Electroliftingul elimina aspectele inestetice ale pielii

Electroliftingul este un tratament complex prin care se blocheaza aspectele inestetice ale fetei provocate de imbatranirea fiziologica si de agentii nocivi din exterior. Acest procedeu este indicat mai ales in caz de:
- piele opaca, ofilita, deshidratata
- relaxari cutanee-musculare, mai ales lasarea obrajilor, a pleoapelor si a pielii gatului
- riduri.
Electroliftingul intervine asupra aspectelor inestetice, actionand impotriva cauzelor care le provoaca, in acest scop este constituit dintr-o serie de interventii avand ca tinta recuperarea tuturor componentelor deficitare sau deteriorate ale pielii. O sedinta cuprinde:
- o microabraziune moderata pentru a netezi epiderma si a reda activitatea functiei sale de baza
- un tratament de electroosmoza, pentru a stimula prin produse de tip homeopatic productia endogena de colagen si elastina in epiderma
- o sedinta de limfodrenaj a fetei si a gatului pentru a reactiva circulatia limfatica si microcirculatia sangvina
- o sedinta de electrotonoterapie pentru a reda muschilor faciali tonusul si vitalitatea
- o stimulare a punctelor energetice de formare a ridurilor, folosind un laser cu raze infrarosii.
Acest ultim tratament, care completeaza efectul lifting, are actiuni diferite legate de folosirea laserului cu raze infrarosii:
- stimulare directa a celulelor epidermice si a fibroblastelor cu activarea functiilor osmotice si de schimb metabolic
- activarea microcirculatiei locale
- stimularea proceselor de eliminare a scoriilor.
Efectele liftingului energetic al fetei, cuprinzand in medie circa 10 sedinte saptamanale, sunt mai ales de redare a functiilor initiale si din acest punct de vedere, procedeul se deosebeste de liftingul facial chirurgical care are in esenta un scop reparator.
Rezultatele estetice ale electroliftingului sunt vizibile inca de la primele sedinte, cu o noua prospetime si o crestere a tonusului pielii. In unele cazuri, poate fi necesar si un tratament anual.
Pentru a beneficia in cel mai inalt grad de terapia respectiva, nu trebuie sa uitati cat de important este sa aveti un regim sanatos de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.