www.doardebarbati.ro vouchere pentru barbati

Barbati, ziua de 5 mai va aduce o supriza placuta. Cum ar fi daca ar exista un site de reduceri numai pentru barbati. Fara vouchere la saloane, pantofi, produse de slabit, cosmetice etc ?
www.doardebarbati.ro este singurul site de reduceri din Romania dedicat 100% barbatilor.
Ai putea gasi: anvelope, casti de motor, intrari la balti de pescuit, adidasi, spalatorii auto, bilete la striptease, ore de fotbal, costume etc.
Un lucru bun, sa speram ca se va merita.
Majoritatea produselor care se gasesc pe site-urile de reduceri au preturi umflate si apoi taiate ca sa zica ca sunt la reduceri.

2 comentarii:

  1. nu e suficient ca ne urmariti ,de ce nu dati si un raspuns,oricat de mincinos ar fi, dar nu ne lasati sa vorbim singuri in pustiu! sau este o sursa de distractie? cine da aprobarea publicarii acestor comentarii,dupa ce criterii alegeti ceeea ce se publica si ce nu? este revoltator ceea ce faceti! v-am considerat o echipa serioasa, dar, se pare ca, ati adoptat stilul de tepe specific romanesc.. in asa fel incat aduceti un mare deserviciu firmei pe cere o reprezentati! Regretabil!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce raspuns sa va dau daca totul este scris la inceputul textului destul de clar...dar la ce va referiti mai exact? Pentru ca vad ca la acest post este primul comentariu...si de multe ori am raspuns in masura in care s-a putut cand mi s-a cerut asta, dar observ ca nu mi se citesc comentarile din neatentie, nu pentru ca nu raspund. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.