Colectionar german cumpar masini de cusut germane vechi - teapa mare

In Iasi au aparut anunturi in scari de bloc, pe stalpi, in statiile de autobuz care pe oricine ar tenta: "Colectionar german cumpar masini de cusut germane vechi. Ofer plata pe loc 40000 - 45000 euro."
Si gandul meu s-a dus la masina de cusut Singer pe care o are bunica. Doar ca m-am gandit, de ce s-ar oferi o suma asa de mare? Totul e o teapa mare si Politia ar trebui sa ia masuri.
In Timisoara escrocheria era completata cu anunturi de vanzare masini de cusut germane Singer la 10000 euro. Oamenii care ar fi vrut sa dea lovitura ar fi tentati dupa un profit de 30000 euro. Numai ca in Iasi nu am vazut astfel de anunturi. Naivitatea ar fi fost creata probabil pentru oamenii care chiar au masini de cusut germane vechi. Tot in Timisoara cei care sunau la acel numar pentru a vinde masina de cusut trebuiau sa plateasca ceva taxe, mici in comparatie cu cei 40000 euro dar suficient pentru tepari pentru a lua ceva bani.
Fac apel la toti sa nu cada in nicio teapa. Nu faceti lucruri de care nu sunteti siguri.

2 comentarii:

  1. Tzeapa incepe de la cei ce lipesc afise pana la cei ce se lasa dusi de val din cauza sumei oferite.. cei ce lipesc astfel de afise nu-si primesc banii, pt ca mereu sunt persoane care fac asta pt prima oara..asa-zisul colectionar da anunt ca angajeaza persoane pt lipirea de afise, iar cei ce cad in plasa nu sunt platiti.. deci, atentie mare!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si in Alexandria au aparut tzeparii!!Ce face POLITIIIAAAA????Sirene si girofaruri...in rest nimic!~!!

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.