Eurovision 2013 România

Fanii concursului de muzică Eurovision 2013 vor fi încântați la auzirea știrii cum că România va participa la ediția 2013 a Eurovisionului ce se va desfășura în Suedia. În urmă cu câteva luni, când erau destule probleme la TVR (nu că acum nu mai sunt) s-a pus problema de ce mai participăm la Eurovision. Sunt țări care nu vor participa anul acesta, printre care Portugalia și Turcia. Prima, din cauza banilor, Turcia, neconvenindu-le modul de desfășurare. Au și dreptate și pentru a supraviețui concursul, are nevoie de o schimbare majoră în chestia aia cu votatul. 
Lucrurile s-au liniștit, TVR-ul are bani de organizat, mai are de căutat sponsori și în februarie competiția va începe pe plan național. De câștigat, nu vom avea niciodată șanse, marile talente din România căscând la întrebarea: Ați dori să participați la preselecțiile Eurovision? Totodată, preselecțiile și selecția națională dau ocazia unei voci necunoscute să iasă în evidență. Am crezut întotdeauna că Eurovisionul va fi un punct de plecare pentru orice artist. Din păcate, nu mulți se îngrămădesc. 
Pagina asta se va actualiza constant pe timpul desfășurării evenimentelor majore din Eurovision. Până atunci, vă întreb, cine ați vrea să participe la Eurovision?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.