Pizza perfectă de la Dr Oetker

Durata concursului 15 octombrie - 15 noiembrie 2014.
Pentru a lua parte la Concurs, participantii trebuie sa acceseze aplicatia de concurs Pizza Pefecta de pe pagina de Facebook Pizza de la Dr. Oetker si sa aleaga ingredientele din topingurile preferate, prezente pe cele 3 sortime de Pizza de la Dr. Oetker: Ristorante, Guseppe, Bon Giorno.

Apoi la alegere pot adauga un ingredient ales de ei dand click pe imaginea cu semnul „?” si completand in casuta disponibila ingredientul care nu se regaseste in lista. Apoi trec la pasul urmator si completeaza numele inventat de ei pentru Pizza Perfecta. La final participantii trebuie sa imparta pizza realizata in aplicatie cu prietenii lor din Facebook si sa ii invite si pe ei in aplicatie. Poti fi invitati intre 1 si 5 prieteni pentru a-si creste sansele in tragerea la sorti.

Premiile sunt acordate la finalul concursului astfel: 3 premii sunt acordate prin tragere la sorti si 1 premiu pentru cel mai interesant nume de pizza prin jurizare de echipa Pizza de la Dr. Oetker. Premiile constau in 4 kit-uri pentru pizza si produse de la Dr. Oetker

Premiile si castigatorii lor vor fi anuntati pe pagina de Facebook Pizza de la Dr. Oetker pe 16 noiembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.