www.altfem.ro petitie pentru o personalitate feminina pe bancnota

Se vrea o personalitate feminina romaneasca pe o bancnota romaneasca. Chiar se strang semnaturi pentru petitia "Semneaza pentru prima personalitate feminina pe o bancota romaneasca". In decursul istoriei romanesti au existat multe femei cu o contributie importanta in dezvoltarea societatii.
As fi vrut totusi pe www.altfem.ro, locul unde se pot strange semnaturi (pana in acest moment s-au strans 5800) si o lista cu personalitati feminine ce ar putea sa se gaseasca pe o bancnota romaneasca.

Eu stiu foarte putine: Ecaterina Teodoroiu, Ana Blandiana, Otilia Cazimir, Ana Aslan, Nadia Comaneci. Site-ul www.altfem.ro este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 "Investeste in oameni".

2 comentarii:

  1. fara indoiala, regina Maria ar fi si un gest de recunostinta pentru monarhia noastra romaneasca care prin priceperea si influianta ei a dus Romania in randul tarilor civilizate (pentru cei care cunosc intr-adevar adevarata istoriu a neamului nostru. altfel poate srem si acuma o raia turcesca sau o gubernie ruseasca -a se vedea cazul basarabia.
    Doamne ajuta Romania!

    RăspundețiȘtergere
  2. regina maria si ecaterina teodoroiu merita sa apara pe bacnote.

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.