Penny Market catalog

Puteti citi catalogul de produse Penny Market pe urmatoarea adresa. 
Magazinele Penny Market sunt impartite in 2 "categorii": magazinele simple cu un spatiu de comercializare relativ mic, ca un fel de supermarket si Penny Market XXL hypermarketuri insa cu putine locatii: Bucuresti, Sibiu, Targoviste, Buzau, Braila si Brasov. Voi ce parere aveti despre produsele Penny Market?



.

43 de comentarii:

  1. sateti niste mincinosi!!!aduceti la peeny din gheorgheni de doua luni scaune directoriale si nici astazi 1 aprilie nu au sosit.RUSINE SA VA FIE

    RăspundețiȘtergere
  2. acelasi lucru la RASNOV

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiti cumva daca se mai deschide inca un magazin la Bacau????

    RăspundețiȘtergere
  4. La Craiova marfa arata jalnic...Fructe si legume gata stricate...

    RăspundețiȘtergere
  5. La Moinesti Judetul Bacau marfa la fructe si legume la fel arata foarte rau ,majoritatea spun nu cumpar de la Penny fructe si legume ca nu gasesc sau sunt stricate.Cand sunt oferte la fructe niciodata nu au marfa chiar daca mergi dimineata,spun ca nu a sosit,iar seara spun ca s-a terminat.Atunci de ce mai este oferta?

    RăspundețiȘtergere
  6. UN SUPERMARCHET DE 2 LEI AM CUMPARAT DE CITEVA ORI PESTE STRICAT DAR TERMENUL DE VALABILITATE ERA BUN CIND AM AJUNS ACASA SI LA-M DEZGHETAT SE LUA CARNEA DUPA OASE ASA TINETI VOI MARFA IN MAGAZIN NU VA GINDITI CA AVEM SI COPII.

    RăspundețiȘtergere
  7. DE CE NU DATI COMENTARIUL NU VA CONVINE DE RECLAMA ASTA ESTE ADEVARUL VA SUPARA ASTA AM CUMPARAT DE LA PENNY DIN CAMPINA PESTE STRICAT.

    RăspundețiȘtergere
  8. CEL MAI TARE SUPERMARKET. TOT RESPECTUL, PRETURI PT TOATE BUZUNARELE.FF BINE

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt preturi bune dar marfa unoeri lasa de dorit ma refer la congelate in marketuri, xxl e mai bun nu are sa zicem aceste deficiente.

    RăspundețiȘtergere
  10. super magazin .....:*

    RăspundețiȘtergere
  11. aveti esenta de fistic la peeny????????sunt din Vulcan jud.HD am cautat pe toata raza judetului!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. va rog sa va faceti un catalog de prezentare de oferte a magazinului la fel ca si ceilalti!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Verificati-va bonurile fiscale! La Penny in Sinaia te fura la casa.

    RăspundețiȘtergere
  14. ati ramas pe ultimul loc ca market ,3 produse si alea vai mama lor, vb de tulcea....pe criza asta cum sa nu se imputa pestele in congelator

    RăspundețiȘtergere
  15. buna seara am fost ieri la penny buftea iar magazinul arata super ok cu multa marfa buna acolo imi fac cumparaturile este ok iar casierele sunt niste dragutze.aveti preturi pt toate buzunarele va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. buna marfa. super magazin, nu va convine nu cumparati!

    RăspundețiȘtergere
  17. scaunele directoriale de la peny sunt praf 1oo lei costă 100 de lei fac si-a luat colega mea si s-a spart piciorul in 2 saptamani e o minciuna gogonata in rest iubesc peny

    RăspundețiȘtergere
  18. Cat priveste furatul nu stiu nu cred ca din iubire pentru patroni pentru ca ii platesc prost pe angajati cred ca din eroare v-a furat

    RăspundețiȘtergere
  19. buna seara! sunt din braila si vreau sa spun ca eu personal sunt f.multumita de aces magazin.este la doi pasi de mine si gasesc tot ce-mi trebuie si la pret destul de bun in special cand sunt promotii.credeti-ma ca fac cumparaturi de aici saptamanal ba chiar uneori si de de doua ori intr-o saptamana.nu mai fiti rautaciosi in comentarii ca pana la urma nu va obliga nimeni sa mergeti acolo.

    RăspundețiȘtergere
  20. preturile sunt accesibile
    insa ar trebui sa avety un catalog de prezentare

    RăspundețiȘtergere
  21. La penny in Rm Sarat ,casierele sunt super ok mai putin seful de magazin care este unul cu plete super nesimtit si naspa,spun asta pt. ca am asistat la o discutie a lui cu una din fetele lor (eu fiind la cumparaturi) si mai avea putin si o pocnea. Rusineeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  22. nu stiu ce s-a intamplat ca a-ti avut zahar atifco la 1 kg la cel mai bun pret si nu mai este.
    pe toata raza vaii jiului este un singur distribuitor si te jegmaneste . vorbesc de penny Vulan ,Lupeni , Petrosani, Petrila. calitativ si design de ambalare este net superior zaharului margaritar.

