Catalog Lem's www.lemet.ro oferte

Lem's este denumirea data magazinelor ce comercializeaza mobila Lemet. Reteaua de magazine de mobila Lem's - cea mai extinsa din Romania. Bucaratii, mobila, canapele, living. preturi mici.
Pentru catalog Lem's click

68 de comentarii:

  1. AM CUMPARAT DIN MAGAZINELE LEM"S SI AM FOST FFFF MULTUMITA DE CALITATEA PRODUSELOR .DUPA UN TIMP AM ACHIZITIONAT ALT ARAGAZ SI A TREBUIT MODIFICAT PUTIN BLATUL DIN DREPTUL ARAGAZULUI .CEI DI ECHIPA LEM:S CARE TREBUIAU SA VINA SA IA MASURA SI SA MONTEZE ERAU FFFF PLICTISITI ,UN SICTIR PE EI ,MAMA MAMA PARCA IMI DADEAU DEGEABA .DE 3 SAPTAMANI II SUN SI MA DUC LA EI LA FIRMA TOTI SUNT OCUPATI SI NU AU BINEVOIT SA SE DEPLASEZE .CRED CA SINGURA SOLUTIE ESTE SA MERG IN ALT ORAS LA UN LEM "S SA IAUY PRODUSU .

    RăspundețiȘtergere
  2. am dat avans in data de 18.08.2010, iar acum imi spun ca pot sa-mi iau avansul, pentru ca nu stiu cand pot sa livreze marfa

    RăspundețiȘtergere
  3. tocmai am achizitionat un pat de dormitor de la magazinul din bistrita totul afost ok pina sa facturat si incasat banii dupa care nu sa mai putut face livrarea deoarece sefa de magazin era certata cu responsabilul de depozit si nu a binevoit sa ne dea produsul desi am cerut sa il transportam noi .pacat de produsele pe care le oferiti clientilor daca personalul nu este pe masura

    RăspundețiȘtergere
  4. am un dormitor xtend de la lem's din aprilie - patul (X332 160 x 200 539RON)scartie de mori, usile de la dressing (X751 198 x 64 x 230 1421RON) sar MEREU de pe sinele alea, iar comodei (X3 77 x 46 x 76 375RON) de sub tv i-a sarit de pe sina sertarul din mijloc, asa ca acum am o comoda cu 1 sertar. vreau totusi sa recunosc faptul ca nu ma pricep deloc la reparatii, dar nici nu speram ca va fi nevoie... a, sa nu uit - baia si bucataria am facut-o custom la o firma dintr-o comuna - 0 (ZERO) probleme!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt nepotu sefulu magazinelor Lems!HA!HA!HA!HA!HA!...Si ma cheama Druga Cristian Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  6. pacat de nepotul ca i face de rusine pe unchiul lui rusineeeee

    RăspundețiȘtergere
  7. Da,este adevarat...personalul ce deserveste aceasta firma este de kk...pacat de oferte...

    RăspundețiȘtergere
  8. nu stiu ce sa fac ca vreau si eu sa cumpar o mobila? CE MA SFATUITII....

    RăspundețiȘtergere
  9. sa nu generalizam,mai sant si oameni care asi dau silinta.dar atata pot,nu le cereti mai mult.eu recomand produsele lems.asa este:patul cam scartie iar eu am 65k.

    RăspundețiȘtergere
  10. vanzatoarele de la magazinul din husi sunt cele mai proaste din toata romania rog din toata inima pe cei care sunt in masura sa le dea afara inainte sa mai insele si alti clienti cum au facut cu mine nici macar nu stiu sa citeasca un pliant sunt niste tarfe ordinare

    RăspundețiȘtergere
  11. pentru orice sugestie si reclamatie referitor la magazinele lems va rugam contactati-ne pe office@lemet.ro. multumim

    RăspundețiȘtergere
  12. Atentie. Nu sunt seriosi. comanda dureaza pana la sase saptamani.

