LaLa Band are radio

Acum doua zile LaLa Band a lansat un radio online LaLa Radio, un radio dedicat tuturor fanilor indragitei trupe LaLa Band. Veti putea asculta toate melodiile acumulate in cele doua sezoane din "Pariu cu viata" dar si noi melodii lansate de ei. LaLa Band este prima trupa din Romania care are propriul radio online, ce il puteti asculta 24 de ore din 24 in fiecare zi.
 LaLa Band mereu a incercat sa ne surprinda cu ceva nou si chiar a ridicat in picioare mii de fani la concertele avute si mereu au incantat fanii cu super show-uri.
Am multe cunostinte care sunt incantate de acest nou radio, care doar in cateva zile a devenit foarte popular alaturandu-se toti fanii. Eu inca nu ma declar fan, nu am fost fan al filmului " Pariu cu viata", nici al trupei nou infiintate o data cu acest film, dar poate devin fan al radioului;))...Strem-ul online LaLa Radio il puteti accesa pe paginile de Facebook "Pariucuviata", "Lalaband" dar si pe "ProFM". Dar peste doua saptamani va fi activ si pe site-ul oficial www.profm.ro.
Iar concertul LaLa Summer Love il puteti viziona online, din 2 iunie, transmis direct pe site-ul www.voyo.ro.
Oare va rezista aceasta trupa in timp?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.