Lara serial croat pe Acasa TV

Diversitate pe Acasa TV. Serialul care se pregateste e european, lipseste limba spaniola iar peisajele sunt superbe. Lara este o telenovela pe care postul Acasa TV o va difuza vara asta. Se si potriveste cu sezonul. Vor fi 158 episoade pline de iubire intr-un oras din Croatia, Split. Povestea ii are in centru pe Lara Bozic, o tanara care lucreaza ca ajutor de bucatar cu toate ca a studiat muzica.

Dragostea intervine atunci cand il cunoaste la o petrecere la Jakov Zlatar. Se ajunge la casatorie insa viata frumoasei Lara devine un chin. Mai multe detalii aflati daca vizionati telenovela Lara de la 17:30.

7 comentarii:

  1. Capitala Croatiei e Zagreb, iar orasul se numeste SPLIT . :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dar , nici nu s-a pomenit de capitala Croatiei, se vede cat de atebti sunteti cand cititi un text la prima vedere ,,,, m-as mira daca ati luat si BACALAUREATUL....

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce nu mai transmiteti serialul LARA??? AVEM DREPTUL MACAR LA O EXPLICATIE!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti niste magari ca ati pus serialul Lara numai in weekend... pt niuste amarate de telenovele urate care deja devin plictiseala... aceiasi actiune si intriga , nimic nou si personaje deja invechite... rusine.. rusine ... rusine... ne-ati dezamagit!

    RăspundețiȘtergere
  5. de ce nu difuzati lara an fiecare zi vrem sa o vedem

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.