Freedom13.ro este înregistrat, gata de concurs

O veste bună pentru participanții la concursul Freedom organizat în fiecare an de Winston. Pentru fiecare an, compania înregistrează un site nou. Pentru concursul din 2013, a fost înregistrat încă din 2012 domeniul freedom13.ro.
Dacă e să ne luăm după cele întâmplate, concursul va începe undeva prin aprilie - mai, va ține 1 lună și jumătate. Mecanismul concursului se va baza pe codurile găsite pe pachetele de Winston. Acele coduri vor trebui să fie introduse pe www.freedom13.ro sau trimise către un număr scurt de SMS. Premiile vor fi pe măsura campaniei promoționale. Se vor câștiga electronice, gen telefoane, laptopuri dar și premii mici constând în ceasuri, pachete, brichete etc.

Ca la orice concurs, câștigătorii vor trebui să păstreze codul unic pentru validarea premiului.
Până la campania Freedom13, a apărut o altă campanie, www.freedom-destination.ro. Regulamentul e cam la fel. Aveți grijă unde introduceți codurile. Acestea se introduc doar pe freedom-destination.ro. Baftă.

Update. Din 1 iulie 2013 începe campania promoțională Freedom Island 2013, anunțată de noi încă de la începutul anului. In perioada 01 Iulie – 08 Septembrie 2013, consumatorii pot inscrie in Campanie, prin sms la 1866 si/sau prin intermediul website-ului Campaniei www.freedom13.ro, coduri promotionale unice de participare la Campanie. Locațiile de unde se pot ridica pachetele și celelalte premii garantate sunt afișate în regulamentul campaniei de pe www.freedom13.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.