Concurs Moulinex 2012

Moulinex vine cu un nou concurs pe facebook pentru cei care vor sa isi faca populare retetele cele mai reusite si pe langa asta pot castiga si premii utile in orice bucatarie.
Concursul se desfasoara in perioada 6 iulie - 8 august 2012. Daca aveti o reteta cu care va mandriti si vreti sa o impartasiti si altor pofticiosi sunteti invitat sa participati la acest concurs. Nu aveti nimic de pierdut ci numai de castigat. Chiar daca poate nu reusiti sa fiti printre castigatori al premiului oferit de Moulinex tot veti fi castigtor prin faptul ca ati atras atentia cuiva cu reteta voastra si ati incantat alti pofticiosi, le-ati trezit curiozitatea de a prepara reteta voastra. Daruind din secretele voastre veti castiga mai mult decat va puteti imagina, satisfactia ca puteti fi util datorita imaginatiei si gustului vostru culinar va fi inzecita si rasplatita.
Ce trebuie sa faci pentru a participa si castiga?
Trebuie sa accesezi pe facebook Moulinex Romania aplicatia Concurs!Salata a la..., sa trimiti o reteta in care sa mentionezi ingredientele, modul de preparare si o poza cu respectiva reteta. Reteta va fi postata pe wall-ul Moulinex Romania, iar saptamanal, reteta cu cele mai multe like-uri, share-uri, comment-uri de la cati mai multi prieteni sau chiar si de la cei care iti vor remarca reteta, va fi premiata cu un aparat de feliat si razuit Moulinex Fresh Express.
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.