Concurs 2012 www.mountain-dew.ro "Go Inside Gotham City"

Mountain Dew va invita la concurs atat pe pagina de facebook cat si pe site-ul principal. Campania se desfasoara in perioada 15 iulie - 15 septembrie 2012. Produsele participante sunt ambalajele Mountain Dew de 0.5 l, 1.5 l, 2.5 l, 2x2 l. 
Ce trebuie sa faci pentru a participa?
Trebuie sa achizitionezi produsele participante, iar codurile care le gasesti sub capac trebuie sa le introduci pe site-ul www.mountain-dew.ro sau pe site-ul www.facebook.com/MountainDewRomania si astfel participi la tragerile la sorti saptamanale sau de la finalul perioadei. Fiecare cod poate fi inregistrat o singura data doar pe unul din cele doua site-uri. Cu un cod trimis si valid poti castiga un singur premiu iar codurile participante la o tragere la sorti saptamanala nu vor mai participa si la celelalte trageri la sorti astfel trebuie sa introduci noi coduri.
Ce castigi?
- saptamanal se aleg 10 castigatori ale caror premii constau in tricouri The Dark Knight Rises TM.
- la final din toate codurile inscrise pe site-uri si care nu au fost castigatoare la nici o tragere la sorti saptamanala se va extrage aleatoriu castigatorul replicii oficiale a celebrei masti a lui Batman TM.
- la final din toate codurile inscrise pe site-uri si care nu au fost castigatoare la nici o tragere la sorti saptamanala se va extrage castigatorul marelui premiu pentru excursia de doua persoane timp de 6 zile la Los Angeles, ce include un tur VIP al studiourilor Warner Bros si cazare la un hotel de 4*.
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.