Concurs Mireasa pentru fiul meu 21 mai - 8 iunie 2012

Acest concurs este dedicat tuturor doamnelor si domnisoarelor care isi doresc una din superbele rochii in garderoba lor sau de ce nu chiar sa faca cadou unei persoane dragi una dintre aceste rochitele frumoase mai ales ca acum se aproprie perioada petrecerilor de sfarsit de an scolar. Cu aceste rochii veti impresiona in mod cert pe cei din jur si veti atrage atentia tuturor la un bal, majorat, petreceri, nunti, pentru ca sunt unice si deosebite.
Atelierul de creatie vestimentara Stefania Caragea impreuna cu Mirela Boureanu Vaida si emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” va invita la CONCURS! Perioada de desfasurare a concursului este din 21.05.2012 pana in 08.06.2012. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati si sa dati like paginii de facebook: http://www.facebook.com/stefania.caragea, sa intrati in folderul CONCURS si alegeti una din rochitele purtate de Mirela Boureanu Vaida in emisiunea „Mireasa pentru fiul meu”, da like si share rochiei care ti-a placut, scrie un comentariu in care sa spui de ce ai ales aceasta rochie si esti inscris automat in concurs.
 Cele 3 premii constau in: 
 - premiul 1: un voucher de cumparaturi in valoare de 3000 lei,
 - premiul 2: un voucher de cumparaturi in valoare de 1500 lei,
 - premiul 3:un voucher de cumparaturi in valoare de 750 lei. 
Pe 8 iunie ora 13:00 se va realiza top 5 cu cele mai votate rochii.
Pe 9 iunie toti cei care au votat rochiile din top 5 vor intra in extragere, extragerea celor 3 castigatori va fi realizata in cadrul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” de catre Mirela Boureanu Vaida. Anuntarea castigatorilor va avea loc pe data de 09.06.2012, castigatorii vor fi anuntati prin e-mail pe 11.06.2012 iar premiile vor fi trimise sub forma unui cod electronic prin e-mail. 
Cupoanele pentru cumparaturi oferite sunt valabile pâna la 13.07.2012, nu se cumuleaza cu alte oferte si nu pot fi folosite pentru achizitionarea de accesorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.