Ce părere aveți despre salamul vegetal?

În perioada postului produsele vegetale se golesc de pe rafturile marilor magazine. Dar cât sunt ele de sănătoase?
Alimentele Aivia sunt obținute în planul național de cercetare-dezvoltare și inovare, testate prin studii clinice în programele de cercetare-dezvoltare: BIOTECH - Biotehnologii, VIASAN și CERES.
Alimentele funcționale se referă la acele produse procesate care în plus față de principiile nutritive de bază, conțin substanțe active cu efecte benefice asupra menținerii și recuperării sănătății.
Produsele Aivia îndeplinesc câteva dintre funcțiile majore ale alimentelor funcționale, identificate de către specialiști, cum ar fi: prevenirea îmbolnăvirilor prin prevenirea hipertensiunii arteriale, a diabetului, a dezechilibrelor metabolice (obezitate), controlul unor funcții ale organismului precum funcționarea sistemului endocrin și nu în ultimul rând reducerea efectelor îmbătrânirii.
Izolatul proteic din soia reprezintă sursa de proteină vegetală de cea mai înaltă calitate, deoarece are în compoziție toți aminoacizii esențiali.
Datorită conținutului proteic ridicat se recomandă în alimentația omului sănătos, precum și persoanelor cu dietă restrictivă.

Ingrediente:
Apă, izolat proteic din soia nemodificat genetic, ulei de floarea soarelui, amidon din cartofi, condimente, sare, aromă și colorant de origine vegetală.
Nu conțin:
glutamat monosodic, conservanți, agenți de îngroșare (gelifianți și gume), acidifianți, coloranți sintetici, stabilizatori.
Studiile clinice le recomandă în alimentația persoanelor cu tulburări de metabolism (exces ponderal, obezitate, toleranță scăzută la glucoză, diabet zaharat), pentru controlul dislipidemiei (deoarece scad colesterolul total și cresc HDL colesterolul, numit și "colesterolul bun", în alimentația femeilor aflate în postmenopauză, pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, aterosclerotice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.