Concurs Fa Romania 2014 - Simte-te fantastic si castiga premii de vis!

Fa este una dintre cele mai cunoscute marci din lume pentru ingrijirea corpului destinate intregii familii, de la deodorante, la geluri de dus, sapun lichid si solid, pana la lotiuni de corp, cu o linie speciala dedicata copiilor, gama Fa Kids. Fa a organizat o noua promotie, asemanatoare cu cea din 2013, doar ca de aceasta data premiile puse in joc sunt mai numeroase si mai tentante. Campania promotionala "Simte-te fantastic si visele tale devin realitate!" se desfasoara in perioada 1 mai - 22 iunie 2014. Pentru a participa trebuie sa cumparati unul din produsele participante la promotie (toate produsele din gama Fa) de cel putin 14 lei, disponibile in toate magazinele ce comercializeaza produsele Fa si apoi inscrieti-va la concurs prin una dintre cele doua modalitati:
- prin SMS la numarul cu tarif normal 1765, ce trebuie sa contina: nume magazin, numarul bonului fiscal, nume si prenume
- sau intrati pe pagina de Facebook Fa Romania, accesati aplicatia "Simte-te fantastic" si  completati formularul cu urmatoarele date: denumire magazin, numarul bonului fiscal, nume si prenume, numarul de telefon.
Premiile se acorda prin tragere la sorti si constau in:
- 1 autoturism marca FIAT 500
- 1 pereche de pantofi unicat creati de designerul Mihai Albu
- 3 vouchere de cumparaturi in valoare de 2000 lei fiecare (valabile in perioada 1 iulie - 31 decembrie 2014 in oricare magazin Peek&Cloppenburg din tara)
- 3 abonamente de fitness in valoare de 600 de lei la una din salile Word Class din tara cu instructor personal sau la orice alta sala din apropierea voastra
- 10 seturi de produse Fa pentru un an intreg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.