    RăspundețiȘtergere
  13. e multe andicapati care nu stie a scrie si nici a ceti!netoti(pardon,nepoti)de bani gata sunt pe toate coclauriele.ce daca sunt prosti gramada?

    RăspundețiȘtergere
  14. am facut comanda in data de 10.07.2011 la magazinul de la real berceni pentru mobilier de la Lemn s, si nu ni sa onorat comanda nici acum cei de la magazin ne mint de ficare data cind intrebam de comanda si ne ameninta cu asa zisa comanda care ei o numesc contract si mai vor si banii inainte pe langa avansul pe care l-am dat,dar fara sa primim mobila, sant total neseriosi pacat de produsele pe care le comercializeaza

    RăspundețiȘtergere
  15. imi pare rau sa aud asemenea pareri.Sunt si eu recent cumparator al gamei de mobila lems de la craiova si am fost extraordinar de multumita de personalul care mi-a adus-o si mi-a montat-o rapid si eficient.si aduc numai cuvinte de lauda doamnei de la lems Piata Mare Craiova care de fiecare data este receptiva la orice intrebare si nelamurire din partea clientilor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Duceti-va ba la culcare !

    RăspundețiȘtergere
  17. eu mi-am luat o biblioteca si doua dulapuri acum 3 ani din Dej dar au fost livrae foarte repede .. nu stiu acum daca sunt la fel de promti :) iar la montat, m-am descurcat singur si sunt ok. exceptie fac sinele de la sertare care se cam strica destul de frecvent si trebuiesc schimbate..

    RăspundețiȘtergere
  18. firma sa ia masuri an legatura cu reclamatiile,care sunt postate, altfel nimeni mai are ancredere sa mai cumpere ceva.si eu as cumpara dar nu vreau sa am probleme.an ziua de astazi orice este posibil.

    RăspundețiȘtergere
  19. la magazinul din TG.Mures personalul a fost ft amabil

    RăspundețiȘtergere
  20. Am încheiat un contract pentru achizitionarea a două paturi de la magazinul Lem s partener s.c.Flores Slatina, jud.Olt. Sun varză fratilor. Te atrag cu oferta de rate fără dobanda, semnezi contractul de credit și apoi nu-ți mai aduc produsele. Nu cumpărați de la Slatina, sunt niste mincinoși...

    RăspundețiȘtergere
  21. ba voi chiar nu realizati k suntem in romania

    RăspundețiȘtergere
  22. ANONIM
    am facut comanda de mobila de vreo luna si... , dar nu am primit nici-un raspuns . Am fost la magazin si au spus ca nu au primit marfa.Am dat si avans . Nu stiu ce sa mai fac . Apropo : magazinul este in Slatina!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Vreau sa va spun,ca si eu intentionez sa achizitionez un dormitor din MAGAZINELE LEM'S;insa dupa ce l-am vazut am ramas un pic dezamagita,deoarece usile de la sifonere scartaiau destul de neplacut..a,si inca ceva...montajul este contracost(cica 10% din val.comenzii).nu vi se pare exagerat,atata timp cat alte firme ofera montajul gratuit?in rest,numai cuvinte de lauda..CALITATE si ASPECT IMPECABILE.NOTA 10 cu plus!

