Tinerete fara batranete cu 5 sucuri sanatoase

Pentru fiecare disconfort pe care-l simtim, suntem tentati sa luam pilule, suplimente-minune care ne garanteaza tot ce ne dorim de fapt: energie, vitalitate si sanatate. Iti propunem sa incerci si altceva: sucurile din fructe si legume proaspete. Sunt usor de preparat, iar nectarul lor iti ofera doza zilnica de energie. Iata cateva retete extrem de simple si cu efect energizant garantat:
1. Sucul de dimineata:
ingrediente: 2 portocale, 2 morcovi, 1 mar, 1 mango, 6 capsune, 150 ml iaurt, patrunjel verde, gheata.

Mod de preparare: pune in storcator toate fructele. Amesteca iaurtul rece cu sucul rezultat si adauga gheata, dupa preferinta. Decoreaz acu frunze de patrunjel si serveste sucul imediat.

2. Energie la pahar:
ingrediente: 2 castraveti, 2 tulpini apio, o mana de frunze de spanac (sau salata), 1/2 lamaie, 1/4 lingurita cu ghimbir.
Mod de preparare: pune toate ingredientele intr-un blender si mixeaza. Daca amestecul este prea gros, subtiaza-l cu putina apa plata.

3. Scade pofta de dulce:
ingrediente: 2-3 mere, 1 telina potrivita, pudra de scortisoara.
Mod de preparare: pune in storcator fructele si legumele, iar la final, condimenteaza dupa gust cu pudra de scortisoara. Serveste sucul imediat.
4. Tinerete fara batranete:
ingrediente: 1 sfecla rosie, capsune (sau orice alt fruct rosu), afine, lapte dulce (sau soia)
Mod de preparare: spala fructele si lasa-le sa se zvante intr-o sita. Curata sfecla, tai-o in cubulete si pune-o in storcator. Mixeaza fructele intr-un blender si toarna deasupra sucul proaspat de sfecla si putin lapte dulce rece..

5. Relaxarea de seara:
ingrediente: 1/2 pepene galben, 1/2 ananas proaspat, 1 kiwi, 2-3 frunze de menta.
Mod de preparare: pune intr-un blender fructele curatate de coaja si taiate in cuburi. Mixeaza, toarna in pahare si decoreaza cu frunze proaspete de menta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.