De ce ti-e frica in functie de zodie

Unora le e frica de soareci, altora de serpi, unii se tem sa nu se imbolnaveasca, altii sa nu fie parasiti de cei dragi. Tu de ce te temi cel mai tare pe lumea asta? Cititi mai jos si descoperiti daca vi se potriveste:
Berbec - cel mai tare te temi ca ai putea fi inselat de omul pe care il iubesti. Gelozia ta e aproape maldiva, cu greu o tii in frau si deseori vezi tradari acolo unde nu sunt. Esti genul de persoana care cada prada tentatiei de a-si controla persoana iubita in buzunare de biletele suspecte sau in e-mail de mesaje compromitatoare. Invata sa ai incredere in tine si in relatia ta, pentru ca din prea multa gelozie ai putea sa o pierzi!
Taur - probabil ca la casa ai o alarma ultimul racnet sau macar grilaje antifurt. Te temi de hoti iar cand esti singur, ti se pare ca umbla cineva prin casa, ascunzi banii prin unghere doar de tine stiute si nu prea ai incredere in oameni, in general. E putin probabil sa cazi prada hotilor de buzunare, pentru ca ti le pazesti cu sfintenie. Ai grija totusi sa nu acuzi pe cineva fara motiv!
Gemeni - temerile tale sunt abstracte: ti-e frica de marile provocari ale vietii, de esec, regrete, respingere. Cu greu iesi din zona ta de confort, fie ca e vorba de alegerea altui drum spre serviciu, fie ca apar situatii mai importante, cum ar fi sa te muti ori sa-ti schimbi serviciul. Ai tendinta de a gandi negativ si de a-l lua pe nu in brate cand e vorba despre adaptarea la nou.
Rac - pierderea afectiunii celor din jur te sperie cel mai tare. Vrei sa ti se ofere incontinuu dovezi de iubire, altfel intri in panica si te simti cel mai singur om de pe pamant. Depinzi emotional de sentimentele celorlalti pentru tine si pui mare pret pe vorbele de dragoste. De multe ori, nu conteaza faptele doveditoare, iar daca nu auzi un "te iubesc", stai ca pe ace.
Leu - cel mai inspaimantator gand al tau este ca saracesti. Chiar daca iti merge bine in cariera, iar conturile nu iti sunt deloc goale, frica de saracie si de ratare pune deseori stapanire pe tine, mai ales in situatiile incordate de la serviciu. Capeti un soi de agresivitate, te lupti din rasputeri pentru postul tau si iti negociezi la sange salariul.
Fecioara - casa ta e curata luna si locuiesti acolo de cand te stii? Tipic pentru o Fecioara. Chiar daca sunt nevoiti sa-si schimbe locuinta, pentru nativii acestei zodii exista un singur "acasa": locul in care s-au nascut si au crescut. Iar acolo totul trebuie sa fie extrem de curat si de aranjat la linie, pentru ca dezordinea le repugna si ii inspaimanta, ii face sa creada ca pierd controlul asupra vietii lor.
Fiind in zodia Fecioara cu ascendent in Scorpion, confirm ca se potriveste putin din amandoua ;)). 
Balanta - ai o gramada de fobii, mereu altele de-a lungul timpului. Ba ti-e frica de gandaci, ba de soricei, ba de cainii de pe strada, de locuri pustii sau, dimpotriva, de aglomeratie. Dar toate aceste temeri nu se nasc decat dintr-o anumita nesiguranta de sine cu care te confrunti in momentele in care viata ta au avut loc evenimente neplacute - te simti rau, cineva drag e bolnav, relatia e pe butuci sau ai probleme la serviciu.
Scorpion - cel mai tare pe lumea asta te temi de moarte. Chiar daca esti inca tanar, te insoteste in permanenta gandul ca va veni o zi cand viata se va termina, iar gandul asta devine uneori de nesuportat, aruncandu-te in depresii. Ideea de moarte te fascineaza insa pe cat de mult te sperie si iti plac sporturile extreme si sa te dai in montagne-russe.
Sagetator - ti-e frica de singuratate la propriu, esti ingrozit de ideea de a nu avea pe nimeni in preajma. Nici nu se pune problema sa dormi singur in casa. Daca insa esti nevoit s-o faci, esti in stare sa lasi toate luminile aprinse, dormi iepureste si tresari la fiecare zgomot. Urasti camerele goale, lifturile si aleile intunecoase.
Capricorn - nu te bantuie mari temeri, poate doar frica de avion sa-ti dea putin de furca. Asta nu inseamna ca refuzi sa zbori, ci doar stai incordata tot drumul si resari uneori zgomotos la turbulente. O alta temere ar fi pierderea locului de munca, pentru ca ti-e greu s-o iei de la capat si nu te adaptezi usor in colective noi.
Varsator - frica de boala este principala ta temere, ai o inclinatie catre ipohondrie, de aceea iti faci analizele mai des decat altii, iar dulapul tau de medicamente e in permanenta plin cu de toate, pentru orice eventualitate...Simti uneori o frica ciudata cand suna telefonul, in special seara tarziu, daca nu astepti niciun apel. Primul tau gand e ca ar putea fi o veste proasta.
Pesti - porti cu tine fricile din copilarie (de monstri, fantome, varcolaci...pe scurt de baubau). De aceea nu vezi care e placerea altora de a urmari filme de groaza, iar zvonurile ca o cladire ar fi bantuita sau ca vampirii chiar ar exista te sperie cu adevarat, desi n-ai recunoaste asta nici pictat cu ceara. Te consoleaza ca ingerul tau pazitor te vegheaza.

Desi multe persoane nu cred in zodii, o parte din textele de mai sus a urmatoarelor zodii se potrivesc perfect unor cunoscuti din anturaj: la berbeci, rac leu, fecioara, scorpion, sagetator, varsator, capricorn.

Voua vi se potriveste?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.