Smart Energy pareri despre un dispozitiv care taie din factura la energie electrica

Avand in vedere ca energia electrica se scumpeste in fiecare an, oamenii de stiinta s-au gandit la un dispozitiv care reduce costul energiei electrice. Ce face Smart Energy Box? Pune punct cresterii constante a facturilor de curent electric. Conecteaza un dispozitiv inovativ de economisire a electricitatii - Smart Energy acasa, la birou sau la firma ta.
Smart Energy optimizeaza si imbunatateste performantele retelei. Actioneaza ca un filtru care elimina caderile de tensiune, zgomotele, stabilizeaza tensiunea de alimentare, optimizand in felul acesta consumul de energie, economisind energie electrica si bani. Smart Energy actioneaza asupra tuturor aparatelor care produc deranjamente in retea. Reduce consumul de curent electric la aparate de aer conditionat, frigidere, masini de spalat, aspiratoare, televizoare, computere, tuburi fluorescente , masini de spalat vase, congelatoare, echipamente de birou. Chiar si cu toate aparatele din clasa A-aparate economice,
Dar există și un mare dar. Putem avea incredere in astfel de produse de economisire?
V-ati pus la voi acasa Smart Energy Box? Ce pareri aveti? Chiar functioneaza? As vrea sa mi-l cumpar insa as vrea sa stiu daca s-ar merita sa dau 130 lei.

Un comentariu:

  1. O porcărie,nu mai mintiti oamenii cu asemenea produse.Bani aruncati in vânt.

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.