Efectele negative ale ierburilor de la Weed-shop-uri

Ierburi legale dar cu riscuri. Produsele de la Weed shop aduc pe langa efectele relaxante si urmari mai putin fericite. Prin urmare multi tineri ajung in spitale dupa ce au fumat ierburi de la un Weed Shop. M-am uitat pe un site de weed shop care se ocupa cu comercializarea en-gros Spice Diamond, Spice Diamond Spirit, Spice Gold, Spice Gold Spirit si Genie si vroiam sa aflu ce compozitie au acele plicuri. Dar de unde...aflam doar ca sunt amestecuri de  plante etnobotanice rare, ce elibereaza o aroma bogata si placuta cand sunt aprinse si ca aceste produse nu contin tutun.
 Potrivit unei proiect se doreste sa se interzica substantele si plantele cu efect halucinoge. De remarcat este faptul ca in Uniunea Europeana majoritatea plantelor sunt interzise sau sunt strict controlate.
Acestea sunt: ketamina, salvia divinorum, ibogaina, kratom, ipomoea violacea, argyreia nervosa, nymphea caerula, BZP, mCPP, triflurometilfenil piperazina, gama-butirolactona, 1,4-butanediol, DOC, DOI, brom-benzidofuranil-isopropilamina si nitrit de amil.

Salvia Divinorum
Salvia divinorum, numita si Salvia aztecilor, salvia sfintilor, salvia vrajitoare, salvia-ghicitoare, sau chiar iarba Fecioarei, este o planta cu efecte naturale psiho-halucinogene. Este o planta care extrem de rar dezvolte samanta, din acest motiv este dificila raspandirea ei in mod acurat. Noile plantute care se vor dezvolta din samanta ei, sufera cel mai adesea mutatii genetice, datorita careia aceasta planta nu este niciodata aceeasi din planta-mama. Consumul acestei plante conduce la pierderea totala a simtului realitatii, cu rmari de avea vedenii si inchipuiri spiritiste halucinante asemenatoare celor bolnavi de autism. Persoana care a consumat din aceasta planta, nu-si mai poate coordona miscarile. este extrem de important ca persoana care consuma din aceasta planta, sa se afle in prezenta unei persoane clean, care nu a consumat nimic, datorita efectelor si pertubarilor de comportant ce le poate declansa. S-au inregistrat chiar dereglari de comportament de genul celor somnabuli, care nu realizeaza ce fac, sau in izbucniri in ras continuu pana la epuizare, chiar deces.


spune nu weed shop

2 comentarii:

  1. Sasa deputati frumosi vor sa interzica salvia divinorum :|

    RăspundețiȘtergere
  2. cine a murit de la salvie?.....
    In fine, titlul intriga asa : "Efectele negative ale ierburilor de la Weed-shop-uri", pai care sunt alea?
    Cel putin la salvie eu stiu numai efecte benefice si inca foarte multe. Google it!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.