Avantajul unei nutritii performante cu Mayoplex

Myoplex este un integrator alimentar, usor de preparat, realizat in mod stiintific special pentru a infometa grasimea din corp si a-ti hrani in acelasi timp muschii. Acest shake te ajuta sa iti mentii forma fizica si sa obtii un corp perfect datorita exercitiilor fizice. Trei shake-uri pe zi ofera 15 % din cantitatile de vitamine si minerale esentiale dar pe langa toate acestea, acest shake contine mai multe proteine de calitate decat o portie de piept de pui si la fel de multi carbohidrati ca o portie de orez brun dar are si un continut foarte mic de grasimi. Asta nu inseamna ca nu poti obtine rezultate bune si cu alimentele obisnuite, este posibil doar ca acesta este recomandat atunci cand nu ai timp necesar sa faci cumparaturi si sa-ti pregatesti 6 mese pe zi. Iar in cazul in care practici si un sport ai nevoie de 6 mese pe zi si daca nu ai timp sa iti pregatesti ceva de calitate atunci acest shake este varianta potrivita. Daca a manca de 6 ori pe zi poate parea scump si consumator de timp aceasta metoda este numai buna pentru orice om ocupat. Acest shake a ajutat zeci de oameni sa-si duca la bun sfarsit programul de transformare a corpului.
Acesta contine o cantitate precisa de principii nutritive, necesare corpului pentru a-si mentine starea de sanatate si pentru a se recupera rapid dupa antrenamentele extenuante.
Acest produs il puteti gasi in magazinele special destinate sportivilor si nu numai dar si online pe www.vitaminstore.ro.
Voi ce alte produse folositi pentru a va mentine energia pe tot parcursului sportului dar si dupa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.