    RăspundețiȘtergere
  24. NU CONTEAZA PREA TARE CUM MA NUMESC DAR CRED CA AM LUAT TEAPA VIETII MELE CU MAGAZINUL ASTA.AM CUMPARAT O MOBILA DE BUCATARIE CU ELECTROCASNICELE INCLUSE PE CARE AM PLATIT O SUMA FRUMUSICA AS ZICE EU.EI IN SCHIMB MI-AU ADUS 3 USI ZGARAIATE SI NICI UN CERTIFICAT DE GARANTIE LA ELECTROCASNICE CA SA NU VA POVESTESC CA SANT TRECUTE 2 LUNI DE ATUNCI SI NIMIC..LA TELEFON IMI SPUN SA AM RABDARE...SA ASTEPT CA SE REZOLVA...SA NU MAI SPUN CE NESIMTIRE SI GREATA AVEA PE EL UNU DIN MONTATORI LOR....M-AU APUCAT TOTI DRACI SI I-AM ZIS DACA NU ARE CHEF DE MUNCA MAI BINE SA PLECE SA LASE TOTUL IN MIJLOCUL CASEI...SUNT INTERESATI DOAR SA PUNA MANA PE BANI INAINTE RESTU POT SA ASTEPTE CAND MA GANDESC CA VOIAM SA IAU TOT MOBILIERU PENTRU TOATA CASA DE LA EI ACUM CRED CA ERAM DIVORTATA ORI DORMEAM PE PRESU LOR APROPO MAGAZINUL ESTE IN CRAIOVA LA ETAJ IN REAL

    RăspundețiȘtergere
  25. si eu am cumparat un dormitor lem's cu 3 ani in urma si sunt multumit de calitate si aspect. asa ca am decis sa mai cumpar inca un dormitor prin intermediul parintilor mei (eu nefiind in tara), de la craiova, si sper sa fiu la fel de multumit ca data trecuta.pretul nu mi se pare mic, dar sper sa-si merite banii. nu sunt de acord cu plata montajului. cred ca atunci cand cineva cheltuie euro 1000 ar trebui sa aiba sa aiba montajul gratuit.va salut

    RăspundețiȘtergere
  26. eu am cumparat mobila de bucatarie 2 dormitoare si sunt multumita ,vinzatoarea de la magazin{tg. neamt}a fost foarte amabila.

    RăspundețiȘtergere
  27. eu am cumparat toata mobila de la ei si pana acum sunt tare multumita dar la noi la oltenita este un alt fel de lems, au si produse monalisa, o mobila de copii foarte misto, au si canapele dalin si magazinul arata super. fetele sunt foarte de treaba si baietii de la montaj sunt saritori, atenti si nu lasa treaba neterminata. am platit montajul dar cred ca a meritat, nu sare nici o sina, nu cade nici un sertar.
    FOARTE MULTUMITA DE LEMS OLTENITA

    RăspundețiȘtergere
  28. Felicitari pentru seriozitate si solicitudine Lems
    Ploiesti Kaufland!Felicitari Mihaela Oprea!
    Va multumesc,
    Fam Creanga

    RăspundețiȘtergere
  29. Aceeasi aroganta si pe vanzatoarele din Valui.Pacat de marfa din magazin.Habar nu au ce marfa au in magazin cat costa sau alte detalii.Ce salariu au aceste vanzatoare care alunga clientii prin comportamentul lor?

    RăspundețiȘtergere
  30. La Ploiesti Kaufland chiar sunt serviabili si operativi.Am primit mobila repede si este de calitate!
    client Creanga

    RăspundețiȘtergere
  31. Marfa foarte proasta!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. am cumparat mobilier an toata casa 7000euro nu au vrut sa-mi faca nici o reducere nici la transport nici la montaj nui corect iar calitatea osa ovad an timp

    RăspundețiȘtergere
  33. recent am achizitionat mobila ptr living+ coltar foarte prompti si montaj de calitate. suny multumit recomand lem,s timisoara>

    RăspundețiȘtergere
  34. Sa fugiti de Lement ca de ciuma.
    Am acasa "Parada".
    cel mai rau lucru la aceasta mobila este materialul, PAL-ul.
    Lucrez in domeniu , este cel mai prost PAL pe care l-am vazut vre-o data !
    Dupa 4 luni mobila mea de bucatarie necesita reparatii capitale !
    M agandesc cu groaza la ceilalti oameni care dau o gramada de bani pe o mobila frumoasa dar foarte proasta !
    Nu cred ca are rost sa intru in detalii tehnice, cine doreste totusi, sa ma caute.

