Vopsit perfect cu Peria de vopsit parul

De multe ori stim noi fetele prin cat chin trebuie sa trecem atunci cand ne vopsim singure acasa. Rezultatul final fiind cel care de multe ori ne cam dezamageste pentru ca nu ne-a iesit culoarea uniform asa cum ne-am dori sa arate la fel ca pe ambalaj. Ori ne murdarim si facem mizerie peste tot, ori pierdem foarte mult timp pentru a ne vopsi ori nu ne iese culoarea cum ar trebui si in final obtinem un par chinuit cu multe fire de par rupte din greseala, pentru ca se intampla sa te mai incurci printre firele de par. Uneori si cu putin ajutor din partea unei cunostinte nu prea ne iese bine asa ca alegem repede varianta vopsitului la coafor. Dar zilele trecute am gasit pe un site, o perie de vopsit cu precizie ca la salon ba chiar mai rapid si fara prea multa mizerie. Promite a fi eficienta, usor de folosit, usor de curatat iar culoarea este distribuita uniform fara a irosi vreun strop din ea.
Cum functioneaza aceasta perie?
Este prevazuta cu un compartiment special pentru vopsea care se actioneaza apasand butonul destinat distribuirii vopselei pe toata suprafata parului de la radacina pana la varf. Decat sa dati multi bani la coafor mai bine econonimisiti facand acest lucru mai usor la voi acasa.
Pe mine cel putin m-a convins, deja am cumparat aceasta perie, astept sa vina si sa il folosesc la urmatoarea schimbare de look. Ea costa 120 RON dar de pe www.fungroup, zilele astea o gasiti la pretul de 59 RON cu un adaos la plata de livrare de 7 RON prin posta, 13.6 RON in tara si 6.5 RON in Bucuresti prin curier rapid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.