Medosan Curcuma Plus

Medosan Curcuma Plus - supliment dezvoltat de oameni de știință elvețieni. Poate fi utilizat fără probleme și în combinație cu alte produse.
Cât are o cutie de Medosan Curcuma PLus? Aceasta conține 90 de tablete iar doza zilnică recomandată este de 2-4 tablete.
Compoziție: praf de rădăcină de curcuma, celuloză microcristalină, polyvinyl-pyrrolidon, shellac, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, talc, vitamina E.
În ce este indicat Medosan Curcuma PLus?
Produsul are indicat în:
- artrită, dureri articulare, probleme legate de circulația sângelui și a sistemului vascular, pericol de infarct și tromboză, ajută la recuperare după o hemoragie cerebrală.
Cât costă Medosan?
O cutie de Medosan are prețul de 119 lei pentru o cutie iar pentru pachetul de 2 cutii veți plăti 198 lei. Comenzile se fac pe www.medosan.ro. Așteptăm păreri și recenzii din partea celor care au încercat Medosan Curcuma PLus.

Un comentariu:

  1. Din pacate,toti care recomanda curcuma,nu sufla o vorba ca nu ajuta cu nimic in stadiile avansate de artroza sau gonartroza.Am 58 de ani si am luat aproape 1 an Curcuma plus de la Medosan.Bani multi,aruncati pe geam.Valabil si pentru artrostop si alte suplimente minune.Ofi buna la altceva dar sa imi arati batrani care zburda dupa ce au luat acest preparat "elvetian" e inselatorie pe fata.

    RăspundețiȘtergere

Comentatul e gratis. Profitați cât puteți.