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu am cumparat pentru parinti de la ei livingul si dormitorul (Xtend) de vreo 4 ani si nu am avut nicio problema cu ele. S-au comportat foarte bine in exploatare. Iar in casa nu este muzeu!
    Probabil depinde si de cel care il exploateaza :)
    Saptamana trecuta le-am cumparat si bucataria Parrada.
    In ambele cazuri (prima oara magazinul din Piata Mare din Craiova iar acum cel din Real, tot din Craiova) au facut livrarea cand au spus (bucataria au adus-o chiar cu o zi mai devreme), au fost foarte atenti la montaj.
    Nu am decat cuvinte de lauda.
    Din punctul meu de vedere este un raport foarte bun pret/calitate.

    RăspundețiȘtergere
  36. As dori sa cumpar si eu o mobila de bucatarie dar din comentariile d-voastra reiese ca trebuie dat avans si dupa aceea vine mobila.La magazinele lor de prezentare sunt expuse diverse modele si multe au defecte.Ce fac in cazul in care imi aduc mobila si are defecte?

    RăspundețiȘtergere
  37. Am mobilat o casa intreaga cu mobila de la magazinul Lems din Vaslui. In prima faza am dorit sa iau doar un pat cu o saltea iar fetele de acolo au facut in asa fel incat am cumparat toata mobila. Intradevar si eu ma asteptam la o reduecere tinand cont de faptul ca am dat 400 de mil, dar inteleg deoarece mi-au explicat ca e pret de fabrica . Si apropo chiar sunt fete de nota 10 fetele din Vaslui deoarece inainte de revelion a fost ziua mea si m-au sunat sa ma intrebe cum ne simtim cu noua mobila si sa ne asigure ca le putem contacta oricand. Am petrecut 1 sapt la magazin cu fetele deaoarece eram f nehotarat, sotia in Italia, trimiteam zilnic imagini ca sa putem lua decizia si le-am vazut cum vorbeaua cu ceilalti oameni si chiar nu am vazut nici o aroganta . Felicitari magazinului Vaslui!

    RăspundețiȘtergere
  38. Mobila cu defecte se inlocuieste. Am avut si eu ghinionul cand am primit bucataria sa am o usa rupta din colet ,dar domnisoarele de acolo m-au asigurat ca o vor schimba in functie de cat repede pot. A durat o saptamana pana domnii de la montaj mi-au inlocuit-o.Sunt foarte multumita de bucatarie. In februarie vrem sa luam si un living insa nu stim de care fronturi sa alegem. Lucioase su mate. Nu stim care va fi trendul peste cativa ani. Daca se demodeaza, nu ne mai putem schimba.Ce ma sfatuiti?
    Asta s-a intamplat la Lems Husi in luna aprilie 2011.

    RăspundețiȘtergere
  39. Am văzut și eu o bucătărie care îmi place f mult, dar chiar nu știu dacă să o iau sau nu. Am văzut atâtea comentarii negative că îmi vine să caut altă firmă.
    Călărași

    RăspundețiȘtergere
  40. eu inca nam luat dar nu stiu daca tin sertarele dar is fm

    RăspundețiȘtergere
  41. si eu vreau sa imi iau un dormitor dar nu stiu ce sa fac .....SFATUITIMA.................

    RăspundețiȘtergere
  42. si eu vreau un dormitor dar acum dupa ce am citit comentarile nu stiu ce sa fac.

    RăspundețiȘtergere
  43. am facut comanda in niembrie de canapea si nu a ajuns pana pe 27.01.2012

    RăspundețiȘtergere
  44. vreau sa stiu daca cineva a cumparat de la lems vaslui daca a intarziat perioada de livrare mai mult de 3 sapt asa cum prevede in contract?

