Pensule care nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj - mod corect de folosire

Fiecare femeie trebuie sa dispuna de un set de pensule cosmetice pentru machiaj. Pensula este un instrument, caruia, daca ii veti permite sa-si faca bine treaba, va reduce cu mult procesul de aplicare a machiajului.  Iata care sunt si cum se folosesc pensulele care nu trebuie sa va lipseasca din colectie:
1. Pensula pentru fard obraz - forma rotunjita a pensulei este ideala pentru aplicarea fardului de pometi.
Cu ajutorul pensulei aplicati fardul cu miscari ascendente circulare dinspre centrul obrazului. Aceasta pensula poate fi folosita si la aplicarea pudrei compacte iluminatoare cu minerale pe partea de sus a pometilor. Pentru a obtine o nuanta mai intensa, tineti pensula de la baza perilor. Acest lucru va face ca machiajul sa fie mai dens.



2. Pensula pentru pudra - este special conceputa pentru aplicarea pudrei compacte cu minerale (celei obisnuite, bronz si iluminatoare) si pentru estomparea acestora, precum si pentru modelarea conturului fetei. Inmuiati pensula in pudra, apoi loviti-o usor de marginea recipientului, pentru a inlatura excesul de produs.Cu ajutorul pensulei aplicati pudra pe toata suprafata pielii in directia zonei T spre liniile exterioare si estompati minutios. O puteti folosi, de asemenea, pentru aplicarea pudrei in zona decolteului.

3. Pensula pentru fondul de ten - perii sintetici se potrivesc perfect pentru aplicarea in mod uniform a oricarui fond de ten lichid.
Aplicati produsul pe zona fruntii sau a nasului, apoi repartizati cu miscari scurte pana la linia parului si barbiei. Este recomandat sa aplicati fondul de ten pe frunte cu miscari ascendente, astfel veti evita ca pe linia parului sa apara o dunga inestetica si machiajul va arata mult mai natural. Pe celelalte zone ale fetei, fondul de ten va fi aplicat cu miscari descendente, pentru ca firele de par de pe fata sa nu fie vizibile. 
Folosind pensula, economisiti o cantitate considerabila de produs in comparatie cu orice alt mod de aplicare. Cantitatea de fond de ten ramasa pe pensula se aplica mereu in zona gatului, pentru a fi siguri ca machiajul este impecabil.

Intr-o postare viitoare va voi prezenta si celelalte patru tipuri de pensule pentru machiajul ochilor si cum sa realizati machiajul "smokey eyes"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.