Concurs Venus ProSkin "Marea Descoperire" 11 iunie - 22 iulie 2012

Venus ProSkin ne incanta picioarele si nu numai dar de data aceasta ne-a pregatit si un concurs distractiv si cu multe premii. Haideti sa ne jucam, intrand pe pagina http://apps.facebook.com/mareadescoperire pentru a ne inscrie la concurs trebuie sa completam un formular de inregistrare de pe site cu datele personale si apoi trebuie sa finalizam macar unul din cele 6 nivele ale aplicatiei si sa descoperim cele 6 sfaturi in urma completarii nivelelor. 
Cele 6 nivele sunt:
- nivelul 1: este denumit Dormitorul Visurilor si este activat Luni, 11 iunie la ora 12:00 (trebuie sa va puneti lucrurile in bagaj)
- nivelul 2: este denumit Le Chic Boutique si este activat Luni, 18 iunie la ora 12:00 (trebuie sa probati o pereche de ochelari de soare)
- nivelul 3: este denumit Bazarul Minunatiilor si este activat Luni, 25 iunie la ora 12:00 (trebuie sa va alegeti perechea preferata de sandale)
- nivelul 4: este denumit Hotelul Marii si este activat Luni, 2 iulie la ora 12:00 (trebuie sa va alegeti rochia preferata de plaja si apoi sa invitati si cel putin un prieten sa vada alegerea facuta)
- nivelul 5: este denumit Marea Descoperire pe Plaja si este activat Luni, 9 iulie la ora 12:00 (trebuie sa alegeti locul preferat de plaja)
- nivelul 6: este denumit Testul Increderii si este activat Luni, 16 iulie la ora 12:00 (trebuie sa completati Testul Increderii si sa obtineti rezultatul).
Cei care ati completat cate un nivel veti primi premiile corespunzatoare saptamanii (se vor extrage 50 de participanti pe saptamana si se vor alege doar participantii care nu au castigat in tragerile anterioare) respective prin tragere la sorti iar cei care ati completat toate nivelele veti participa la tragerea la sorti pentru marele premiu. Veti putea fi doar o singura data catigator saptamanal si o singura data mare castigator.
Ce veti castiga?
Premii saptamanale:
- in prima saptamana: 50 de participanti vor castiga 1voucher FashionUp in valoare de 200 RON si 1 pachet de Discret Ocean Breeze
- in saptamana a doua: 50 de participanti vor castiga 1voucher FashionUp in valoare de 200 RON 
- in saptamana a treia: 50 de participanti vor castiga 1voucher FashionUp in valoare de 200 RON
- in saptamana a patra: 50 de participanti vor castiga 1voucher FashionUp si 1 balsam Lenor Duo Aroma
- in saptamana a cincea: 50 de participanti vor castiga 1 set format din: un prosop de plaja, o geanta de plaja si un balsam Lenor Duo Aroma
- in saptamana a sasea: 50 de participanti vor castiga aparate de ras Gillette Venus ProSkin.
Marele premiu: 
- 3 participanti vor avea ocazia sa castige o vacanta la mare de 2 persoane intr-o destinatie exotica pentru 8 zile in Rhodos, Grecia.
Succes la multe premii!

Un comentariu:

  1. N-am prins concursul la timpul potrivit, insa ma bucur ca a fost. Anul acesta cu siguranta, voi incerca sa fiu la curent cu postarile dumneavostra. Dragut concurs!

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.