    RăspundețiȘtergere
  45. Si eu sunt total nemultumit de magazinul Lems din Tg Jiu, mi-au spus ca comanda de marfa dureaza 3 saptamani, ca montajul este gratuit. Am achitat avansul de 10% iar marfa a ajuns dupa 5 saptamani, aproape dublu fata de termenul pe care mi l-au promis.Am zis ca dupa 5 saptamani ma vad cu mobila acasa asa ca m-am dus sa o achit integral. Dar surpriza a trebuit sa astept pana ma puteau programa la montaj alte 2 saptamani. Ce sa fac acum daca le-am dat banii. Cand au venit la montaj peste aproape 3 saptamani au venit 2 baieti complet pe dinafara, cred ca erau la inceput ucenici, nu aveau chef de munca sub nici o forma, se tot plangeau de salariile mici pe care le aveau, conditiile disperate de munca program peste 10 ore pe zi asa ca dupa o zi intreaga au reusit apropae de miezul noptii sa imi monteze corpurile de bucatarie si sa mi le lase in mijlocul casei, de suspendat pe perete nu au vrut sa auda cica nu este treaba lor. Am avut probleme cu coletele de marfa s-au dus de 3 ori la depozit sa le schimbe pe motiv ca nu au luat pe cele care le trebuia.

    RăspundețiȘtergere
  46. Cei de la Lems TG Jiu sunt varza. Cu aroganta lor stiu sa scoata clientii din magazin. Eu in viata mea nu mai cumpar din Tg Jiu. Mobila imi place asa ca caut un magazin apropiat.

    RăspundețiȘtergere
  47. mobila lems e f buna

    RăspundețiȘtergere
  48. si eu vroiam o bucatarie de la ei....nu stiu ce sa zic....din ce citesc prin topice se pare ca nu prea se merita....

    RăspundețiȘtergere
  49. AM CUMPARAT UN COLTAR DE BUCATARIE ACUM 3 ANI SI SUNT FOARTE MULTUMITA DE FEL IN CARE ESTE LUCRAT SI CAT DE FRUMOS SI USOR SE CURATA PIELEA ECOLOGICA.ACUM DORESC SA ACHIZITIONEZ O SUFRAGERIE DE LA LEMS

    RăspundețiȘtergere
  50. `doresc sa cumpar mobila inrate a mai cumparat cineva cind mia facut un calcul a ajuns rata la 310lei pe luna la un inprumut de 6100 lei pe durata de 36 de luni cum vi se pare cam mult ? dati-mi un sfat . multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  51. vreau sa fac rata nu stiu daca merita dupa cite am citit .credeti ca mreita

    RăspundețiȘtergere
  52. si eu am mobila de la lems sighisoara .mobila de calitate si frumoasa .eu nu am avut problema cu timpul de asteptare ,au unele pe stoc.!

    RăspundețiȘtergere
  53. si eu am cumparat din campina si sunt multumita, depinde de felul in care o ingrijesti

    RăspundețiȘtergere
  54. Am fost incantata de profesionalismul de care au dat dovada cei de la Lem's. Fetele care lucreza in magazinul Lem's din Real Craiova sunt foarte dragute si capabile sa ofere informatii plauzibile despre produse. Baietii care au venit sa monteze mobila, Alin si Catalin au lucrat foarte bine, au fost prompti si seriosi. Mobila este de foarte buna calitate. De aceea, vreau sa multumesc intregii echipe de la Lem's din magazinul Real Craiova! Va doresc tuturor un "Paste fericit"! Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  55. am luat si eu mobila de la lemet Rovinari dar nu este de calitate usile de la mobila avea mici zgarieturii,baieti nu miau montat bine usile la mobila si au cam inceput sa se lase.iar montajul l-am platit nu este gratis asa cum se spune.cand luati mobila de la ei sa aveti grija cum vio monteaza

    RăspundețiȘtergere
  56. Adevarul ca Lems nu mai e Lems. A devenit un fel de Dragonul Rosu plin de mese scaune si multe alte chinezisme. Problema o constitue fabrica si nu magazinele, aia nu livreaza la timp. Eu am avut o problema de garantie si nesimtitul de la fabrica m-a sunat dupa o luna de telefoane si mesaje. Magazinul trimitea mesaje de fata cu mine, suna si nu le raspundea nici lor iar dupa o luna am fost sunata de un nesimtit care incerca sa ma convinga vezi doamne ca magazinul nu a trimis reclamatia. Foarte libidinos si cu tupeu mi-a vorbit. Amaratii aia de la magazin fac si ei ce pot dar nu depinde de ei, fabrica a luat-o in jos.

