Concurs Pepsi îndeplinește dorințe

Pentru a participa la concursul "Pepsi îndeplinește dorințe", Participantii vor trebui sa acceseze aplicatia creata de catre Organizator pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/PepsiRomania.

PASUL 1

Pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/PepsiRomania, Participantii vor fi incurajati de catre aplicatie sa isi dea permisiunea de a le fi scanata cronologia de Facebook pentru a detecta, bazandu-se pe anumite cuvinte cheie(vrut, vreau, vrem, vrea, doresc, dori, dorit, dorita, dorinta, dorinte, dorite, dorintei, poftit, pofta, pofti, ravni, ravnesc, want, wanted, wish, wishing), dorintele Participantilor din anul 2012.
Ulterior, Participantii vor trebui sa aleaga o singura dorinta dintre toate cele gasite de catre motorul de cautare al aplicatiei sau sa isi creeze una noua pentru cazul in care acest motor de cautare nu va returna nicio dorinta.

PASUL 2

La finalul finalul perioadei de inscriere a dorintelor, respectiv 30 decembrie, ora 23:59, Organizatorul va inceta prima perioada a Concursului, respectiv perioada de inscriere si va incepe faza a doua a perioada a Concursului, respectiv perioada de votare! Participantii vor fi incurajazi sa isi distribuie dorintele pe peretele lor de Facebook si sa isi incurajeze prietenii sa ii voteze.
La finalul Concursului, respectiv 13 ianuarie 2013, ora 23.59, Organizatorul va stopa si procesul de votare urmand ca primii 3 Participanti care au reusit sa stranga cele mai multe voturi sa fie declarati castigatori. In cazul in care, datorita specificului dorintei, Organizatorul va considera ca nu va putea sa indeplineasaca dorinta Castigatorului, acesta isi rezerva dreptul de a nu mai acorda premiul si de a desemna un nou castigator in ordinea numarului de voturi acumulate.
Cele 3 premii acordate in cadrul Concursului consta in indeplinirea de catre Organizator a fiecarei dorinte apartinand celor 3 Castigatori. Suma alocata de catre Organizator pentru indeplinierea dorintelor celor 3 castigatori nu va putea depasi 500 de euro / fiecare dorinta. (TVA inclus).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.