    RăspundețiȘtergere
  23. Din nefericire il avem pe directoru' lu peste pe nume Laurentiu care jigneste toti angajatii in fata si pe la spate si clientii.Stiu asta foarte bine deoarece am lucrat aici.Ca si client si fost angajat mai ceva de adaugat: nu mai am incredere in acest magazin... Ei niciodata nu sunt multumiti.Toata conducerea este alcatuita dintr-o adunatura de fraieri. Rusineeee!!

    RăspundețiȘtergere
  24. A-propos de "furat" la Penny Sinaia... pot confirma ca mi s-a intamplat si mie de cateva ori... probabil ca sunt platiti atat de prost, ca trebuie sa fure de la clienti ca sa manance... Rusine!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Asa este peste tot.Personalul nu sta pe raioane in magazin, nu ai cui sa-i faci o intrebare!
    Te trateaza de parca ti-ar face o favoare ca sta de vorba cu tine, nu ca tu ii faci o favoare ca-i treci pragul magazinului !
    Sunt convinsa ca in alte tari lamagazinele Penny nu se intampla acest lucru.
    La noi educatia si lipsa stiintei de a lucra cu clientul lasa mult de dorit .
    Ar trebui sa faca niste cursuri de vanzari, relatii cu clientii, abordarea clientului,etc. cu personalul.
    Dar, pentru ca totusi lumea da buluc in magazine sa cumpere marfa ieftina si de proasta calitate, administratorii magazinelor se complac in situatie -* banii vorbeste *-.
    Eu sunt convinsa ca ei stiu care este situatia de fapt in magazine si ca au personal neinstruit, dar nu fac nici un efort , de nici un fel in aceasta privinta.

    RăspundețiȘtergere
  26. ma numesc florin mihai am 15 ani
    si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de iarna craciunu mos-nicolae si revelionu, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior are 2 tije in picior, si doua operatii la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cum puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de iarna ca orice om.ganditi-va ca suntem 5 frati si nu avem absolut nimic de sarbatori. Am vrea si noi ca orice copil un pom de craciun. dar daca nu avem nu putem face nimic.
    Dumnezeu sa va binecuvinteze si multa sanatate celor ce citesc.
    va las numarul meu de telefon sa ma sunati daca vreti sa ma ajutati0731806200 va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  27. Pennnnnys markettt ura ura uraaa

    RăspundețiȘtergere
  28. Mai exista totusi si alta problema... mai ales la Penny Sinaia... si anume transportul in comun.
    Nici la sfarsit de saptamana, atunci cand traficul de clienti este mai mare, dar nici de sarbatori nu exista un mijloc de transport corespunzator. Ne inghesuim 30-35 insi intr-un maxi taxi de 20 de insi... Asta in conditiile in care periodicitatea unei curse este de 60 minute. Chiar nu se poate face nimic in sensul asta?

    RăspundețiȘtergere
  29. cat costa un plic pentru supa
    ?

    RăspundețiȘtergere
  30. la penny market nu gasesti nici odata oferte la ce mai prostesc lunea din orase

    RăspundețiȘtergere
  31. penyy craiova un market varza cu un sef de magazin varza si un inspector muci

    RăspundețiȘtergere
  32. Oare asa se poate servi o prajitura?

    De ceva vreme functioneaza la parterul supermarketului "Penny" Market Brasov un punct comercial care desface produse de cofetarie si panificatie, plasat la nici 2 m de usa WC. De cum cobori scarile rulante te intampina un miros de clor amestecat cu mirosul de wc.Daca mai ai si "noroc" sa privesti prin usa larg deschisa la wc ,poti vedea vreun roman care se pregateste sau este fericit dupa nevoi.Consider ca nu este igienic si nici legal ca acest punct de desfacere a produselor de cofetarie sa fie amplasat aici. La parterul supermarketului exista spatii excedentare si se poate plasa acest punc in alt loc. Accesul la WC trebuie protejat cu panouri pentru a nu se vedea in interiorul lui, la coborarea scarilor rulante. Mentinerea acestui punct comercial care desface produse de cofetarie, in acest loc, va face in continuare numai reclama negativa magazinului.




    February 18, 2011, 4:29 pm

    RăspundețiȘtergere
  33. dece unu trimiteti pliante si in azuga cum sa vad ofertele daca pe sait nu sunt

    RăspundețiȘtergere
  34. bravo penny rm. sarat casiere bune si amabile mai putin cea creata rusine ei

    RăspundețiȘtergere
  35. penny craiova cel mai neorgaizat magazin inspector varza sef de magazin varza ,coordonare varza marfa prin mese arata ca dupa razboi

    RăspundețiȘtergere
  36. In afara de congelate si fructe (ce nu cumpar de acolo), restul sunt ff bune. Cumpar din Penny de vreo 2 ani si m-au dezamagit doar la carne congelata, in rest totul e ok.

    RăspundețiȘtergere
  37. directorul analfabet si hoiturile de neamuri ce le angajeaza!vand carnea redusa la rude!

    RăspundețiȘtergere
  38. fac cumparaturile la penny rasnov jud brasov si da mi sa intamplat de cateva ori sa fiu furat la casa .!!!si carnea.petele..etc congelate lasa de dorit in rest este ok

    RăspundețiȘtergere
  39. penny buftea cel mai bun magazin care are de toate

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.