    RăspundețiȘtergere
  57. Toootal neseriosi. Te duc cu vorba de azi pe maine. Iti zic ca te suna azi sau maine sa-i transmita cand se livreaza, nu suna, iar daca suni inapoi iti spun rastit ca doar "v-am spus ca va sun saptamana viitoare". Niste nesimititi. Uitativa mai atent la mobila...sun chiciuri.
    Mie Mi-au spus ca daca vreau pot sa renunt la comanda si sa pierd avansul. Falimnetul vi-l urez nesimtitilor.

    RăspundețiȘtergere
  58. Am cumparat in luna septembrie un linving de la Lems"s din orasul ONESTI ptr. SLANIC - MOLDOVA. Am fost foarte multumita atit de calitate cit si de amabilitatea personalului.Abia astept la concediul urmator cand voi merge la SLANIC-MOLDOVA sa mai fac cumparaturi de la acest magazin.

    4 FEBRUARIE 2013

    RăspundețiȘtergere
  59. Salut,
    Am mobila din gama extend de la Lem's de vreo 8 ani de zile, si arata de parca o am doar de vreo 2; bucataria Parada o am de aproape 4 ani, si inafara de faptul ca trebuie curatata mai des, nu am avut nici un fel de problema cu ea; somierele de la pat scartaie un pic, dar le.am invelit intr-un cearsaf si acum e ok; nu am avut probleme pana acum la sine de sertar sau sifonier, oricum una din somiere, tocmai pt. ca scartaia, am schimbat.o la ei fara probleme); palul este de calitate (depinde si cum utilizezi mobila). Calitatea si finisajul mobilierului Lems, orice ati zice unii din voi aici, e greu sa o gasesti la un producator de mobila pe comanda (eu unul am nimerit un bou care mi-a facut la un apartament o mobila de bucatarie si un dormitor si imi pare rau de banii dati, calitate jalnica, asta fiindca am vrut alte dimensiuni decat ofera cei de la Lems). Intrucat 98% din magazine sint franciza, puteti reclama direct la fabrica problemele aparute (in cazul in care dati de nesimtiti la magazin). Am un living Zepelin ales in detrimentul unui living Nova de la Mobexpert, deoarece m.i s.a parut mai calitativ. Eu unul recomand mobila lor, tocmai pt. ca am si mobila noua, cu probleme, facuta pe comanda, si prefer sa dau un ban dar sa stau linistit.
    Bogdan, Ploiesti

    RăspundețiȘtergere
  60. Si eu vreau o bucatarie. Am fost si la Lems si la Staer. La Lems sunt doua fete care abia vorbesc si intr-o mare greata. Si proaste pe deasupra si habar nu au de ce intrebi ca sa raspunda. Am intrebat daca blatul este termoizolant si dupa ce s-au uitat una la alta , s-au codit, au zis ca da. Dar era lovit si zgariat la Parada. La Lems 12% montajul din valoarea mobilei. La Staer, amabili, meseriasi (niste baieti), montajul gratis. Lems si Staer Buzau. Astept idei, Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  61. Nu va inurcati cu lems TECUCI , sunt niste neseriosi si te trateaza cu sictir pe banii tai de parca ceri de pomana ceea ce cumperi.

