Cupoane de reduceri Kaufland 2014

Kaufland a organizat o serie noua de cupoane cu reduceri, doar ca de aceasta data nu trebuie sa faceti cumparaturi de 20 lei si nici nu mai este nevoie sa lipiti punctele de reduceri ci trebuie doar sa achizitionati  in fiecare saptamana ziarul de la oricare magazin Kaufland si sa decupati cuponul reprezentand produsul pe care doriti sa-l cumparati. Fiecare cupon este valabil de joi pana duminica, in perioada specificata pe acesta. Prezentati la casa de marcat produsul dorit din magazin si cuponul decupat din ziarul Kaufland si primiti reducerea pe loc pe bonul de cumparaturi.
Promotia este valabila numai in limita cupoanelor tiparite din ziarul Kaufland si a stocului disponibil de produse participante la promotie in magazinele Kaufland. Deci nu ratati promotia de weekend prin cupoanele cu reduceri Kaufland. Trebuie sa mai stiti ca aceste cupoane cu reduceri au aceeasi valabilitate la nivel national in fiecare editie a ziarului Kaufland, de joi pana duminica (4zile), indiferent de valabilitatea saptamanala de 7 zile a ziarului Kaufland. De exemplu primele cupoane promotionale vor fi valabile in perioada 23 - 26 ianuarie 2014, fiind tiparite in editia valabila pentru saptamana 20 - 26 ianuarie 2014. Cuponul promotional din ziarul Kaufland corespunde doar unei singure achizitii pentru un produs participant la campanie.
Campania "Cupoane cu reduceri - oferta de weekend" are loc intre 23 ianuarie - 23 februarie 2014, valabila in zilele de joi, vineri, sambata si duminica ale fiecarei saptamani calendaristice.
Eu de ieri mi-am achizitionat ziarul pentru primele cupoane de reduceri, pe care astept sa le folosesc incepand cu 23 ianuarie. Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.