Hidromasajul ozonizat - antiimbatranire

Este un masaj delicat care se efectueaza intr-o cada de baie conectata la un aparat care produce ozon. Amestecul aer-ozon cu o concentratie variabila este trimis in apa, el iesind prin gaurile unei platforme aflate pe fundul cazii si fluxul continuu care se formeaza invaluie corpul cufundat in apa, facandu-i un masaj usor. In contact cu apa, ozonul se descompune in oxigen molecular, stabil si oxigen atomic, instabil, acesta din urma avand o importanta capacitate de penetrare, ajunge tranversand epiderma, pana la straturile cele mai profunde ale dermei, oxigenandu-le. Actiunea benefica a acestui masaj, care se efectueaza in apa calduta timp de 15 minute este tripla:
- generala: prin actiunea sa care se destinde, favorizeaza relaxarea muschilor, are o actiune de reechilibrare a sistemului neurovegetativ
- locala: printr-o mai buna oxigenare atat directa cat si prin activarea microcirculatiei
- indirecta: printr-o mai mare permeabilizare a pielii care permite in acest fel, patrunderea in profunzime a principiilor active care tonifiaza derma si ii imbunatatesc troficitatea.
Adaugand in apa din cada uleiuri esentiale cum ar fi cimbrisorul, menta, roinita, lavanda si rozmarinul, fiecare avand proprietati binefacatoare specifice pentru piele, folosite separat sau combinate, veti face din hidromasaj o forma de aparare antiimbatranire deosebit de placuta si eficienta.
Hidromasajul este util in prima faza de formare a vergeturilor, cand pielea incepe sa se inroseasca din cauza relaxarii. Aportul direct de oxigen, daca pielea inca nu este crapata, amelioreaza rapid situatia, evitand vergeturile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.