    RăspundețiȘtergere
  62. Am cumparat mobila de bucatarie Gazelle URBANO (80mil)a venit o usa cu dungi verticale, doua cu dungi orizontale(haos total). Am comandat si o insula care la fel a venit cu placi ornamentale diferite(model si dimensiune gresita) si cireasa de pe tort mai am de primit doua corpuri care sau pierdut pe drum cam de 6 saptamani. Sunt foarte amabili cand dai comnda apoi urmeaza nebunia... Nu vreau sa mai aud de LEMS niciodata.AUGUST2013

    RăspundețiȘtergere
  63. O sugestie... inarmati-va cu rabdare daca doriti sa faceti comanda de la lem's. Si nu va lasati influientati de frumusetea exterioara...palul este de cea mai proasta calitate !!! Iar preturile sunt de parca ti-ar aduce lemn masiv. Dezamagitor... client lem's

    RăspundețiȘtergere
  64. Dupa ce am citit pe forumuri am sperat ca la Lems Cluj sa nu se intample la fel. Am sperat degeaba... Am platit 30% din pret acum 5 saptamani. Nu am primit nici un telefon de la ei iar de fiecare data cand am sunat eu mi s-a raspuns rastit si mi s-a facut vant la telefon. Sper sa imi recuperez macar banii. Rusine ca mai exista firme de acest gen!!! Also, tind sa cred ca majoritatea comentariilor pozitive sunt false - puse de angajati....trist

    RăspundețiȘtergere
  65. Eu sunt total nemultumit de magazinul Lems din SLATINA, OLT,de unde am comandat o canapea, mi-au spus ca comanda de marfa dureaza 3 saptamani, ca transportul este gratuit. Am achitat avansul de 10% iar marfa a ajuns dupa 5 saptamani, aproape dublu fata de termenul pe care mi l-au promis.Am zis ca dupa 5 saptamani ma vad cu canapeaua acasa asa ca m-am dus sa o achit integral. Dar surpriza a trebuit sa astept pana ma puteau programa la transpot si numai pana la scara de restul ma intereseaza.Dupa un an de zile canapeaua s-a stricat si m-am dus la garantie, unde dupa ce s-au dumirit ca este inca in garantie le-am adus canapeaua la magazin cu promisiunea ca se rezolva repede.Cand surpriza dupa 2 luni si cu multe telefoane din partea mea, a sosit canapeaua la magazin canapeaua.Ce sa fac m-am dus sa o ridic, transport nu, ajutor din partea angajatilor nu, nici macar pana la masina, iar recomandarea de la patron a fost sa folosesc canapeaua ocazional - probabil odata pe an ca sa nu se defecteze. Recomandarea mea este sa-i ocoliti de parca noi cumparatorii suntem needucati si nu avem drepturi !!!

    RăspundețiȘtergere
  66. Am cumparat o biblioteca de la asazisa firma de doi bani,Lem`s,iar cand a sosit produsul, dupa 6 saptamani,am avut neplacuta surpriza,impreuna cu baietii de la montaj, sa constatam ca cel putin 15 elemente sunt lipsa,prin urmare baietii de la montaj nu si-au putut termina treaba, iar acum sunt nevoit sa depun reclamatie si sa astept un raspuns, cam cand vor dori "muschii" lor sa trimita restul de materiale ptr. a putea sa incheiem socotelile(apropos, a trebuit sa achit integral produsul inainte de a-mi fi livrat).Am sa depun reclamatie si la Protectia Consumatorului si voi mai face si antireclama oriunde si oricand, prin toate mijloacele media pentru a trage un semnal de alarma impotriva unora ca CEI DE LA LEM"S CARE NU STIU SA-SI TRATEZE CU RESPECT CLIENTII(una este sa platesti un produs in valoare de 100 lei si alta, sa platesti un produs in valoare de 4000 lei). Cred ca reclama lor ar trebui sa sune astfel: "L E M 'S Infrumuseteaza casele romanilor si din cand in cand ne batem joc de casele romanilor).

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.