Cum va refaceti dupa o despartire in functie de zodie



Unii sufera enorm si cand parasesc ei, nu numai cand sunt parasiti. Altii par a trece cu usurinta peste esecurile sentimentale. Un lucru au insa comun nativii din toate zodiile: despartirile nu-s pentru nimeni foarte usoare!
Berbec - treceti relaiv usor peste despartiri, mai ales daca n-a fost vreo mare iubire. Despre o perioada de "doliu" nu prea poate fi vorba, pentru ca va indragostiti rapid de altcineva, nu puteti sta prea mult timp singuri. Cu fostii ramaneti prieteni si rar aveti nostalgii in privinta lor. Odata ce terminati o relatie, terminata ramane!

Taur - mergeti mai departe cu incapatanare, chiar daca pe interior suferiti ca un caine dupa relatia sfarsita. Nu renuntati la tabieturi, nu zaceti si mai ales nu plangeti, cel putin nu de fata cu altii. Timpul sterge intr-un final durerea, nu lasa urme adanci, pentru ca va autosugestionati sa se intample asa si nu va lasati prada tristetii.
Gemeni - cand iesiti dintr-o relatie, nu conteaza atat sentimentele cat orgoliul. V-ar placea ca persoana care a iesit din viata sa nu poata trai fara voi, sa nu-si revina, sa spuna tuturor cat de rau ii pare ca nu va mai are aproape. Cand acest lucru nu merge, recurgeti la rautati, in sensul ca incepeti sa vorbiti acea persoana de rau. Deseori, rautatea voastra ascunde multa suferinta...
Rac - pentru voi, o fosta iubire e o iubire permanenta! Foarte greu renuntati la o relatie si va agatati la nesfarsit de povestea incheiata, chiar si cand voi sunteti cei care zic pa. Va place sa aveti fostele iubiri prin preajma si sa nu spuneti nu intalnirilor clandestine. Imediat dupa ruptura, treceti la acuze, desigur, numai partea "adversa" e vinovata de cele intamplate!
Leu - suferiti mult dupa o despartire, dar nu ati recunoaste acest lucru nici pictati cu ceara. Mai mult, spuneti si va spuneti, ca de fapt, nu ati iubit acea persoana niciodata, ca, vai, ce o fi vazut la ea si incercati sa minimalizati importanta sentimentelor pe care le-ati nutrit. Cateodata, fara sa va stie cineva, mai sunati fosta iubire doar ca sa-i auziti vocea si...inchideti.
Fecioara - pare a nu va afecta foarte tare incheierea unei relatii, dar viata amoroasa isi revine foarte greu - pot trece multe luni, ani pana va gasiti pe altcineva sau chiar niciodata. Momentul in sine il traiti cu demnitate si discretie, fara scene, fara reprosuri tardive, fara stat la cafea si barfe cu alte persoane.
Balanta - reactionati zgomotos in momentul rupturii, practic, nu va puteti desparti de cineva fara scandal. Astfel nu veti ramane in relatii bune cu fosta iubire, nici nu va mai salutati, iar daca va intalniti, treceti pe trotuarul de vizavi. Chiar si cand incheiati o relatie, tot cu discutii nesfarsite o faceti, pentru ca actionati cand se umple paharul si varsati atunci toate nemultumirile si frustrarile.
Scorpion - cine a fost intr-o relatie cu un Scorpion stie: nu exista un moment clar de separare intre a fi cu el si a fi fara el. Scorpionii iau distanta lent, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, pana ce ruptura pare fireasca si pentru ei, si pentru partener. Astfel, se ajunge sa nu se stie cine pe cine a parasit: pur si simplu, intr-o buna zi, din ce a fost frumos nu ramane nimic.
Sagetator - pentru Sagetator, despartirile sunt evenimente nu neaparat neplacute. Ati auzit de cazurile acelea in care, dupa pronuntarea hotararii de divort, fostii desfac o sticla de sampanie? Sigur unul din ei e un nativ al acestei zodii. Daca sunteti Sagetator, nu percepeti despartirea ca pe o trauma, oricat de indragostiti ati fi. E doar un semn ca nu traiati ce vi se cuvenea si va bucurati de noile sanse ce vi se ofera.
Capricorn - de la iubire la ura e, pentru voi, un singur pas. Dupa despartire, nutriti ganduri de razbunare (nu conteaza cine a plecat, important e ca v-ati pierdut timpul), insa nu le puneti in practica. Chiar daca doua, trei vorbe usturatoare le spuneti. Cu gandul de a va proteja afectiv, va imbracati suferinta in sentimente negative la adresa fostei iubiri. Doar cand nu va mai pasa stiti ca totul s-a terminat.
Varsator - "Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat" este citatul preferat al Varsatorilor cand vine vorba de despartiri. Semanati mult cu Sagetatorul din punctul acesta de vedere, doar ca la voi e mai grea refacerea, in ciuda gandirii pozitive cu care priviti despartirea. Va alegeti cu greu o alta persoana si treceti prin lungi perioade de singuratate.
Pesti - in dragoste, ca si in alte domenii ale vietii lor, Pestii sunt fatalisti. S-a terminat, asta e, va spuneti, asa a vrut Dumnezeu. Daca nu sunteti credinciosi, nu invocati divinitatea, dar oricum, va comportati cu resemnare, de parca aceste intamplari n-ar depinde si de voi. De fostele iubiri va leaga sentimente amestecate, dar rareori se intampla sa va doriti reinnodarea relatiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.