail, nume pisica, rasa pisicii, varsta pisicii si o descriere cat mai atractiva a pisicii. 
Pentru a castiga marele premiu cu titlul "Vedeta Pro Plan Pisica 2014", participantii trebuie sa acumuleze cat mai multe like-uri pentru pisica inscrisa in concurs. In concurs veti putea inscrie doar un sigur cod promotional si o singura imagine cu pisica alaturi de pachetul promotional Pro Plan Pisica.
Premiile constau in:
- marele premiu: titlul de "Vedeta Pro Plan Pisica 2014" (sedinta foto profesionala+prezenta constanta pe pagina Pisici Delicate  pe parcursul anului 2014, imaginea pisicutei fiind asociata cu mesaje educative privind mentinerea sanatatii si frumusetii pisicutelor)
- 10 premii de hrana Pro Plan Pisica pentru 1 an de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.