Scortisoara este coaja (ramurilor uscate partial, eliberate de periderm) arborelui permanent verde, Cinnamonum ceylonicum si a altor specii Cinnamonum din familia Lauraceelor, a caror inmultire se face prin seminte sau butasi. De regula, recoltarea scoartei acestui arbore incepe in al patrulea an de viata, insa cand culesul se face mai tarziu, in al optulea sau al zecelea an se poate recolta o cantitate mai mare de scoarta de calitate buna. Mai multe detalii despre condimentul scortisoara aici
Scortisoara contraindicatii
Scortisoara este coaja (ramurilor uscate partial, eliberate de periderm) arborelui permanent verde, Cinnamonum ceylonicum si a altor specii Cinnamonum din familia Lauraceelor, a caror inmultire se face prin seminte sau butasi. De regula, recoltarea scoartei acestui arbore incepe in al patrulea an de viata, insa cand culesul se face mai tarziu, in al optulea sau al zecelea an se poate recolta o cantitate mai mare de scoarta de calitate buna. Mai multe detalii despre condimentul scortisoara aici
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.