Cum slabesc vedetele si cum isi mentin silueta?

In multe tari din lume excesul de greutate este o problema, mai ales ca acesta creste riscul imbolnavirii grave. Nu exista diete-fulger miraculoase care sa va faca sa slabiti un numar mare de kilogramein cateva zile. Curele de slabire care pretind sa dea astfel de rezultate sunt ineficiente si in cel mai bun caz kilogramele pierdute sunt repede puse la loc de indata ce se reia alimentatia obisnuita, iar in cel mai rau caz sunt periculoase pentru sanatate. Unica metoda sigura pentru a ajunge la o greutate buna si a o mentine este sa va schimbati permanent obisnuintele alimentare. Ce credeti, frumoasele din reviste si filme respecta acest lucru?
Se pare ca si ele se lupta cu greutatea, adoptand metode neasteptate, pentru a-si mentine silueta (doar sunt si ele oameni la fel ca si noi). Iata care sunt ele si cum incearca sa-si mentina silueta afisata:
1. Cameron Diaz, actita americana cu trup de statuie isi traieste viata din plin si nu da inapoi nici de la mancare. Dar compenseaza facand surfing aproape in fiecare zi. Un sport solicitant, care arde caloriile, aproximativ 200 calorii/ora, si isi intareste musculatura.
2. Cindy Crawford, fostul top-model al anilor '90, atunci cand ia avionul nu  se atinge de mancarea oferita de stewardese, prea consistenta dupa parerea ei. Isi prepara dinainte un sendvis cu castravete, morcov, alune, mar si pepene, alimente cu proprietati diuretice, care o ajuta sa combata retentia de apa.
3. Gwyneth Paltrow, cunoscuta datorita obsesiei sale pentru mancarea sanatoasa si pentru talentele ei culinare, actrita new-yorkeza mizeaza doar pe alimentele bio si naturale. Aceste produse precum tofu, bulgur, galete de orez si multe altele, chiar daca nu ajuta la slabit, nici nu indeamna la excese.
4. Heidi Klum, cel mai cunoscut manechin german, mama a patru copii, tine atunci cand este nevoie, un regim hiperproteinizat, in mai multe faze. In primele doua saptamani consuma carne si peste cu legume verzi, dupa care reintroduce in meniu cateva fructe si legume uscate, iar mai tarziu, cereale integrale.
5. Jennifer Lopez, pentru a-si infrana pofta de mancare si pentru a putea etala un trup perfect, aceasta are un truc: inhaleaza mirosul uleiului esential de grapefruit, de 3 ori pe zi timp de 15 minute.
6. Jennifer Aniston isi incepe zilnic masa de pranz cu o supa sau un piure de legume (nu cu hrana de bebelusi la borcanele, asa cum se zvonea). Un obicei simplu, care o ajuta sa manance mai putin din felurile urmatoare.
7. Matthew McConaughey, actorul american are totdeauna o periuta si o pasta de dinti in buzunar, deoarece gustul mentolat al pastei ii taie pofta de mancare si mai ales de dulciuri.
8. Natalie Portman, din dragoste pentru animale nu mananca produse animale. Iar rezultatul se vede cu ochiul liber: o linie impecabila. In plus, dieta fara proteine animale e cea mai scurta cale spre sanatate.
9. Reese Witherspoon, cea mai populara actrita americana a generatiei sale, merge inapoi cu spatele cu greutati de cate 2 kg atarnate de glezne.
10. Susan Sarandon este adepta alimentatiei crude (vii, raw vegan). Avand un continut mai ridicat de vitamine si substante minerale decat daca ar fi fierte, alimentele crude se digera mai lent. Este o posibilitate excelenta de a reduce consumul de calorii.
Voi cum reusiti sa va mentineti silueta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.