Concurs Dr Oetker.ro 2014 - Gelfix si Pikant fix va decoreaza casa!

Decorati-va camara cu dulceturi si muraturi, iar Dr.Oetker va decoreaza casa cu multe premii practice dar si multe alte premii tentante.  Campania promotionala se desfasoara in perioada 26 mai - 31 octombrie 2014.
Pentru a va inscrie in concurs, trebuie sa cumparati in perioada campaniei un produs Gelfix si un produs Pikant fix pe acelasi bon fiscal. Urmatorul pas este sa intrati pe site-ul www.oetker.ro in sectiunea dedicata concursului sau puteti intra direct pe www.gelfix.droetker.ro, apoi inscrieti-va completand formularul cu urmatoarele date: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, data nasterii, localitate, judet, adresa completa, numarul bonului fiscal si data bonului fiscal.
In plus, va puteti invita si prietenele la concurs, iar atunci cand prietenele vor participa, aminteste-le sa treaca la inscriere numele si numarul vostru de telefon, pentru a castiga un premiu la fel.
Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc astfel:
- tragerea la sorti nr.1: 7 iulie 2014
- tragerea la sorti nr.2: 7 august 2014
- tragerea la sorti nr.3: 8 septembrie 2014
- tragerea la sorti nr.4: 7 noiembrie 2014.
Premiile constau in:
- premii lunare: 
  • oala cu capac, storcator pentru citrice, set recipienti pentru condimente, set de cutite ceramice, cantar digital pentru bucatarie
  • voucher electronice/electrocasnice DOMO in valoare de 1000 de euro (cate unul pe luna).
- marele premiu: voucher pentru mobilier si decoratiuni IKEA in valoare de 3000 de euro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.