Aloe ferox si alte plante detoxifiante pentru acnee

Aloe ferox este cel mai bun laxativ din lume, avand o eficienta de aproape 90 % in cazurile de constipatie.
Constientizarea constipatiei de catre o persoana sau nu, este una dintre cauzele principale in majoritatea tipurilor de acnee. Aloe ferox se administreaza sub forma de capsule, din care se iau cate 2-6 pe zi, in cure numai lungi de doua saptamani. Pe langa accelerarea tranzitului intestinal, aceasta planta are un efect de diminuare a inflamatiilor la nivelul pielii, potoleste intensitatea eruptiilor acneice, regleaza secretia de sebum la nivelul pielii. Multe persoane care au folosit aloe ferox (pret in plafare: 20lei) au observat dupa o cura completa de doua saptamani, ca aceasta planta efectiv le curata pielea.
Asadar daca vreti sa incepeti o cura de detoxifiere a organismului care este o etapa obligatorie in orice afectiune cu un asemenea grad de complexitate ca si al acneei, calea cea mai scurta este folosirea unor plante medicinale cu efect puternic laxativ, diuretic si depurativ, rezultatele fiind apoi vizibile cu ajutorul alimentatiei si a unui stil de viata sanatos. Plantele detoxifiante recomandate in acnee, sunt:
- aloe ferox despre care v-am vorbit mai sus
- papadia (este un excelent drenor al ficatului si vezicii biliare, ajuta la accelerarea tranzitului intestinal si se consuma cruda sub forma de salata sau sub forma de ceai)
- extractul de anghinare (administrat sub forma de capsule, se iau cate 4-6 pe zi, pret: 10 lei)
- tre-frati-patati (mobilizeaza toxinele si substantele in exces din organism, diminueaza intensitatea reactiilor alergice la nivelul pielii, regleaza metabolismul si se administreaza sub forma de pulbere, cate o lingurita de 4 ori pe zi timp de doua luni)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.