Horoscop lunar - aprilie 2013

Pe terenul deja pregatit de astre, vom simti in perioada urmatoare nevoia de a descoperi daca suntem impacate cu noi insene, cu ce vine spre noi si cu ce daruim celorlalti. Acum, suntem pregatiti sa demaram un proiect pe care il gandim de mult. Asta nu inseamna neaparat ca vom avea si succes imediat, chiar daca echilibrul este o componenta stabila a perioadei.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Atmosfera de acasa nu va fi prea senina, dar straduieste-te sa intelegi aspiratiile celor apropiati ca sa atenuezi incordarea. Reusesti sa te achiti de sarcini grele care te-au solicitat mult. Ai mare grija de unele din parteneriatele tale financiare, verifica clauzele si bucura-te de bani!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Faci eforturi sustinute sa te intelegi bine cu toti ai casei, sa stabilesti un dialog constructiv, dar lucrurile nu vor evolua usor si nici in sensul dorit de tine. Nu demara, persevereaza si lucrurile se vor rezolva intr-un final! Rezerva pe care o pastrezi nu ti-e favorabila.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Astrele te sustin in perioada ce urmeaza sa iei o hotarare importanta pentru familie. Va trebui sa faci un efort considerabil ca sa rezolvi o criza ce dureaza de cam multa vreme acasa. Marte iti stimuleaza ambitia profesionala, dar nu uita ca umorul salveaza situatii grele!

Rac (22 iunie - 22 iulie)
Vei constata acum ca autoritatea de care ai dat dovada iti striveste familia, iar asta e departe de ce-ti doreai. Alege dialogul deschis si afectuos si, cu sustinerea astrala de care te bucuri acum, vei obtine castigul de cauza la care visezi. Fii mai atenta cu nevoile partenerului.

Leu (23 iulie - 22 august)
Aglomerarea de astre de pe cerul tau iti da impresia ca apropiatii te trateaza distant si rece. Doar daca vei reusi sa-ti domini subiectivismul vei vedea ca nu-i deloc asa. Fii vigilent la serviciu pentru ca se anunta oportunitati importante. Foloseste tactul si afectiunea in cuplu.

Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Saturn te indeamna sa le impartasesti celor dragi sentimentele pe care le nutresti fata de ei. Cu atat mai mult cu cat si tie ti-ar prinde bine un schimb de afectivitate cu cei apropiati. Stelele sustin buna intelegere cu partenerul, dar daca si tu te straduiesti sa-i intelegi aspiratiile.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Iti indrepti toata atentia spre casa si familie si vei avea in vedere schimbari importante. Iti doresti pentru cei dragi armonie, libertate si autonomie. Vei reusi si in ce te priveste. Saturn te fereste de probleme financiare, dar iti cere sa fii intelegator cu partenerul.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Armonia din familie te va incanta, asa ca ar trebui sa-ti faci timp sa stai mai mult cu cei dragi, chiar daca ai o multime de treburi de rezolvat. Financiar te indrepti spre o oarecare stabilitate. Renunta acasa la lupta pentru putere!

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)
Mercur te determina sa fii deosebit de atenta cu educatia pe care o dai celor mici si sa le respecti opiniile si dorintele. Se intrevad probleme cu castigurile financiare daca nu vei reusi sa faci sacrificiile profesionale care se cer. Relatia de cuplu scartie si ea si cearta nu-i departe.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Vei considera la inceputul perioadei ca obligatiile familiale sunt o povara pentru dezvoltarea ta profesionala. Miraculos, la sfarsitul ei, vei simti contrariul. Ideal este sa nu te ambalezi prea tare in nici un sens. In plus, partenerul de cuplu te va sustine si vei obtine ce-ti doresti.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)
Jupiter pe casa familiei va face ca totul acasa sa decurga lin si armonios. Marte te va determina sa fii deosebit de incapatanat si vei sustine proiecte profesionale dificile si rentabile. Dar cel mai bine te vei simti acum in plina natura, asa ca iesi la plimbare!

Pesti (19 februarie - 20 martie)
Relatia cu cei dragi se imbunatateste pe zi ce trece si, in sfarsit, reusesti sa fii linistit si multumit. Cel putin o perioada... Profesional, fii rezervat, chiar daca treburile nu ies chiar asa cum vrei. In cuplu, nu lasa mofturile si toanele lui Mercur sa strice jocurile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.