Mirajul iubirii Naţional TV si ultimul episod

http://www.nationaltv.ro/data_files/galerie_foto/large_image_3578.jpgUltimul episod din Zaara s-a terminat, a fost o lista de episoade intr-adevar plina de suspans chiar daca la inceput telespectatorii nu au avut incredere in aceasta telenovela indiana. Naţional TV va aduce acum Mirajul Iubirii, un serial indian care v-a fi difuzat de la ora 17:30. Povestea din Mirajul iubirii se invarte in jurul a doua personaje Aradhana si Shailendra. Daca stiti undeva unde se gaseste lista de episoade inainte de a aparea episodul cu nr x la tv nu ezitati, lasa-ti comentariu. Presupun ca iar se va cauta cu disperare Mirajul iubirii ultimul episod.

19 comentarii:

  1. serialul mirajul iubirii mi sa pare foarte interesant si sunt curioasa ce se va intampla intre rolurile principale am sa il urmaresc pana la sfarsit fiindca imi place mult si este interesant aradhana este foarte feumoasa la fel si sotul ei si este mai frumos ca joaca o actrita din serialul zara

    RăspundețiȘtergere
  2. zarra a fost super tare la fel este si mirajul iubiri pana acum imi place la fel si triunghiul iubirii cu culoarea fericiri o sa le urmaresc cu mult drag nicoleta ilfov ciolpani

    RăspundețiȘtergere
  3. SUPER TARE MIRAJUL IUBIRII..........

    RăspundețiȘtergere
  4. stiati ca in realitate,aradhana alias shweta tiwari este in realitate cu akshay,cumnatul ei din serial?legat de culoarea fericirii,stiu tot ce se va intampla in tot serialul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este super tare si cool filmul. al urmaresc de la primul ep si este foarte interesant. rolurile principale sunt Aradhana,Shailendra si Shantanu penteu ca el va avea o viata de dragoste cu aradhana in film...tineti-o tot asa. va iubesc aradhana si shantanu.

    RăspundețiȘtergere
  6. IL IUBESCCCCCCCCCCCCC! ESTE CEL MAI FRUMOS SERIAL SI INTERESANT CARE L-AM VAZUT PANA ACUM.....VA IUBESC ARADHANA ,SHAILENDRA,SANJANA,SIMRAN,SAGAR,BHARAT,RAVEENA,SAMEERA,NIKITA,SHANTANU,NIRMALA,JAWAHAR,VRINDA,SHAMLEE,AKSHAY ETC.II IUBESC PE TOTI ACTORII FILMULUI.LA REVEDERE!

    RăspundețiȘtergere
  7. SA VA povestesc ce se intampla in film! Aradana este o fata care s-a maritat demult cu un tip numit Shailendra!Prima data Aradhana era o fata de clasa mijlocie!S-a maritat cu Shailendra cel care face parte dintr-o familie de clasa intai.Aradhana este o fata blandra,buna,desteapta si credincioasa dar Shailendra o insala pe Aradhana cu mai multe femei fara ca Aradhana sa aiba vreun dubiu!Casnicia lor a tinut doar 10 ani si s-a destramat atunci cand Aradhana afla ca Shailendra o insala cu mai multe femei.Ea incearca sa se razbune cu trei membrii ai familiei care tin multla ea. In film mai joaca si :Shantanu,Bharat,Nirmala,Akshay,Vrinda,Sanjana,Raveena.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu m-am uitat la multe foarte multe filme si seriale indiene. Serialele indiene sunt: A ta pt totdeauna,Zaara,In cautarea Fericirii,Mirajul Iubirii,Culoarea Fericirii,Intalnirea Inimilor...)Filmele indiene sunt:Dragoste Tarzie,O iubire de legenda,Orfanii,Dragoste si Teroare,Dragostea nu are Pret,Sa nu spui niciodata adio,Cand iubirea invinge timpul...)Niciodata nu m-am plictisit de ele si vreau sa urmaresc cat mai multe de aici incolo pentru ca o sa mai am timp.Acum trebuie sa plec!La revedere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mirajul Iubirii nu prea imi place pentru ca are un sfarsit urat.Aradhana ajunge la inchisoare in timpul nuntii lui Shailendra cu Nikita si Nirmala moare cand afla despre Aradhana,apoi Shantanu se duce la Aradhana ii spune ca o iubeste mult si ca vrea sa o scoata din inchisoare dar ii da o veste: Shailendra se insoara cu fosta lui amanta,Nikita!Atunci Aradhana sufera un soc puternic iar peste cateva zile moare in bratele lui Shantanu si el apoi o saruta pe obraz si scrie jos: Sfarsit.Cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  10. de ce toate filmele care imi plac se termina cu o tragedie...?oamenii astia ma dispera ..care-i problema lor cu muritul...?de ce toti care au suflet bun si sunt corecti tre sa moara? asa si in intalnirea inimilor..la sfarsit mor amandoi ...nu-i corect! ms. anonimului care ne-a spus despre mirajul iubirii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Scuzati ca spun asta dar cel care a spus ca asa va fi ultimul ep...are dreptate.Un final trist si nefericit.Eu stiu bine caci l-am vazut.pa

    RăspundețiȘtergere
  12. unde ati vazut ultimul episod?

    RăspundețiȘtergere
  13. unde l ai vazut.as vrea sa il vad si eu,te rog frumos

    RăspundețiȘtergere
  14. scz..nu spun unde l-am vazut o sa incepeti sa plangeti daca-l vedeti...daca vreti va dau un site unde puteti vedea imagini din ultimul ep. http://India.forumstory.net/ Trebuie sa va faceti cont inainte de toate si dupa ce va faceti cont....da-ti jos unde scrie cauta pe site-ul nostru si spui asa: Imagini si poze din serialul de succes "Mirajul Iubirii".Nu specifici daca din ultimul ep sau oricare alt ep.decat cauti si scrii asa.dupa ce ia scris caut poze din ultimul ep ca trebuie sa fie ca doar am vazut.Vizionare placuta!

    RăspundețiȘtergere
  15. Este o nebunie să urăști toți trandafirii pentrucă unul te-a ânțepat să renunți la visele și realizările tale pentrucă unul nu s-a âmplinit să â-ți condamni viitorul doar pentrucă ân prezent ai fost trădat să nu mai crezi ân iubire doar pentrucă cineva nu te-a iubit...ok Didiță Neculai nycu iași

    RăspundețiȘtergere
  16. Cind incepe continuarea la Mirajul iubiri stie cineva

    RăspundețiȘtergere
  17. daca vrei sa vezi din mirajul iubiri episodul10 il vezi pe internet.paaa fani mirajului iubirii.

    RăspundețiȘtergere
  18. nu se termina asa,defapt nikita a junge la inchisoare nu aradhana,si nirmala nu moare,si salindra nu se casatorea cu nikita,era la biro intro sedinta.

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.